Szakal Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Ja jak mam weekend na uczelni i akurat trafia się jakaś imprezka w sobotę to zawsze sobie obiecuje że długo nie posiedzę i rano pójdę do szkoły...niestety nigdy mi to jeszcze nie wyszło
pocas Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Dj, a wujas nie psikanie farby na ten zderzak? On ma zawsze pistolet w pogotowiu ;] - komunikat - prosze mi sie do auta nie spuszczac ;]
Szakal Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Dj, a wujas nie psikanie farby na ten zderzak? On ma zawsze pistolet w pogotowiu ;]- komunikat - prosze mi sie do auta nie spuszczac ;] Gdzieżbyśmy śmieli ,zapachu dziwki by wtedy nie było:decayed:
klysek Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Dj, a wujas nie psikanie farby na ten zderzak? On ma zawsze pistolet w pogotowiu ;]- komunikat - prosze mi sie do auta nie spuszczac ;] Gdzieżbyśmy śmieli ,zapachu dziwki by wtedy nie było:decayed: czym ze jest zapach dziwki prz zapachu "Szakala"
Szakal Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Dj, a wujas nie psikanie farby na ten zderzak? On ma zawsze pistolet w pogotowiu ;]- komunikat - prosze mi sie do auta nie spuszczac ;] Gdzieżbyśmy śmieli ,zapachu dziwki by wtedy nie było:decayed: czym ze jest zapach dziwki prz zapachu "Szakala" :polew: Myślę jednak że pocas zdecydowanie woli woń dziwki:grin:
kanu Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 :polew: Myślę jednak że pocas zdecydowanie woli woń dziwki:grin: spoconej 100kg... :polew:
klysek Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 :polew: Myślę jednak że pocas zdecydowanie woli woń dziwki:grin: spoconej 100kg... :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 ale ja nie bylem u pocasa w aucie :D
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 dolecialem do stolycy ---------- Post dopisany at 13:04 ---------- Poprzedni post napisany at 12:44 ---------- a ja wrocilem z roboty i teraz pakowanie i do stolycy trzeba leciec, ale pojade autem to moze bedzie motywacja zeby mniej pic najwyzej zostaniesz dzien dluzej nie no mam plan wrocic jutro po egzaminach i ty wierzysz w to co mowisz oj mam silna motywacje w ten weekend mam postanowienie nie powiem ze nic ale z umiarem
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 :polew::polew::polew::polew: jasne
Panton Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Pantonik i jak tam fura ? w dużym skrócie tragedia.....pomijając fakt, że licznik był walnięty o 200kkm to jeszcze jak ten co kiedyś szukaliśmy my dla Smola (co miskę olejową dawał gratis) - każda część z innej parafii... szkoda było sprawdzać historii ale nie chciałem jechać w ciemno kilkaset km..... generalnie staruszek wyleczył się z A3 i szuka A4 w dizzzlu (1.9TDI 130KM manual-6)
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 jutrp sie ktos wybiera na zlota?
klysek Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 jutrp sie ktos wybiera na zlota? na 90% ja sie tez wybiore
Rekomendowane odpowiedzi