Magdalenah Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 :hi:bry wszystkim, jak tam chaty na święta wypucowane? dywany wytrzepane? teraz czas w nich pomieszkać i poświętować
bartek1605 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 daj spokój wole w robocie siedzieć
Kimi Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 [ATTACH=CONFIG]154[/ATTACH] :grin::grin: ---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 09:38 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/1070025/na,drodze.html Mocne :shock3:
smol Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 [ATTACH=CONFIG]154[/ATTACH] :grin::grin: ---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 09:38 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/1070025/na,drodze.html Mocne :shock3: Siema . No mocne filmiki dajesz w swieta urwał
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 od T? no od turbiny dobrze ze turbina w piz*u nie poszla
klysek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 od T? no od turbiny dobrze ze turbina w piz*u nie poszla masz szczescie bracie
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 od T? no od turbiny dobrze ze turbina w piz*u nie poszla masz szczescie bracie daj spokoj tyle w tego parcha wlozylem w ciagu ostatnich 3 tygodni nie liczac paliwa ze szkoda slow
chriss Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 od T? no od turbiny dobrze ze turbina w piz*u nie poszla masz szczescie bracie daj spokoj tyle w tego parcha wlozylem w ciagu ostatnich 3 tygodni nie liczac paliwa ze szkoda slow Do żyda go i kupić porządne B5
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ale check Ci sie nie pali a z tym check-iem a wlasciwie z czujnikiem poziomu oleju niie bardzo go kumam bo nie mialem w ogole oleju w sinilku a ten pedal w ogole sie nie palil
bartek1605 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 tak długo się świecił że już dał sobie spokój
marcindlug Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 a z tym check-iem a wlasciwie z czujnikiem poziomu oleju niie bardzo go kumam bo nie mialem w ogole oleju w sinilku a ten pedal w ogole sie nie palil a to ci powiem misiu kolorowy ze nic sie nie zmienilo od czasow b5. u mnie czy jest czujnik, czy jest odlaczony, czy jest olej czy go nie ma to i tak na fisie nie ma komunikatu. dlatego na desce mam gajgera z cisnieniem oleju i widze wsio okna dla Jezusa pomyte ?
chriss Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 a z tym check-iem a wlasciwie z czujnikiem poziomu oleju niie bardzo go kumam bo nie mialem w ogole oleju w sinilku a ten pedal w ogole sie nie palil a to ci powiem misiu kolorowy ze nic sie nie zmienilo od czasow b5. u mnie czy jest czujnik, czy jest odlaczony, czy jest olej czy go nie ma to i tak na fisie nie ma komunikatu. dlatego na desce mam gajgera z cisnieniem oleju i widze wsio Nie prawda nie słuchaj go Tomek u mnie wszystko jest jak powinno być, czyli jak za niski poziom oliwy to jest komunikat na fisie i dodatkowo dźwiękowy jeszcze
marcindlug Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Nie prawda nie słuchaj go Tomek u mnie wszystko jest jak powinno być, czyli jak za niski poziom oliwy to jest komunikat na fisie i dodatkowo dźwiękowy jeszcze ty masz polifta i sie nie liczysz
chriss Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Nie prawda nie słuchaj go Tomek u mnie wszystko jest jak powinno być, czyli jak za niski poziom oliwy to jest komunikat na fisie i dodatkowo dźwiękowy jeszcze ty masz polifta i sie nie liczysz chyba że tak
Rekomendowane odpowiedzi