MarianekZg Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 dzisiaj rezałem LEDy w dziennych, wreszcie jakieś porządne to się pochwalę a i jeszcze rezam lusterko fotochrom + czujnik deszczu/zmierzchu + CLH http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/577a1034a5855967.html :naughty: :oklaski: :oklaski: :oklaski: ciekawe tylko jak wyglądają na żywola no i elegancko tylko jak sie chwalisz to zrob jakies zdjecie aparatem a nie termosem robiles :D :good: :good:[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 18:37_________________________________________________no to moze nowe logo PZPNu ?? :D :decayed: wpadło mi to wczoraj na chamsko.pl BTW słyszałem dziś w radio, że PZPN się przełamał/nie chciał się dalej narażać na i zaczęli negocjacje z NIKE na temat mieszczenia jednak Orzełka :good:
Seba_LDZ Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 no bylo cos w wiadomosciach ze niby k**wa wydrukowane juz na koszulkach grali ale dzis powiedzieli ze ostatecnza decyzja zapadnie za tydzien gdzie nike i biedronka mieli odmienne zdanie niz pzpn wiec jakie k**wa negocjacje barany jedne
frugodh Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 znalazłem dzisiaj takie coś dla fanów serii szybcy i wściekli Na pierwszym i drugim filmiku pokazane jest co się działo z bohaterami miedzy szybcy i wściekli a szybko i wściekle( 4 część), natomiast 3 filmik jaki umieszczam to akcja międzi szybcy i wściekli a za szybko za wściekle( 2 część) między innymi pokazali odejście Briana z policji i jak zdobył skylina Fast And Furious - Los Bandoleros Part 1 Fast And Furious - Los Bandoleros Part 2
Seba_LDZ Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 nie spimy zwiedzamy Panowie
Magdalenah Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 siema ktos mi powie co za żarówa idzie w kierunkowskaz?[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 23:09_________________________________________________ znalazłem dzisiaj takie coś dla fanów serii szybcy i wściekli Na pierwszym i drugim filmiku pokazane jest co się działo z bohaterami miedzy szybcy i wściekli a szybko i wściekle( 4 część), natomiast 3 filmik jaki umieszczam to akcja międzi szybcy i wściekli a za szybko za wściekle( 2 część) między innymi pokazali odejście Briana z policji i jak zdobył skylina Fast And Furious - Los Bandoleros Part 1 Fast And Furious - Los Bandoleros Part 2 kofam
Seba_LDZ Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 ooo jak złitaśnie [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 23:11_________________________________________________dysponuje ktos sprzetem do nagrywania filmow w full hd ??
Magdalenah Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 no to ja tez nie [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 16:24_________________________________________________Andrzejki tuż, tuż... Ewelina w ubiegłym roku wróżyła sobie z wosku. Wykapała do miednicy pół świeczki. Wyszło coś na podobieństwo penisa. "O fajnie, wreszcie poznam fajnego chłopaka!". Wróżba po części się sprawdziła... Ewelina miała c**jowy rok. :laghing2: :laghing2: :laghing2:[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 23:12_________________________________________________ ooo jak złitaśnie [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 23:11_________________________________________________dysponuje ktos sprzetem do nagrywania filmow w full hd ?? nie, ja tylko odtwarzam [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 23:13_________________________________________________ kierunek mi padł i nie wiem co za żarówa to była i czy biała czy pomarańczowa bo daaawno temu wymieniałam
Seba_LDZ Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 ja sie nie powtarzam dawaj mnie model tego aparata [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 23:20_________________________________________________co do migaczy to oile dobrze pamietam bo dawno juz auta swojego nei widzialem ale mam biale migacze wiec zarowka bedzie albo pomaranczowa albo biala z pomaranczowym kapturkiem
Magdalenah Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 a to do DJ skrobne żeby ci rozebrał lampe i sprawdził co tam masz :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 hehe a mozesz skrobnac moze migacze sie jeszcze ostaly :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 hehe a mozesz skrobnac moze migacze sie jeszcze ostaly :gwizdanie: w sumie to nawet lewą lampę mogę w całości przytulić aaa no i to bose
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 nasmarowała Ja odsmarowałem, ale qrde...delfinek wykazuje chęci do życia i chyba będę musiał odkupić te części, co już opyliłem;D Seba - nie obrazisz się chyba, jak kilka elementów będzie w innym kolorze, nie?
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Opublikowano 17 Listopada 2011 hehehe no pewnie ze sie nie obraze tylko wiesz jak juz preferowalbym sinokoperkowy roz seledyn i zgnila brukselke :decayed: :decayed: nie spimy zwiedzamy [br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 04:46_________________________________________________Bartas jak obudzisz juz swoje cialo do zycia zapodaj mi model aparatu swojego
zlota1977 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje Pobudka Łódz
MarianekZg Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 hehehe no pewnie ze sie nie obraze tylko wiesz jak juz preferowalbym sinokoperkowy roz seledyn i zgnila brukselke :decayed: :decayed: nie spimy zwiedzamy [br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 04:46_________________________________________________Bartas jak obudzisz juz swoje cialo do zycia zapodaj mi model aparatu swojego Seba ewentualnie na zacnie wygląda kolor lekko szarpana brzoza przełamana zgniłą czekoladą :polew: BTW :hi:
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Bry;) Ponarzekam, jak prawdziwy Polak - zimno jest, nie chce się wstać i iść edukować, a do tego trzeba jeszcze robić w warsztacie - zimno qrde!!! Na otarcie łez - Dzień dobry;D [br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 07:37_________________________________________________Teraz Wy jakieś pocieszacze wklejcie, bo ja już muszę wychodzić;p
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Opublikowano 17 Listopada 2011 hehehe no pewnie ze sie nie obraze tylko wiesz jak juz preferowalbym sinokoperkowy roz seledyn i zgnila brukselke :decayed: :decayed: nie spimy zwiedzamy [br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 04:46_________________________________________________Bartas jak obudzisz juz swoje cialo do zycia zapodaj mi model aparatu swojego Seba ewentualnie na zacnie wygląda kolor lekko szarpana brzoza przełamana zgniłą czekoladą :polew: BTW :hi: :polew: :polew: a myslalem ze znam wszystkie kolorki :polew: :polew: Dj dobra lala no z rana kolo 5ej bylo - 3,5 takze malymi kroczkami ale chyba idzie pani zima [br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 08:41_________________________________________________Widziałem naziola czyli 11.11.11 okiem blogera polecam ...
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Ohayoo :hi: Bry;) Ponarzekam, jak prawdziwy Polak - zimno jest, nie chce się wstać i iść edukować, a do tego trzeba jeszcze robić w warsztacie - zimno qrde!!! Na otarcie łez - Dzień dobry;D [br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 07:37_________________________________________________Teraz Wy jakieś pocieszacze wklejcie, bo ja już muszę wychodzić;p DJ, rozjebałeś mi konstrukcję od rana :slina: :slina: :slina: Teraz nie będę mógł się skupić na pracy
Rekomendowane odpowiedzi