klysek Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 ja specjalnie pod blokiem zostawiłem audiole tak jak i ja tylko musze jeszcze jechac zalac ;([br]Dopisany: 04 Luty 2012, 20:45_________________________________________________ nie, ja mam tylko szczątkowe zaczepy... ale mogę wyskoczyć na czołówkę z jakimś fajnym moze byc
mario-S4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 nie no chyba założę nowe konto bo widze że się nie popisałem nikiem...
klysek Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 nie no chyba założę nowe konto bo widze że się nie popisałem nikiem... bedziesz teraz Mariusz "zderzak"
Zalotka_LDZ Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 nie no chyba założę nowe konto bo widze że się nie popisałem nikiem... no co Ty daj spokój przynajmniej już jesteś rozpoznawalny
klysek Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 nie no chyba założę nowe konto bo widze że się nie popisałem nikiem... no co Ty daj spokój przynajmniej już jesteś rozpoznawalny tak ja Jerzyk i jego dyszel z rezystorem od ursusa [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 20:57_________________________________________________smolu rozkodowaleś radio bo coś sie pytałeś czy ktoś ma taką moc
mario-S4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Niestety Jeżyka już nie ma bo robił obciach
Adrenalina Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 nie no chyba założę nowe konto bo widze że się nie popisałem nikiem... no co Ty... im więcej adrenaliny tym lepiej
klysek Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Niestety Jeżyka już nie ma bo robił obciach
smol Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 nie no chyba założę nowe konto bo widze że się nie popisałem nikiem... no co Ty daj spokój przynajmniej już jesteś rozpoznawalny tak ja Jerzyk i jego dyszel z rezystorem od ursusa [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 20:57_________________________________________________smolu rozkodowaleś radio bo coś sie pytałeś czy ktoś ma taką moc No własnie nie rozkodowałem a nie mam kodu
klysek Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 nie no chyba założę nowe konto bo widze że się nie popisałem nikiem... no co Ty daj spokój przynajmniej już jesteś rozpoznawalny tak ja Jerzyk i jego dyszel z rezystorem od ursusa [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 20:57_________________________________________________smolu rozkodowaleś radio bo coś sie pytałeś czy ktoś ma taką moc No własnie nie rozkodowałem a nie mam kodu aaaa czyli nie masz kodu no to ci nie pomoge
klysek Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Mi chodzi o jeżyka ze zgierza :> faktycznie :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 21:12_________________________________________________Gizmus a ty podjedziesz
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 e no...Panie zawitały do łódzkich;D Witamy serdecznie;) Teraz muszę oblookać, coście napisali...
marcindlug Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 e no...Panie zawitały do łódzkich;D Witamy serdecznie;) Teraz muszę oblookać, coście napisali... sprowadza sie to do konkluzji ze musisz przyjechac "miętka pytko" cyt. Paulo Coelho
klysek Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 e no...Panie zawitały do łódzkich;D Witamy serdecznie;) Teraz muszę oblookać, coście napisali... sprowadza sie to do konkluzji ze musisz przyjechac zapomniałeś dodać miętka pytko
marcindlug Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 zapomniałeś dodać miętka pytko poprawilem
gizmus2006 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Mi chodzi o jeżyka ze zgierza :> faktycznie :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 21:12_________________________________________________Gizmus a ty podjedziesz Mam taki zamiar jak mi traktor odpali... do 3 razy sztuka a jak nie to idzie na żyletki...
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 nie mogę, bo jestem po spożyciu... Powiem Wam, ze serio - mam dość pracy i marznięcia na ten tydzień Miałem zamiar jechać, ale jednak sobie odpuszczę - świat sie nie zawali:) Ciocia Basia mi się tu teraz wyspowiada, jak się czuje i jak rośnie mały klubowicz?
Rekomendowane odpowiedzi