MarianekZg Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 bo żem o szóstej rano wstał, celem dokończenia montażu alarmu w domu przy ul. Jagoszewskiego, a po załatwieniu kilku swoich spraw na mieście, wyruszyłem do Sebastiana Wiktorowicza, aby upoić się smakiem podawanej przez niego samego kawy. Po 15 byłem w domu;p Mnie to już Typ nie zaprosi ehhhhh... ---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:57 ---------- DJ jeśli trafiłbyś gdzieś/od kogoś jeden uchwyt do piór, które ja mam (zapewne wiesz o które mi chodzi ) to poproszę 1 szt. Wczoraj podczas wymiany złamałem jeden z 4 uchwycików
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 ale mój patent działa;D Bronxa wisisz;p
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 bo żem o szóstej rano wstał, celem dokończenia montażu alarmu w domu przy ul. Jagoszewskiego, a po załatwieniu kilku swoich spraw na mieście, wyruszyłem do Sebastiana Wiktorowicza, aby upoić się smakiem podawanej przez niego samego kawy. Po 15 byłem w domu;p Mnie to już Typ nie zaprosi ehhhhh... ---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:57 ---------- DJ jeśli trafiłbyś gdzieś/od kogoś jeden uchwyt do piór, które ja mam (zapewne wiesz o które mi chodzi ) to poproszę 1 szt. Wczoraj podczas wymiany złamałem jeden z 4 uchwycików Typie czy ja Cie zapraszac musze ?? hęęęę ?? no więc nie fisiuj
MarianekZg Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 ale mój patent działa;D Bronxa wisisz;p działa działa ale co się na wku***łem żeby to rozłączyć to moje ---------- Post dopisany at 06:22 ---------- Poprzedni post napisany at 06:22 ---------- bo żem o szóstej rano wstał, celem dokończenia montażu alarmu w domu przy ul. Jagoszewskiego, a po załatwieniu kilku swoich spraw na mieście, wyruszyłem do Sebastiana Wiktorowicza, aby upoić się smakiem podawanej przez niego samego kawy. Po 15 byłem w domu;p Mnie to już Typ nie zaprosi ehhhhh... ---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:57 ---------- DJ jeśli trafiłbyś gdzieś/od kogoś jeden uchwyt do piór, które ja mam (zapewne wiesz o które mi chodzi ) to poproszę 1 szt. Wczoraj podczas wymiany złamałem jeden z 4 uchwycików Typie czy ja Cie zapraszac musze ?? hęęęę ?? no więc nie fisiuj :whistling:
OficeR Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 rozowy zostal ukonczony! To teraz musisz sie przypucowac
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Gówno prawda, że ukończony;p Dzwonił Guzior, że chyba pompę wody będzie szarpał, bo podmianka nowego termostatu nic nie dała;p
marcindlug Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Pompa zostala wymieniona jakies 8-9 godzin temu. Ori audi nie przejechala nawet 60tys i sie wirnik ukrecil... :/
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 już były konsultacje na ten temat - Guzior pytał mnie, czy wymieniałem Ci rozrząd i twierdził, że może pompa wody dała d*py... potem się już nie zdzwanialiśmy;)
OficeR Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Az chyba umyje parcha i podjade w niedziele jak ruszoffy bedzie
marcindlug Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 To ja tez podjade! Ale myl sie nie bede Ale to jest szatan!
MarianekZg Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 JA też sobie pozwolę jutro podlecieć obejrzeć "Pink Devil-a"
MarianekZg Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Marcin ale mam nadzieję, że uchylisz rąbka ...... maski co by chociaż popatrzeć
marcindlug Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Marcin ale mam nadzieję, że uchylisz rąbka ...... maski co by chociaż popatrzeć no raczej! tylko na ta chwile to jest balagan pod maska ale powiem wam ze spalanie jest zaskakujace - zyrardow-lodz, po autostradzie, momentami lecac 240-250km/h spalil mi dyszke
MarianekZg Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Spoko spoko, bałagan to się pewnie na mieście dzieje dzisiaj od Twoich testów
Rekomendowane odpowiedzi