klysek Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 musti przeca mozna sie ustawic na ktorys weekend w listopdzie i zabawic tylko gdzie ty mieszkasz
Seba_LDZ Opublikowano 27 Października 2012 Autor Opublikowano 27 Października 2012 k**wa pany lece na strykow jaki dramat na drogach to ja pieedole najebalo tyle ze sa zaspy miejscami... I zero piaskarek nawet jednej...
musti Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 musti przeca mozna sie ustawic na ktorys weekend w listopdzie i zabawic tylko gdzie ty mieszkasz słuchaj ja Ci dam współrzędne i dojedziesz tylko dojedź a nie się wykręcisz cwaniaku
klysek Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 k**wa pany lece na strykow jaki dramat na drogach to ja pieedole najebalo tyle ze sa zaspy miejscami... I zero piaskarek nawet jednej... ja tez sie zastanwiam czy ywjezdzac na impreze autem w sumie bym cos lyknal ale z drugiej strony jutro musze od rana by c swiezutki:decayed: a po drugie po nocy zapylac autobusem ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:00 ---------- musti przeca mozna sie ustawic na ktorys weekend w listopdzie i zabawic tylko gdzie ty mieszkasz słuchaj ja Ci dam współrzędne i dojedziesz tylko dojedź a nie się wykręcisz cwaniaku musimy dogadac termin alkholicznej wizyty wsiadam i jade tylko zebys mnie nie porwal
musti Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 k**wa pany lece na strykow jaki dramat na drogach to ja pieedole najebalo tyle ze sa zaspy miejscami... I zero piaskarek nawet jednej... ja tez sie zastanwiam czy ywjezdzac na impreze autem w sumie bym cos lyknal ale z drugiej strony jutro musze od rana by c swiezutki:decayed: a po drugie po nocy zapylac autobusem ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:00 ---------- musti przeca mozna sie ustawic na ktorys weekend w listopdzie i zabawic tylko gdzie ty mieszkasz słuchaj ja Ci dam współrzędne i dojedziesz tylko dojedź a nie się wykręcisz cwaniaku musimy dogadac termin alkholicznej wizyty wsiadam i jade tylko zebys mnie nie porwal spokojnie jak coś to daj znać kiedy masz wolny czas / weekend i przyjeżdżaj
klysek Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 k**wa pany lece na strykow jaki dramat na drogach to ja pieedole najebalo tyle ze sa zaspy miejscami... I zero piaskarek nawet jednej... ja tez sie zastanwiam czy ywjezdzac na impreze autem w sumie bym cos lyknal ale z drugiej strony jutro musze od rana by c swiezutki:decayed: a po drugie po nocy zapylac autobusem ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:00 ---------- musti przeca mozna sie ustawic na ktorys weekend w listopdzie i zabawic tylko gdzie ty mieszkasz słuchaj ja Ci dam współrzędne i dojedziesz tylko dojedź a nie się wykręcisz cwaniaku musimy dogadac termin alkholicznej wizyty wsiadam i jade tylko zebys mnie nie porwal spokojnie jak coś to daj znać kiedy masz wolny czas / weekend i przyjeżdżaj
musti Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 k**wa pany lece na strykow jaki dramat na drogach to ja pieedole najebalo tyle ze sa zaspy miejscami... I zero piaskarek nawet jednej... ja tez sie zastanwiam czy ywjezdzac na impreze autem w sumie bym cos lyknal ale z drugiej strony jutro musze od rana by c swiezutki:decayed: a po drugie po nocy zapylac autobusem ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:00 ---------- musti przeca mozna sie ustawic na ktorys weekend w listopdzie i zabawic tylko gdzie ty mieszkasz słuchaj ja Ci dam współrzędne i dojedziesz tylko dojedź a nie się wykręcisz cwaniaku musimy dogadac termin alkholicznej wizyty wsiadam i jade tylko zebys mnie nie porwal spokojnie jak coś to daj znać kiedy masz wolny czas / weekend i przyjeżdżaj trzymam za słowo i czekam na info
klysek Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 mysle ze 2-3 tydzien listopada no i jeszcze musze jakiegos kierowce ogarnac sobie
musti Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 mysle ze 2-3 tydzien listopada no i jeszcze musze jakiegos kierowce ogarnac sobie przyjedziesz przenocujesz i wrócisz spokojnie Klusek
klysek Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 spoko spoko musli moze kobite wezme bo bedzie miala jakis weekend wolny od szkoly to bede mial drivera
musti Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 spoko spoko musli moze kobite wezme bo bedzie miala jakis weekend wolny od szkoly to bede mial drivera to weź to moja bedzie miala z kim gadac
klysek Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 spoko pogadam i ci napisze co i jak a tymczasem spadam do klubu Pewex
Seba_LDZ Opublikowano 28 Października 2012 Autor Opublikowano 28 Października 2012 no i wrocil nachlany wrecz trasa lepsza ale szału nie ma reczny dobrze bierze czemu kobiety a przynajmniej moja nie lubia latac bokeim ?? bez sensu heheh ---------- Post dopisany at 02:24 ---------- Poprzedni post napisany at 02:22 ---------- Speedy - Atencion - Sadistic.pl deko sie zakrecilem nie powiem ze nie
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 ściema;D Jaki piękny dziś spot będzie....^^
klysek Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 jak tam w Pewexie :banan:pelen czad Klusek pewnie dogorywa nie dogorywa bo na trzezwo bylem ściema;D Jaki piękny dziś spot będzie....^^ tez takm uwazam ale na realu ?
Rekomendowane odpowiedzi