pocas Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 DeeJay_Kill - szykuj następny tydzień dla mnie. Troszkę gratów będzie ; )))) A nawet myślałem dzisiaj o Tobie;p Jak next week, to albo jego koniec, albo jeszcze next - za dużo mi się na łeb zwaliło, tudzież sam sobie nałożyłem, a wniosek jeszcze nienapisany;/ Muszę przypilnować tematu i otwierać ten sklep;] Trzeba te kamerę ogarnąć, ale może sam dam radę. Wpadły dziś lustra od S4 ;P Ale z tego co widziałem to nie trzeba żadnych kabli ciągnąć. Wszystko plug n play.
Seba_LDZ Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Pocas a moze bys mi kupil szybe tylna co by grzala ?? bo widze ze masz nadmiar gotowki luznej taka mala szybe cooooooooooooooooo ?? moge Ci za to hmmm nie wiem w sumie co dam Ci wlepke dam Ci ciastko pokaz cycki :decayed:
pocas Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Nienawidzę tej naklejki ;] Po co Ci grzana szyba. Zaraz się zima skończy
Seba_LDZ Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 nie ma to jak dysk z chin ... Counterfeit Chinese USB Hard Drive - Hacked Gadgets – DIY Tech Blog
Gość SpongeBob Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 jazda bokiem zle sie konczy, kolega cale kolo stracil
Seba_LDZ Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 bo JB trzeba umic ---------- Post dopisany at 06:49 ---------- Poprzedni post napisany at 06:36 ---------- Zmiażdżona Toyota na ulicach rosyjskiego miasta - Moto - WP.PL
Gość SpongeBob Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:11 ---------- bo JB trzeba umic ---------- Post dopisany at 06:49 ---------- Poprzedni post napisany at 06:36 ---------- Zmiażdżona Toyota na ulicach rosyjskiego miasta - Moto - WP.PL ale daj spokoj kolo trzymalo sie tylko na amortyzatorze wszystko wyrwane a co gorsza w nic nie walnal a pekl swozen co raczej nie powinno sie zdarzyc dobrze ze przy malej predkosci ---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:31 ---------- PEOPLE ARE AWESOME 2013 - YouTube ---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- PEOPLE ARE AWESOME 2013 - YouTube
Panda z Teksasu Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Ktoś coś mówił o naklejce Tomek a żeś film dowalił 3 razy oglądałem
zlota1977 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 starałam się wgłębić w temat ale chwilowo jestem ponad tym, dzięki Bogu mam co robića tak po za tym to jadę z Wami do BT cieszycie się??????? zabieraj kozaki biore aparat zrobiiiimy avatar avatarek koniecznie:dance: siemka wszystkim.... zimno????????????
Gość SpongeBob Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 starałam się wgłębić w temat ale chwilowo jestem ponad tym, dzięki Bogu mam co robića tak po za tym to jadę z Wami do BT cieszycie się??????? zabieraj kozaki biore aparat zrobiiiimy avatar avatarek koniecznie:dance: siemka wszystkim.... zimno???????????? zimno moze nie ale bialo
Panda z Teksasu Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 widze tłumy na forum Jaki akumulator polecicie do mojego 1,9? miałem bosha s4 3 lata i zdechł jest coś lepszego?
szczawik Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 :hi:helg k**wa jego mac niedlugo:decayed:
szczawik Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 taki to pozyje... nieprzerwane wakacje:decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 widze tłumy na forum Jaki akumulator polecicie do mojego 1,9? miałem bosha s4 3 lata i zdechł jest coś lepszego? s5
Rekomendowane odpowiedzi