MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dobra, ja lecę na podwórko myszę
klysek Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dobra, ja lecę na podwórko myszę a ja co mam robic w dniu dzisiejszym
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 DeJot nic nie pisal by wpasc wiec nie jade :/ bede sprzatal pewnie ehhhh i co z tego zycia jest ...
klysek Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 DeJot nic nie pisal by wpasc wiec nie jade :/ bede sprzatal pewnie ehhhh i co z tego zycia jest ... wielkie gowno zero perspektyw,sodomia i gomoria
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 :facepalm: chyba se strzele we łba
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 DeJot nic nie pisal by wpasc wiec nie jade :/ bede sprzatal pewnie ehhhh i co z tego zycia jest ... Spoko- jak zrobię boba kolegi, to się do Ciebie dodzwonię
klysek Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 :facepalm:chyba se strzele we łba a ja z tad wyjade w piz*u do Walii mam mozliwosc:naughty:
Rafal1988Lodz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Siema pany. Pisalby sie kto na wirusa u spankiego? Gadalem z nim i 500zl i tak pytam z ciekawosci moznabyloby jechac w kilka osob.
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 ja pasuje :/ 500 zl po swietach miec to mistrzostwo moze kolo listopada 2020 DeJocie spoko zobaczymy sie zdzwonimy pozniej :* robote cza kontynuowac :/
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Rezystory w hurcie ok 2zł/100szt, czyli Dj robi cheap chipa za 5zł łod łosobY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Siema pany. Pisalby sie kto na wirusa u spankiego? Gadalem z nim i 500zl i tak pytam z ciekawosci moznabyloby jechac w kilka osob.
MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dobra, ja lecę na podwórko myszę a ja co mam robic w dniu dzisiejszym Siema pany. Pisalby sie kto na wirusa u spankiego? Gadalem z nim i 500zl i tak pytam z ciekawosci moznabyloby jechac w kilka osob. Tomciu grilla miałeś PlastiDipować Rafał ja mogę jechać dla towarzystwa - taki mały spocik u Spankiego ---------- Post dopisany at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany at 11:45 ---------- Ja miałem ochotę umyć Myszę - myślę ładne słoneczko, będzie miło a tu ku..wa 0'C zimno jak ...uj
Rafal1988Lodz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Misiek ale co swoim bys jechal czy jako pasazer? No ja jeszcze zbieram kase bo moze bym kupil jeszcze turbo i wtedy program zrobil to byloby gdzies luty max marzen zalezy jak z kasa bym stal a moze i wczesniej,
MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Misiek ale co swoim bys jechal czy jako pasazer? No ja jeszcze zbieram kase bo moze bym kupil jeszcze turbo i wtedy program zrobil to byloby gdzies luty max marzen zalezy jak z kasa bym stal a moze i wczesniej, nie no swoim
Szakal Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 co tam panie Szaki walki od ADR juz zakupione Dzis ogarnę ile kasy mi zostanie po zakupie części do rozrządu i sie okaże ,chociaż łapki świeżbią A jeszcze widze że grupowy wirus się szykuje ,szkoda że po świętach
Rafal1988Lodz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Misiek ale co swoim bys jechal czy jako pasazer? No ja jeszcze zbieram kase bo moze bym kupil jeszcze turbo i wtedy program zrobil to byloby gdzies luty max marzen zalezy jak z kasa bym stal a moze i wczesniej, nie no swoim Okej jak bede gotowy jechac to sie zgadamy to sie zrobi spota:D
MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Misiek ale co swoim bys jechal czy jako pasazer? No ja jeszcze zbieram kase bo moze bym kupil jeszcze turbo i wtedy program zrobil to byloby gdzies luty max marzen zalezy jak z kasa bym stal a moze i wczesniej, nie no swoim Okej jak bede gotowy jechac to sie zgadamy to sie zrobi spota:D
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 to ja spierdalam na obiad :D
Rekomendowane odpowiedzi