Kasparov Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Dywaniki mam paskudne, raczej mu się nie spodobają. A gdzie go znajdę?
marcindlug Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Tu na forum, w tym temacie paskudne czy nie - sztuka jest sztuka
Kasparov Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Ze na forum to wiem, chodziło mi bardziej czy ma jakiś zakład czy pod blokiem majstruje?
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Opublikowano 6 Maja 2014 Jedziesz o 50 km/h za szybko? Stracisz prawo jazdy - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości
MarianekZg Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Ze na forum to wiem, chodziło mi bardziej czy ma jakiś zakład czy pod blokiem majstruje? https://www.facebook.com/venginepl ---------- Post dopisany at 12:10 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ---------- Jedziesz o 50 km/h za szybko? Stracisz prawo jazdy - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości ręce opadają siedzą tam i wymyślają - by się za jakąś konkretną robotę wzięli nieroby je...ne
Kasparov Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Ze na forum to wiem, chodziło mi bardziej czy ma jakiś zakład czy pod blokiem majstruje? https://www.facebook.com/venginepl Dzięki.
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Opublikowano 6 Maja 2014 z jednej strony jestem za tymi przepisami w usa tak jest od dawna z tym że przy przekroczeniu prędkości dwukrotnie idziesz do paki później sad i zakaz prowadzenia na dany stan https://www.youtube.com/watch?v=y6qgUwWjbhc#t=195
OficeR Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Zbyt duze naplyw srodkow do urzedow wojewodzkich jest wlasnie z tych mandatow z gornej polki. To byla by katastrofa finansowa dla nich a jesli juz by jakims cudem to wprowadzili to sadze ze mialo by to zupelnie odwrotny efekt podobnie jak fotoradary. Nastawiali w c**j a teraz wszedzie usuwaja. Wprowadza przepisy to znikome jednostki beda tylko lapac i tracic prawko po orzeczeniu sadu a nie wielki odsetek debili gnajacy na leb na szyje. Jak ktos ma jebnac w pedal to i tak jebnie, wazne aby komus innemy krzywdy nie zrobil
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Opublikowano 6 Maja 2014 hehehe ty to sie kuwa nie odzywaj <3 chcesz sie zamienic ??????? bedziesz mogl troche porezac np czujnik oleju albo nowy silnik
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Seba - Ty naprawdę nie widziałeś diesel'a w agonii;p Twój to jest igiełka;p
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Opublikowano 6 Maja 2014 tego nie wiem aczkolwiek czekam na termin u Ciebie już miesiąc ponad
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 i Ty serio myślisz, że się opier***m;p A tu suprajs.. Tak, czy siusiak - w Twoim to trzeba pomyśleć, co jest nie halo ---------- Post dopisany 07-05-2014 at 00:12 ---------- Poprzedni post napisany 06-05-2014 at 23:12 ----------
MarianekZg Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 z jednej strony jestem za tymi przepisami w usa tak jest od dawna z tym że przy przekroczeniu prędkości dwukrotnie idziesz do paki później sad i zakaz prowadzenia na dany stan Seba teoretycznie można by się skusić ku takim przepisom ale powinny być przede wszystkim "oczyszczone" miejsca w całej Polsce - oczyszczone czyli przemyślane usytuowanie postawienia znaków ograniczających prędkość a nie znak 40km/h w miejscu gdzie nie ma zakrętu, zabudowania, itp - takich miejsc jest w Polsce fc**j
OficeR Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 A znajac naszych urzednikow bylo by ich jeszcze wiecej Ktos tu wspominal o koszulkach
kanu Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 wczorajsze spotkanie, pewnie będzie do kupienia na części zaraz na jakimś szrocie
Seba_LDZ Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 jaki masz rejestrator ? ---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:31 ----------
Rekomendowane odpowiedzi