DeeJay_Kill Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Qrde... zatrudniłbym pracownika, bo się nie wyrabiam, a mam tylko dwie ręce - pójdę chyba pod czarnobyl, żeby mieć cztery... Najchętniej bym kogoś zatrudnił, tylko żeby dać człowiekowi normalną umowę, to by mnie kosztowało min. 3500zł utrzymanie pracownika... Chyba się zwrócę do kochanej Unii Europejskiej, żeby mi dali stażystę;p
marcindlug Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Qrde... zatrudniłbym pracownika, bo się nie wyrabiam, a mam tylko dwie ręce - pójdę chyba pod czarnobyl, żeby mieć cztery... Najchętniej bym kogoś zatrudnił, tylko żeby dać człowiekowi normalną umowę, to by mnie kosztowało min. 3500zł utrzymanie pracownika... Chyba się zwrócę do kochanej Unii Europejskiej, żeby mi dali stażystę;p Bylem kilkukrotnie, nic dodatkowego ci nie wyrosnie stazystke wez! Zrobimy kasting!
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Agata Jędras - Modelka. Podrzucili mi ostatnio pisemko motoryzacyjne z nią na okładce - bardzo daje radę Szkoda tylko, że woli dziewczyny;p
marcindlug Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Zdrowa jest! Moj urok osobisty i zwierzecy magnetyzm sprowadzilby ja na dobra droge
Seba_LDZ Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 jak to szkoda ze woli dziewczyny ?? a niech sobie woli nawet lepiej zeby lubila tez dziewczyny :D ja bym nie pogardzil ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- KOBRA - My Słowianie (Donatan & Cleo Cover) OFFICIAL VIDEO [TelewizjaTV] - YouTube
marcindlug Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 no nie, no po prostu k**wa no nie... :/ co to?
Seba_LDZ Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 no nie, no po prostu k**wa no nie... :/ co to? jak to co ? Kobra zona tajgera !
marcindlug Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 To jakas patologia jest... Dziedziczny alkoholizm i brak substancji azotowych w glebie!
Seba_LDZ Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 to jest para z łodzi tajger i kobra https://www.youtube.com/watch?v=6Hl960sGeWQ ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=MPSrKe-PBM4
kanu Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 no to se wziął piękność... umysłowo ten sam pokrój...
kanu Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 piątek, dzień zwycięstwa ty też kiedyś będziesz zwycięzcą
Seba_LDZ Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Opublikowano 9 Maja 2014 Jestes kim ? Jestes zwyciezca ! jestes kim ? Jestes zwyciezca
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 pewnie, że zwycięzcą Wy też macie dzisiaj miłosny stosunek do pracy, chociaż się od tego nie ucieknie?
Rekomendowane odpowiedzi