kachnazgierz Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 no to idę zapier***ć;]---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:32 ---------- Pany, kto jedzie do Ostrowa Wlkp. na Letni Zlot? ja,Mario,Oficer,Cymek ale tam bedzie wiekszy ogien niz w BT lepsza ekipa sie zbiera Pozwolę sobie zauważyć, że Ktoś tu o mnie zapomniał
klysek Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 no to idę zapier***ć;]---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:32 ---------- Pany, kto jedzie do Ostrowa Wlkp. na Letni Zlot? ja,Mario,Oficer,Cymek ale tam bedzie wiekszy ogien niz w BT lepsza ekipa sie zbiera Pozwolę sobie zauważyć, że Ktoś tu o mnie zapomniał jak Mario to i ty również to jest oczywiste jak 2x2
zlota1977 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Na bilety do Szwecji wam szkoda a na drugi zlot jedziecie?
klysek Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Na bilety do Szwecji wam szkoda a na drugi zlot jedziecie w Szwecji sama c**jnia i sztuczne cycki dookoła
OficeR Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Na bilety do Szwecji wam szkoda a na drugi zlot jedziecie w Szwecji sama c**jnia i sztuczne cycki dookoła Tym drugim argumentem skłoniłeś mnie na wycieczkę krajoznawczą do Szwecji
zlota1977 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Na bilety do Szwecji wam szkoda a na drugi zlot jedziecie w Szwecji sama c**jnia i sztuczne cycki dookoła Tym drugim argumentem skłoniłeś mnie na wycieczkę krajoznawczą do Szwecji On kłamie! !!!!!!!!!!
OficeR Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Na bilety do Szwecji wam szkoda a na drugi zlot jedziecie w Szwecji sama c**jnia i sztuczne cycki dookoła Tym drugim argumentem skłoniłeś mnie na wycieczkę krajoznawczą do Szwecji On kłamie! !!!!!!!!!! I uj strzelił marzenia o Szwecji
zlota1977 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Zawsze mozesz przyleciec i zamiast cyckow Audi pooglądać ?
mily Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Hej, Brygada potrzebuję pomocy w Łodzi, czy oprócz Diag-mech jest jakiś zakład polecany. Coś jest nie tak z hamulcami jak by się zapowietrzały (przy pierwszym hamowaniu pedał wpada prawie do końca, po podpompowaniu się podnosi ale po chwili jazdy znowu jest to samo, do tego jest bardzo słaba skuteczność hamowania), ale płynu nie ubywa, więc potrzebny jest mi ktoś kto zna układ hamulcowy w OOOO i regeneruje zaciski, bo nie są pierwszej świeżości.
mily Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 no tak przypuszczam, ale potrzebuje kogos kto mi to zrobi, najlepiej pompa bo jest podejrzenie ze to w abs jest powietrze, a to juz podobno wyzsza szkola jazdy.
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Vagiem się odpowietrza pompę abs, potem kilka razy normalne odpowietrzenie. Pompa była wymieniana?
mily Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 U mnie vagiem nie odpowietrzysz 97/98 roku c5. Nie mam takiej opcji, a w passacie z 99 roku już jest. Pompa nie była wymieniana, ale typ co wymieniał mi płyn hamulcowy najpierw spuścił całość grawitacyjnie twierdząc że w ten sposób układ się nie zapowietrzy (nie dolewając do zbiorniczka płynu), w rezultacie nie dość że zapowietrzył mi cały układ to jeszcze nie potrafił go odpowietrzyć. To było na kilińskiego przy dworcu fabrycznym, nie polecam, wymiana płynu trwała 6 godzin. Teraz co podjeżdżam do mechanika z polecenia mówią że to bez sprzętu się nie da (jakiejś pompy próżniowej, czy coś takiego), jak podjeżdżam do pierwszego lepszego zakładu to po rozmowach już widzę że nie mają pojęcia o czym mówią, albo odpowiedź jest że nie mają sprzętu. Dzisiaj trafiłem do mechanika który nie ma sprzętu ale ma wiedzę i twierdzi że potrafi odpowietrzyć nawet pompę bez sprzętu, mówił rozsądnie zresztą jeden z kolegów tutaj na forum też twierdzi że się da tylko trzeba wiedzieć jak. Natomiast szukam kogoś kto siedzi głównie w układach hamulcowych i dysponuje sprzętem specjalistycznym, najlepiej jeszcze jak by wiedział jak go używać.
kachnazgierz Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Na bilety do Szwecji wam szkoda a na drugi zlot jedziecie Ania, nie jestem z tych ludzi co się zjeżdża całą rodziną do kogoś na wakacje, na tzw. "krzywy ryj", na bilety może i byłoby stać, ale życie w Szwecji jest drogie. Ale nie ma tego złego... słyszałam że Ty w lipcu nas odwiedzisz
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 ABS można wydymać w inny sposób i pewnie o taki chodzi:) Raz miałem pacjenta - golf III po wymianie pompy. Namordowałem się, bo nie chciał pójść z procedury - podłączyłem pompę abs na krótko, po kilka razy, potem również kilka razy odpowietrzaliśmy tradycyjnie. W końcu sukcesywnie się odpowietrzył
marcindlug Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 I pewnie przy tym odpowietrzaniu wciagnelo mu dywaniki?
zlota1977 Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Na bilety do Szwecji wam szkoda a na drugi zlot jedziecie Ania, nie jestem z tych ludzi co się zjeżdża całą rodziną do kogoś na wakacje, na tzw. "krzywy ryj", na bilety może i byłoby stać, ale życie w Szwecji jest drogie. Ale nie ma tego złego... słyszałam że Ty w lipcu nas odwiedzisz Nie bede sie z Toba sprzeczac na tematy juz z gory ustalone ale mam tylko nadzieje ze jednak kiedys sie zdecydujecie ? Od 12 do 20 jestem w Pl takze sie mnie spodziewajcie czy chcecie czy nie ?
Rekomendowane odpowiedzi