klysek Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 no tabcin zapodalem dzisiaj zobaczymy poki co jest ujnia na maxa :/ tabcin jest dla pederastow musisz cos wziasc co ma power
Seba_LDZ Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 a na mnie tylko tabcin dziala zadne gripexy i inne gowna nie daja rady a tabcin zawsze czy to znaczy ze jestem pederasta ?? :facepalm::facepalm:
Szakal Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Seba nie jestes sam ,na mnie też tylko tabcin działa ,gripex to moge całe opakowanie zeżrec i zero efektu...
klysek Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 a na mnie tylko tabcin dziala zadne gripexy i inne gowna nie daja rady a tabcin zawsze czy to znaczy ze jestem pederasta ?? :facepalm::facepalm: niestety tak
Seba_LDZ Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 Seba nie jestes sam ,na mnie też tylko tabcin działa ,gripex to moge całe opakowanie zeżrec i zero efektu... hehehe dzieki nie jestem sam pederasta hehehehe co za wyznania przy wtorku
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 w piz*u jak zmoklem ja pier**le przejechalem cala lodz i gdzie widzialem plugopiaskarke qr** na piotrkowskiej jak deptak sprzatala
marcindlug Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 a na mnie tylko tabcin dziala zadne gripexy i inne gowna nie daja rady a tabcin zawsze czy to znaczy ze jestem pederasta ?? :facepalm::facepalm: Na mnie tez tylko tabcin dziala! To znak
Seba_LDZ Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 :decayed::decayed: eee to zdrowy jestem :D :*
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 dobra jade do roboty zobaczymy jak sie smiga po lodzi
Seba_LDZ Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 chyba tragedii nie bedzie bo jest na plusie rzgwoska czarna i leci sie elegancko
Seba_LDZ Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 lo k**wa na wyjazd ciasto ???? to moz eja zrobie salatke korwa i zrobimy sobie piatkowy wieczor po pansku
kanu Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 panowie taki quick question, ktoś się może orientuje ile teraz u Rogala kosztuje wywalenie DPFa i zrobienie programu za jednym zamachem?
klysek Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 lo k**wa na wyjazd ciasto ???? to moz eja zrobie salatke korwa i zrobimy sobie piatkowy wieczor po pansku na jaki wyjazd mam ochote zrobie opierdole cala balche i po ciescie ale salatke po drodze w piateczek to bym opierdzielił
DeeJay_Kill Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 "czuję głód emocjonalnego związku"...
Seba_LDZ Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 lo k**wa na wyjazd ciasto ???? to moz eja zrobie salatke korwa i zrobimy sobie piatkowy wieczor po pansku na jaki wyjazd mam ochote zrobie opierdole cala balche i po ciescie ale salatke po drodze w piateczek to bym opierdzielił hmm moge zrobic salatke z kurczakiem w przyprawie gyros z kapusta pekinska i sosem czosnkowym tylko nie wiem co na to nasze "kierownice" heheheheheheh
klysek Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 lo k**wa na wyjazd ciasto ???? to moz eja zrobie salatke korwa i zrobimy sobie piatkowy wieczor po pansku na jaki wyjazd mam ochote zrobie opierdole cala balche i po ciescie ale salatke po drodze w piateczek to bym opierdzielił hmm moge zrobic salatke z kurczakiem w przyprawie gyros z kapusta pekinska i sosem czosnkowym tylko nie wiem co na to nasze "kierownice" heheheheheheh bedziesz moim guru i obiecuje ci ze masz w sobote u mnie sniadanie krolewskie + 0,5 zeby tak na sucho nie zaczynac dnia
DeeJay_Kill Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Jesteście hardcorami? Powiedzcie w bukowinie, że nie pijecie:D
Rekomendowane odpowiedzi