mario-S4 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 koledzy i koleżanki, mam pytanko czy z tego spota są jakieś fotki??? oczywiście chodzi mi o nas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 nie Ciebie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario-S4 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 nie nie nie... nie pytam czy mam portret albo portfolio siebie i swojej "czwórki" tylko czy ogólnie są jakieś fotki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 :tongue4: nie ma pojecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 nie Ciebie nie ma Bartus jak zwykle wrażliwy na potrzeby [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 13:13_________________________________________________ nie nie nie... nie pytam czy mam portret albo portfolio siebie i swojej "czwórki" tylko czy ogólnie są jakieś fotki... jeśli namierzyłeś kogoś z aparatem to pewnie są [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 13:14_________________________________________________ no to niektórym podpadnę, ale powiem Wam szczerze, że zaleję ten, co wymieniłem wcześniej - na statyczną wymianę mu wleję 6-7l po 27zł, czyli 189zł + filtr z uszczelką ok. 100zł i niech się tip cieszy, bo qrde nie zainwestuję ponad tysiaka w sam olej :gwizdanie: Skrzyni na pewno nic nie będzie:) jak dla mnie to możesz nasikać bo to Twoja skrzynia.... ale pamiętaj o jednym - olej w skrzynie automatycznej jakim jest TIP ma cholerne znaczenie właśnie z uwagi na konstrukcję/działanie (między innymi sprzęgła hydrokinetycznego)... to co masz w C5 to nie Twój stary automat z B5 do którego możesz wlać cokolwiek i śmigać... dobrze gada wlac można co się chce - pytanie jak długo to się nie zemści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 pewnie, że dobrze Panton gada, tylko że ja wcale nie uważam, że gadam źle:) Po prostu nie wlewam oleju, który obecnie zaleca ZF, a olej, który był do tej przekładni wlewany przez wiele lat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Oznajmiam, że 10 jade w moje rodzinne strony i kolega ( sry ale jeszcze was nie wszystkich znam z imienia i nick`a ) który chciał, żebym mu przywiózł małe co nieco niech skrobnie mi PW :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 przywoź skrzynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Addrenalina nie zwracaj na kąśliwe posty Bartasa on tak ma i musisz do tego przywyknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_92 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 przywoź skrzynke moge przywieźć skrzynke jakiegoś dobrego drewna. Będzie ognicho znów :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 jeżeli to dyliżans pełny drzewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Wiesz na wsi ciężko teraz zwykłą kure i swojskie jajko a Tobie się dyliżansów zachciewa :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 może na następnego spota zajedzie S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Widze, że nie tylko ja się staram zwiększyć frekwencję na spotach . Kłysek gratuluje bystrego oka do obserwowania przeglądających wątek :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Widze, że nie tylko ja się staram zwiększyć frekwencję na spotach . Kłysek gratuluje bystrego oka do obserwowania przeglądających wątek :naughty: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 to i ja widzialem wczoraj kolege z S4 b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 to i ja widzialem wczoraj kolege z S4 b5 widzieliśmy że już podglądałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jak nie przyjedzie to go namierzymy i ściągniemy siłą !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi