seban111 Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 spoko następnym razem poprawimy liczbę obecnych
FAFAL Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 ilu Was było ?? 3 Nie ma się co łamać za jakiś czas do Was dołącze będzie nas 4 :> No i miejmy nadzieję, że inni koledzy też się zdecydują.
Bartas Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 tak to by mozna jakiegos grilika walnac ehhh jak tylko pomysle to juz slina leci
Radziu Police Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Spocik fajny szkoda że taka mała frekfencja może następnym razem zbierze się troche ludzi i żeczywiście można by odpalić jakiegos grila! Kolego B4rt4s możesz jeszcze raz podać nazwe tej ulicy co klimatyzacje naprawiają bo jakoś mi się zapomniało Po za tym sprawdziłem wszystkie bezpieczniki wlazłem pod auto i nic tam nie widać troche mnie to niepokoi.[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2008, 08:49_________________________________________________ niesamowite sa te spoty lodzkie.... czas chyba na 2 forum sie zapisac dzieki tym co byli Nie ma co się łamać myśle że trzeba dać się wykazać ludziom z Łodzi a po za tym uważam, że jak byśmy spotykali się częściej to wieksza grupa by do nas dołączyła
Bartas Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 starorudzka 12 bodajze w duuza brame potem w pierwsza uliczke w prwo w tej brami i do konca tniesz. a potem juz zobaczysz kordon samochodow bo maja troche zamowien
szakal350 Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Sorki za nieobecność , na następny spocik napewno się pojawie Kolega Radziu Police ma racje częściej jak będą spoty to większa frekfencja.
Radziu Police Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Sorki za nieobecność , na następny spocik napewno się pojawie Kolega Radziu Police ma racje częściej jak będą spoty to większa frekfencja. Wydaje mi się, że co dwa tygodnie taki spocik w niedziele mozna organizować!
Bartas Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 tylko nie kolo manu :P:P kolo geanta na wlokniarzy tam przy myjni. tam sie inni zbieraja tez no i jest wiecej miejsca niz pod manu;)
szakal350 Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Sorki za nieobecność , na następny spocik napewno się pojawie Kolega Radziu Police ma racje częściej jak będą spoty to większa frekfencja. Wydaje mi się, że co dwa tygodnie taki spocik w niedziele mozna organizować! Dobry pomysł , bo jak komuś cosik wypadnie to na następny przyjedzie. Tylko miejsce i godz. padła propozycja przy geancie.
hackerfish Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Dzięki B4rt4s za kabelek trochę kombinowałem ale robiłem to po raz pierwszy i nic nie wychodzi jak byś bardzo potrzebował kabelek to napisz podrzucę i trzba wybrać inne miejsce spotkań
Bartas Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 mysle ze na nastepnym spocie. ja jutro do szczecina jade i wroce w piatek wiec probuj
Radziu Police Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Panowie ustalmy może spociki co dwa tygodnie czyli następny wypadałby 5.10.2008 godzina 16 była dobrą, ale teraz robi się coraz ciemniej więc proponuje wcześniej koło 13 :>
piotrekgotrek Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Kurde, o 17 w niedzielę przeczytałem , że spot był o 16, a akurat miałem czas i chęci . Z mojej strony miejsce bez znaczenia, natomiast wydaje mi się, że o 13 to trochę wcześnie-pora obiadowa. O 15 akurat zaczynają się polskie seriale brazylijskie, więc kobiety będą z głowy, tak więc 15-16 nie jest zła. Ja jeszcze nie wiem czy 05.10 się zjawię, mam kawalerski u znajomego i nie wiem w jakim stanie będę , ale na innych postaram się pojawić. Pozdro.
Radziu Police Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 ehhh cholera grill za mna chodzi dobry pomysł i jeszcze do tego jakiś browarek, tylko kto by mnie do domu odwiózł
bazylisk Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Chętnie bym podbił na spot, ale dopiero 6 blachy dostane
Bartas Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 to jak dzialamy cos w niedziele ?? bo bym vaga kcial
piotrekgotrek Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Z mojej strony nie ma problemu. VAGa mam, więc mogę zapuścić, tyle, że jak wspominałem to zależy od młodego, u którego będę starszym... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi