Seba_LDZ Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 a dj w a6 co ma ?? witamy na forum spocik jak wyzej 18 na realu pewnie no chyba ze bedzie lalo to port
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 my tu wszyscy 1,9 diesel :D: rodzinnie
martin_rs4 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 ej ej kiedy jakis spocik jest i ma ktos z łodzi tez 2.6 v6 zeby podpytac o pare rzeczy ja mam 2,8 v6 jak znajde chwile to podjade, moze cos pomoge
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Czy w b6 takie dysze co są pod fotelami to od klimatyzacji? bo z jednej strony mam mokre te dysze i dywanik też a w zime tego nie ma więc raczej nie przecieka niigdzie auto
kanu Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 kanu młotek, przecinak i ogień wiecie co, hehe w środę byłem na chwilę w Carrefour'ze i jak już wracałem z niego na działeczkę to się samo naprawiło może się przestraszyło bo nadal działają poprawnie no nic zobaczymy co będzie dalej
Seba_LDZ Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 pewnie tasma z ledami jest j**nieta naprawilo sie przez pare trzasniec klapa od bagarznika tak czy siak pewnie padnie
marcindlug Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 ja mysle ze to wina wibracji diesla... musisz zeswapowac na turbo benzyne lub benzyne o duuuuzej pojemnosci
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 witam z rana ---------- Post dopisany at 06:59 ---------- Poprzedni post napisany at 06:37 ---------- tutaj nie ma technicznego czy jak bo na stronie forum nie moge znaleźć ---------- Post dopisany at 06:59 ---------- Poprzedni post napisany at 06:59 ---------- tutaj nie ma technicznego czy jak bo na stronie forum nie moge znaleźć
klysek Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 oświadczam powrot z dzialki ale jutro znowu uciekam nowych kolegow
Seba_LDZ Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Opublikowano 4 Maja 2012 Kamilu jest jest wszysto jak bylo tam gdzie jest menu jest : Forum Blogi Nowe posty Regulamin Kontakt naduszasz forum i odpala sie dzialy miedzy innymi techniczny Te kierownik nie za dobrze Ci ??
klysek Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 powiem ci ze jest mi wysmienicie oprocz tego ze 2 rypalem przy kostce i nie mam sily reka ruszyc to jest
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 o już jest faktycznie ale rano nie chciało mi sie wczytać
klysek Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 o już jest faktycznie ale rano nie chciało mi sie wczytać moze masz azerbendźajski net
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 no właśnie mam takie przecieki że coś z azerbejdżanem może mieć wspólnego ---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ---------- kurde tyle wolnego cały internet przejżałem nie da się jakiś gierek dołączyć do forum ? ---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:34 ---------- kurde tyle wolnego cały internet przejżałem nie da się jakiś gierek dołączyć do forum ?
Teofilow90 Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 to zawitam na reala w niedziele jak sie wyrobie na 18 ach te audi na ropę juz byłem blisko takiego 1.9 raz miałem omege 2.5 tds i bravo jtd i nigdy więcej disel heh ;]
frugodh Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 OOOO Kamilo nowy avatarek 2.6 u nas nikt nie ma, ale dj ma 2.8 a to bardzo podobna konstrukcja
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 No avatarek jest co prawda jeszcze na czarnych relingach ale co tam
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 to i ja w niedziele zawitam bo juz mnie nie bylo oj oj oj dawno temu
Rekomendowane odpowiedzi