Seba_LDZ Opublikowano 25 Października 2012 Autor Opublikowano 25 Października 2012 :decayed::decayed: zycie studenta to ciagly wybor
szczawik Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 witam w ten piatkowy poranek:hi: u mnie snieg a jak tam w polszy?
klysek Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 witam w ten piatkowy poranek:hi: u mnie snieg a jak tam w polszy? u nas do sniegu brakuje jak mlodej k**wie do renty
szczawik Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 hehe, tak patrze w kalendarz i bede w PL jakos od 15gru do 5sty i nie wiem kiedy sie do tej LDZ wybiore bo kurde swieta wypadaja kijowo, bedziecie jakos sie organizowac na 'oplatek'? szwagier sie pojawil na forum ze swoim czarnuchem to go tez zabiore moze... jak bedzie grzeczny:decayed:
klysek Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 no pewnie jakos na oplatek sie zbierzemy damy sobie po prezencie jak bys nie wiedział co mi kupić to moze byc roleta bagaznika
szczawik Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 roleta? myslalem ze cieplusie skarpety z owczej welny:decayed:
klysek Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 roleta? myslalem ze cieplusie skarpety z owczej welny:decayed: ja jestem chlopak cieply chodze bez majtek i skarpet ---------- Post dopisany at 08:27 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ---------- ale w sumie jak masz tam takie gadzety moze bys przytargal jakis sweterek mamie bym dal na swieta straszny zamrzluch z niej jest:naughty::whistling:
szczawik Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 to zdrowo sie chowasz:decayed: w Chalupach bys mial branie:wink: ---------- Post dopisany at 08:29 ---------- Poprzedni post napisany at 08:28 ---------- myslalem bardziej o zakupie jakiegos egzotycznego trunku na bezclowym po drodze do PL, no ale jak sweter to sweter:decayed:
klysek Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 jedyny egzotyczny trunek jaki pijam to księżycówka od Miśków albo bimber z piwnicy
szczawik Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 ja swoje hobby uprawiam w lazience, nie wychodzi jakies mocne ale jest wypijalne i nie boli watroba... tak bardzo:grin:
klysek Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 tylko pamietaj ze do bimbru sie slepnie tak zawsze moj dzaidek mowil
szczawik Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 oj tam oj tam:decayed: ostatnio zrobilem tez wino z ryzu i nie mam gdzie tego kurde przegotowac na sake:decayed: ---------- Post dopisany at 08:36 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ---------- dobra trza sie wziac za jakas prace bo matki boskiej pienieznej niedlugo i trzeba dorobic do kapitalu:decayed:
klysek Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 ognisko zrob przed domem i gotuj w kotle jak Asterix
szczawik Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 eee nieee odpada, bo sie sepy zleca:decayed:
klysek Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 zrob to pod oslona nocy i nakryj sie plandeka
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2012 Autor Opublikowano 26 Października 2012 siema u Was tez forum lezalo ?? k**wa na kawe sie spoznilem a tu uj forum lezy od rana teraz mi zadzialalo ehhh no nic melduje natomiast ze w drodze zakupu stalem sie posiadaczem stabilizatora do kamery takze bedzie mozna cos lepszego nakrecic jest jeszcze jedne maly problem nie mam kamery :polew::polew::polew:
klysek Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 siemau Was tez forum lezalo ?? k**wa na kawe sie spoznilem a tu uj forum lezy od rana teraz mi zadzialalo ehhh no nic melduje natomiast ze w drodze zakupu stalem sie posiadaczem stabilizatora do kamery takze bedzie mozna cos lepszego nakrecic jest jeszcze jedne maly problem nie mam kamery :polew::polew::polew: tez lezalo i kwiczalo,od czegos trzeba zaczac ty akurat od d*py strony zaczales ---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ---------- ale na kamere moze cos zaradze
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2012 Autor Opublikowano 26 Października 2012 o widzisz dobrze prawisz :decayed::decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 chłopaki z osiedla Ci za stówkę załatwią kamerkę;D
klysek Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 chłopaki z osiedla Ci za stówkę załatwią kamerkę;D za stowe to mozna kupic metr gumy i sobie w czolo strzelic to sa towry pierwszy sort mozna by rzec exclusive
Rekomendowane odpowiedzi