Seba_LDZ Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 Mario zamkniete juz nie ?? no wiec koniec.... jak miut bedzie lecial dowiesz sie ale to jeszcze :/ a paletke szykuj na ftorek na 19 ---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- Seba kiedy polejesz miód na moje uszy i na kiedy następny raz szykować paletkę wtorek 19.oo tak mi przekazał Seba który mnie nie widzial wpakowal dupsko do fury i odjechal sorka Klysiu ja myslalem ze zawinales juz :/ a to co Ci dac chcialem kliknales lubie to na facebooku na moim firmowym profilu Tobie Mario tez chcialem dac w razie jakby nie bylo czym d*py wytrzec oczywiscie
klysek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 to bardzo ladny gadzet a do d*py sie nie nadaje bo za sliskie
Seba_LDZ Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 ze tak powiem ja pier**le ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- :facepalm::facepalm::facepalm:
MarianekZg Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 ze tak powiem ja pier**le https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/580696_475108092525624_262600732_n.jpg ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- :facepalm::facepalm::facepalm: :polew::polew:
Szakal Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Pała więdnie momentalnie od takich obrazków
Szakal Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jak tam Kłysiu ,zdecydowałeś się na robotę czy odpuszczasz? Czy póki co jeszcze czekasz na telefon jakiś od nich?
klysek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jak tam Kłysiu ,zdecydowałeś się na robotę czy odpuszczasz? Czy póki co jeszcze czekasz na telefon jakiś od nich? daj spokoj po blizszym przyjzeniu sie firmie okazało sie ze jest to zwykłe akwizytrostwo
MarianekZg Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jak tam Kłysiu ,zdecydowałeś się na robotę czy odpuszczasz? Czy póki co jeszcze czekasz na telefon jakiś od nich? daj spokoj po blizszym przyjzeniu sie firmie okazało sie ze jest to zwykłe akwizytrostwo użył bym zdecydowanie innego słowa c**jowalstwo - złodziejstwo
klysek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jak tam Kłysiu ,zdecydowałeś się na robotę czy odpuszczasz? Czy póki co jeszcze czekasz na telefon jakiś od nich? daj spokoj po blizszym przyjzeniu sie firmie okazało sie ze jest to zwykłe akwizytrostwo użył bym zdecydowanie innego słowa c**jowalstwo - złodziejstwo właśnie tych słów mi zabrakło
Szakal Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jak tam Kłysiu ,zdecydowałeś się na robotę czy odpuszczasz? Czy póki co jeszcze czekasz na telefon jakiś od nich? daj spokoj po blizszym przyjzeniu sie firmie okazało sie ze jest to zwykłe akwizytrostwo użył bym zdecydowanie innego słowa c**jowalstwo - złodziejstwo No to już prędzej Swoją drogą weź tu teraz znajdź normalną pracę
klysek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jak tam Kłysiu ,zdecydowałeś się na robotę czy odpuszczasz? Czy póki co jeszcze czekasz na telefon jakiś od nich? daj spokoj po blizszym przyjzeniu sie firmie okazało sie ze jest to zwykłe akwizytrostwo użył bym zdecydowanie innego słowa c**jowalstwo - złodziejstwo No to już prędzej Swoją drogą weź tu teraz znajdź normalną pracę masakra jakas jest tu ci mowia co innego przychodzisz karza robic co innego
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 a ja Wam powiem, że miałem pracowity dzień, jutro też jest taki... Dziś poratowałem gościa z bałut, bo zgubił kluczyk i fury nie mógł odpalić, ale dało radę;D Długi dzień....;p
Rekomendowane odpowiedzi