OficeR Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Teraz wszędzie te kamery a poza tym to ruch drogowy a ja trochę inny wydział
klysek Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Teraz wszędzie te kamery a poza tym to ruch drogowy a ja trochę inny wydział no to jak zarekfirujesz małoalta tytke to sprzedaj juz bedziesz mial pare PLN do przodu
OficeR Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Hmmm, teraz komunie się zaczynają to może z tacami pobiegam
marcindlug Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 A jesli to nie tajemnica to gdzie robisz? Faktycznie oficer?
OficeR Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Jaki tam oficer zwykły krawężnik trudnie się zbieraniem lumpów z ulicy bardzo fajne i pożyteczne zajęcie
klysek Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Jaki tam oficer zwykły krawężnik trudnie się zbieraniem lumpów z ulicy bardzo fajne i pożyteczne zajęcie proponował bym sie rozwinac w innym kierunku
OficeR Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Zdolności taneczne jedynie po przekroczeniu sali weselnej łapie
marcindlug Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Jaki tam oficer zwykły krawężnik trudnie się zbieraniem lumpów z ulicy bardzo fajne i pożyteczne zajęcie a to sie nie ma co smiac! jeszcze znajdzie sie etat oficerski jak np zdobedziesz zloty medal na olimpiadzie czy cos... zapytalem bo mialem taki epizod w zyciu ze pod jednym orzelkiem pracowalismy
OficeR Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Życie różnie się układa, ja nie narzekam jak na razie byle by na rzeczy do auta starczyło
klysek Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Jaki tam oficer zwykły krawężnik trudnie się zbieraniem lumpów z ulicy bardzo fajne i pożyteczne zajęcie a to sie nie ma co smiac! jeszcze znajdzie sie etat oficerski jak np zdobedziesz zloty medal na olimpiadzie czy cos... zapytalem bo mialem taki epizod w zyciu ze pod jednym orzelkiem pracowalismy byłeś lumpem zbieranym z ulicy
marcindlug Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 byłeś lumpem zbieranym z ulicy dokladnie! nie pomyslalbys nie?
OficeR Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 byłeś lumpem zbieranym z ulicy dokladnie! nie pomyslalbys nie? Jak się człowiek weźmie w garść to jednak potrafi się wybić powiedz no jak z tymi heblami z tyłu w fwd. To co pisałeś to spisuje się?
klysek Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 byłeś lumpem zbieranym z ulicy dokladnie! nie pomyslalbys nie? dobrze ze spotkales nas my zawsze pomamozemy kazdemy wyjsc z dolka chyba ze chodzi o pracy to nie pomagamy bo jej nie mamy
marcindlug Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 powiedz no jak z tymi heblami z tyłu w fwd. To co pisałeś to spisuje się? wiec sytuacja wyglada nastepujaco panie wladzo heble na tyle dzialaja poprawnie ale: - kolo wychodzi bardziej na zewnatrz wiec trzeba dobierac felgi ostrozniej. nie jest to duza roznica ale wole wspomniec - abs podobno glupieje. ja auta pol roku nie widzialem wiec nie wiem jak to wyglada w rzeczywistosci niemniej jednak ja chyba wylacze abs w cholere
OficeR Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Władza to na Wiejskiej w Warszawie Temat do zastanowienia się
irzyk Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Kupię tylne sprężyny do Avanta B5 FWD. Ma ktoś? Odbiór w Łodzi natychmiastowy.
Kasparov Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Witam kolegów. Czy ktoś zna z Łodzi ogarniętego elektryka a dokładnie chodzi mi montaż sterownika centralnego zamka bo mam tylko z kluczyka co jest trochę męczące? A sam jestem laikiem w tych sprawach i wole się samemu za to nie zabierać.
marcindlug Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 DeeJay_Kill tyle ze to cygan i ukradnie ci dywaniki z auta
Rekomendowane odpowiedzi