klysek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 jeszcze 7 godzin :dziura:jeszcze 2-3 h
Panda z Teksasu Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Kłysiu jak tam furka hehe Co do zlotu pragnę zdementować aby jakieś auto miało defekt poprostu kolega kupił sobie furkę a my ją rozkręcaliśmy ponieważ lubimy to robić
frugodh Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Chyba w niedzielę w końcu będę miał czym przyjechać na spota. Z idczakiem dokłanie tak jak mówiłem, chcieli mnie naciągnąć jeszcze na zwrotnice, jak powiedziałem że w poniedziałek zabieram auto i sam sobie wymienie to już dzisiaj gadka że zamówili zwrotnice i koszty biorą na siebie, a pewnie nawet nie jest skrzywiona tylko próbowali wyciągnąć kasę.
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Chyba w niedzielę w końcu będę miał czym przyjechać na spota. Z idczakiem dokłanie tak jak mówiłem, chcieli mnie naciągnąć jeszcze na zwrotnice, jak powiedziałem że w poniedziałek zabieram auto i sam sobie wymienie to już dzisiaj gadka że zamówili zwrotnice i koszty biorą na siebie, a pewnie nawet nie jest skrzywiona tylko próbowali wyciągnąć kasę. dobrze trzeba ich krotko za leb ---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:39 ---------- Bruno widziany o 8:30 na wlokniarzy skrecal w aleksandrowska
klysek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Kłysiu jak tam furka hehe Co do zlotu pragnę zdementować aby jakieś auto miało defekt poprostu kolega kupił sobie furkę a my ją rozkręcaliśmy ponieważ lubimy to robić spoko spoko daje rade zlapal i jest
Zemis Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Pany jakby ktoś chciał wydech do B6 na dwie rurki to w waszym województwie gość ma w bardzo dobrej cenie. Dla mnie za daleko wysyłka TEL:796738017 sedan 2,5 TDI
klysek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 oruruj go sobie jak jeppa ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- http://vaglodz.pl/ no i co wybiera sie ktorys ????
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ja moze bym sie przejechal ale jak zwykle siedze w stolycy
Seba_LDZ Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 My to sie kiedys musimy w tej stolnicy spotkac Panie Tomku
MarianekZg Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 :hi: ---------- Post dopisany at 06:38 ---------- Poprzedni post napisany at 06:37 ---------- Seba doszło do ciebie PW z tytułem "daszek" ???
Seba_LDZ Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Siemano siemano albo odpisze na pw
Seba_LDZ Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2012 ---------- Post dopisany at 08:35 ---------- Poprzedni post napisany at 08:29 ---------- Ci co wiedza kto to tupac i snoop beda wiedzieli http://www.youtube.com/watch?v=ajVGIRsKXdo k**wa takie koncerty to niezla kosa ... :shock3::shock3:
Magdalenah Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 dobry bardzo, koledzy z A6 C5 jakie jest ET dla opon w C5 ? ja nie wiem o co biega haha a kolega mnie zapytał
frugodh Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 kurde, na początku myślałem ze to jego sobowtór jakiś...nieźle realistycznie takie coś wygląda
Magdalenah Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Chyba w niedzielę w końcu będę miał czym przyjechać na spota. Z idczakiem dokłanie tak jak mówiłem, chcieli mnie naciągnąć jeszcze na zwrotnice, jak powiedziałem że w poniedziałek zabieram auto i sam sobie wymienie to już dzisiaj gadka że zamówili zwrotnice i koszty biorą na siebie, a pewnie nawet nie jest skrzywiona tylko próbowali wyciągnąć kasę. chyba znów napisze do Audi Polska hahaha może nam dadzą po jakimś gadżecie do aut
Seba_LDZ Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2012 http://ddrdeluxe.blogspot.de/2012/04/a4.html ---------- Post dopisany at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:22 ---------- kurde, na początku myślałem ze to jego sobowtór jakiś...nieźle realistycznie takie coś wygląda nooo dla mnie kozak rewelacja
Rekomendowane odpowiedzi