Gość SpongeBob Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 gdzie jest Lubie to?
Seba_LDZ Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 Seba Seba Seba! co to znaczy ze kolor jest dopelniajacy do innego? yy no to znaczy kurde ciezko mi ze skrecona glowa pisac dopelniajacy czyli pasujacy do podstawowego i uzupelniajacy go
OficeR Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 gdzie jest Lubie to? To Swietłana Bilialowa, ruska laska to jej instagram http://instagram.com/bilyalova_sveta :jerk:
marcindlug Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Znaczy sie ze jezeli dopelniajacym do rozowego jest lambo green to to bedzie dobre polaczenie?
bartek1605 Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Seba Seba Seba! co to znaczy ze kolor jest dopelniajacy do innego? yy no to znaczy kurde ciezko mi ze skrecona glowa pisac dopelniajacy czyli pasujacy do podstawowego i uzupelniajacy go nie ma czegoś takiego jak dopełniające, to jakieś pedalskie dyrdymały albo zestawione kolory pasują albo nie
Seba_LDZ Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 Znaczy sie ze jezeli dopelniajacym do rozowego jest lambo green to to bedzie dobre polaczenie? oczywiscie masz racje no to mowiac niepedalsko podasz kolor on pokaze Ci kolor ktory pasuje wszystkie inne nie pokazane nie pasuja
OficeR Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Marcin, maluj zaciski w lambo green, będzie pasować a ja swoje za jakiś czas pomaluje na bardziej oczojebny zółty niż cygański łańcuch skieruję się z tym do Ciebie
Kryniu Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Chłopy kto mi w Łodzi ogarnie wymianę pompy na 11 i wtrysków
marcindlug Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 DeeJay_kill Tylko to cygan jest wąsaty... Chodza sluchy ze gina w jego obecnosci dywaniki...
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 No ku....a... Nic nie ginie, ale żeby miało to sens- do usług Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
OficeR Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Chłopy kto mi w Łodzi ogarnie wymianę pompy na 11 i wtryskówA co wpadly w raczki wtryski AL i bedzie wkoncu 2xx km? send by GT-I9505
Kryniu Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Pompa zaczęła lecieć a że 11 leży to trzeba chyba już ją zalożyć , wtryski są 230 i też wpadną
OficeR Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Kryniu, bede musial kiedys z Toba pogadac na temat mocy do mojego AJM, co i jak mozna podlubac i bedziemy dzialac send by GT-I9505
marcindlug Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Gtb22 i reszta modyfikacji towarzyszacych
OficeR Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 22 to tak chyba bardziej pod moce do 2xx km. Mnie interesuje przedzial 170 - 180 km. AJM jest chyba troche bardziej podatny na tuning ale tez i chyba bardziej "wrazliwy" :/ send by GT-I9505
Cardozo Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Panowie mam takie cudo u siebie w podłokietniku. Domyślam się że jest to przystawka pod telefon a raczej tylko jej element. Podpowie ktos co trzeba dokupić żeby to hulało i do kogo sie zgłosić w łodzi na instalacje. W aucie jest system Audi Navigation plus RNS-E. Z góry dzięki za pomoc.
RicS3 Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Pany co się dzieje dzisiaj na parkingu pod realem? merole, audi, vw, seat...jakiś zlot vag-ów?
Rekomendowane odpowiedzi