Seba_LDZ Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) player.vimeo.com/video/83997403 Panie DJ jak zawsze dziekuje https://www.youtube.com/watch?v=Xqvb6dOHsJQ#t=466 Edytowane 3 Lutego 2015 przez Seba_LDZ
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 ano widzialem parcha Twego podpierdolilem mu progi i zajebalem wykladzine z bagaznika a no i jakbys szukal tego co zgubiles pod siedzeniem to wiem kto zajebal
klysek Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 ano widzialem parcha Twego podpierdolilem mu progi i zajebalem wykladzine z bagaznika a no i jakbys szukal tego co zgubiles pod siedzeniem to wiem kto zajebal A tak poza tym nie zawracaj mu doopy bo tego auta mi kuzwa do dnia dziecka nie zrobi
OficeR Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Ja u niego w sobote jestem tez na nie popatrze
klysek Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Ja u niego w sobote jestem tez na nie popatrze Moze nie będzie cijuz dane
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Gorzej jak jednak będzie miał na co popatrzeć i też coś sobie wybierze to możesz odebrać wybrakowane autko od dj
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Wlasnie rozbieram na części, bo juz samochodu z tego nie bedzie:p Sent from my iPhone using Tapatalk
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Wlasnie rozbieram na części, bo juz samochodu z tego nie bedzie:p Sent from my iPhone using Tapatalk DJ powiedz dał byś radę coś ogarnąć z takim fisem aby nie miał tych linii wypalonych
Seba_LDZ Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 Wlasnie rozbieram na części, bo juz samochodu z tego nie bedzie:p Sent from my iPhone using Tapatalk DJ powiedz dał byś radę coś ogarnąć z takim fisem aby nie miał tych linii wypalonych da sie to zaslepic permanentnie izolacja czarną
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Wlasnie rozbieram na części, bo juz samochodu z tego nie bedzie:p Sent from my iPhone using Tapatalk DJ powiedz dał byś radę coś ogarnąć z takim fisem aby nie miał tych linii wypalonych da sie to zaslepic permanentnie izolacja czarną no w sumie to był by dobry pomysł ale wolał bym jak by fis był widoczny
OficeR Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Wlasnie rozbieram na części, bo juz samochodu z tego nie bedzie:p Sent from my iPhone using Tapatalk DJ powiedz dał byś radę coś ogarnąć z takim fisem aby nie miał tych linii wypalonych da sie to zaslepic permanentnie izolacja czarną no w sumie to był by dobry pomysł ale wolał bym jak by fis był widoczny http://naprawalicznikow.pl/portfolio/naprawa-licznika-audi/ Tomek żyjesz? dodzwoniłeś się wkońcu do Domina?
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 FIS do wymiany;) Allegro, elektroda - tam się ogłaszają. Niestety nie kosztuje to tyle, co kiedyś, czyli 150zł;/ Tak, czy owak - albo wymiana licznika, albo wyświetlacza;)
Rekomendowane odpowiedzi