Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bo żem o szóstej rano wstał, celem dokończenia montażu alarmu w domu przy ul. Jagoszewskiego, a po załatwieniu kilku swoich spraw na mieście, wyruszyłem do Sebastiana Wiktorowicza, aby upoić się smakiem podawanej przez niego samego kawy. Po 15 byłem w domu;p

Mnie to już Typ nie zaprosi :confused4::cry::no: ehhhhh...

---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:57 ----------

DJ jeśli trafiłbyś gdzieś/od kogoś jeden uchwyt do piór, które ja mam (zapewne wiesz o które mi chodzi :wink: ) to poproszę 1 szt. Wczoraj podczas wymiany złamałem jeden z 4 uchwycików :facepalm::decayed:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale mój patent działa;D Bronxa wisisz;p

Opublikowano
bo żem o szóstej rano wstał, celem dokończenia montażu alarmu w domu przy ul. Jagoszewskiego, a po załatwieniu kilku swoich spraw na mieście, wyruszyłem do Sebastiana Wiktorowicza, aby upoić się smakiem podawanej przez niego samego kawy. Po 15 byłem w domu;p

---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:57 ----------

DJ jeśli trafiłbyś gdzieś/od kogoś jeden uchwyt do piór, które ja mam (zapewne wiesz o które mi chodzi :wink: ) to poproszę 1 szt. Wczoraj podczas wymiany złamałem jeden z 4 uchwycików :facepalm::decayed:

Typie :) czy ja Cie zapraszac musze ?? hęęęę ?? no więc nie fisiuj :)

Opublikowano
ale mój patent działa;D Bronxa wisisz;p

działa działa :wink: ale co się na wku***łem żeby to rozłączyć to moje :facepalm:

---------- Post dopisany at 06:22 ---------- Poprzedni post napisany at 06:22 ----------

Typie :) czy ja Cie zapraszac musze ?? hęęęę ?? no więc nie fisiuj :)

:whistling: :whistling: :whistling::decayed:

Opublikowano
rozowy zostal ukonczony! :decayed:

To teraz musisz sie przypucowac :wink:

Opublikowano

Gówno prawda, że ukończony;p Dzwonił Guzior, że chyba pompę wody będzie szarpał, bo podmianka nowego termostatu nic nie dała;p

Opublikowano

Pompa zostala wymieniona jakies 8-9 godzin temu. Ori audi nie przejechala nawet 60tys i sie wirnik ukrecil... :/

Opublikowano

już były konsultacje na ten temat - Guzior pytał mnie, czy wymieniałem Ci rozrząd i twierdził, że może pompa wody dała d*py... potem się już nie zdzwanialiśmy;)

Opublikowano

Az chyba umyje parcha i podjade w niedziele jak ruszoffy bedzie :P

Opublikowano

To ja tez podjade! Ale myl sie nie bede ;)

Ale to jest szatan! :D

Opublikowano

Juz upalany? :)

Opublikowano

JA też sobie pozwolę jutro podlecieć obejrzeć "Pink Devil-a" :decayed:

Opublikowano

Marcin ale mam nadzieję, że uchylisz rąbka ...... maski :question: co by chociaż popatrzeć :decayed:

Opublikowano

ide dzisiaj na wesele :banan::kox::decayed:

Opublikowano
Marcin ale mam nadzieję, że uchylisz rąbka ...... maski :question: co by chociaż popatrzeć :decayed:

no raczej! :decayed: tylko na ta chwile to jest balagan pod maska ;)

ale powiem wam ze spalanie jest zaskakujace - zyrardow-lodz, po autostradzie, momentami lecac 240-250km/h spalil mi dyszke :D

Opublikowano

Spoko spoko, bałagan to się pewnie na mieście dzieje dzisiaj od Twoich testów :grin:

Opublikowano
f61743b63605afd36ef74a4940d8ef41_original.gif?1369738498