Seba_LDZ Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 no no gratki hyhyhyhy mowisz ?? <3 :*
MarianekZg Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 BĘDĘ TATA! send by GT-I9505 Gratki Panie Oficeze tylko czy aby na pewno Ty a nie sąsiad albo ten z trąbką ( czyt. Listonosz ) Taki tam wyniczek ustrzelony dziś w trakcie pracy
MarianekZg Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 piekny jubileuszowy wynik Marcin jubileusz z 4 z przodu to będzie za rok w listopadzie - nie musisz mi o tym przypominać ja jebe ale ja będę stary
pasiak43 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Siema wszystkim kupione czarne B6 w sedanie, niedlugo poleci temat na forum. Do zoba na spocie
MarianekZg Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Siema wszystkim kupione czarne B6 w sedanie, niedlugo poleci temat na forum. Do zoba na spocie
marcindlug Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Marcin jubileusz z 4 z przodu to będzie za rok w listopadzie - nie musisz mi o tym przypominać ja jebe ale ja będę stary o Panie! no to faktycznie bedzie jubileusz
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 No to PYK za nowe stworzenie made by oficer Sent from my iPhone using Tapatalk
musti Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Kilka fotostory koszulek jeszcze kilka wzorów mam , ale muszę cyknąć foto
xXPiotrekXx19 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 witam Ta niebieska ile z dope? wcześniej kolega musti pisał że koszulki na chwilę obecną są po 40 zł za sztukę + koszty wysyłki i ma możliwość dowolnego logo na niej
musti Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Ta niebieska ile z dope? Taką właśnie ja mam koszulkę to pierwsza sztuka jaką zrobiłem z własnego pomysłu , nowe wizje chodzą mi po głowie i znów sobie coś klepnę 40zł + kw
skrab Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Ta niebieska ile z dope? Taką właśnie ja mam koszulkę to pierwsza sztuka jaką zrobiłem z własnego pomysłu , nowe wizje chodzą mi po głowie i znów sobie coś klepnę 40zł + kw Daj dane do przelewu
musti Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Ta niebieska ile z dope? Taką właśnie ja mam koszulkę to pierwsza sztuka jaką zrobiłem z własnego pomysłu , nowe wizje chodzą mi po głowie i znów sobie coś klepnę 40zł + kw Daj dane do przelewu Ktoś coś jeszcze chce to puszczę jedną paczką. Zamówienia zbieram do poniedziałku wieczór Wszystkie pytania słać na PW
kanu Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 BĘDĘ TATA! send by GT-I9505 Gratulacje, oby był zdrowy SYN no to Ci się zacznie za jakiś czas, póki co balluj, wysypiaj się i używaj życia, no i używaj kobiety na maxa bo teraz bes stresu bo i tak już zalałeś formę :grin: :grin: Dee_Jay jeszcze raz dzięki, dolecieliśmy bez stresu do domciu. Teść zadowolony, coś tam marudzi, że wciskając sprzęgło coś tam trzeszczy delikatnie, ale pewnie sprężynka się naciąga przy pedale reszte sobie mam nadzieję ogarnie, a ja na dniach mu TISem przeskanuje ją...
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Musi byc git, bo jest nowe:) wyprzęglik jeszcze odpowietrzyć Sent from my iPhone using Tapatalk
xXPiotrekXx19 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 leci dzisiaj ktoś na spota ?
xXPiotrekXx19 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) dobrze że nie jechałem bo bym tam stał jak wazon Edytowane 16 Listopada 2014 przez xXPiotrekXx19
Rekomendowane odpowiedzi