tomwi Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Przeglądałem listę użytkowników naszego forum i nawet nie zdawałem sobie sprawy ilu użytkowników jest z okolic Łodzi, aż trudno uwierzyć, że jest problem z frekwencją na spocie. Może część po prostu nie wie, że coś takiego się odbywa i nigdy nie zajrzała do naszego wątku? Zrodził mi się taki pomysł, że można by wysłać do nich maila z zaproszeniem do działu. Tylko wcześniej chyba musimy ustalić miejsce i termin, żeby w głównym poście umieścić aktualne dane. B4rt4s proponuje Włókniarzy (Jana Pawła) przed Pasażem Łódzkim, myślę że to dobry pomysł (wracamy do źródeł). Sobota? Jakąś decyzję trzeba podjąć. I tak wszystkim nigdy nie będzie pasowało, ale można wybrać termin, który przynajmniej kilku osobom będzie pasował
Bartas Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 sobota odpada, mam zaczatki hubertusow. niedziela moze byc. ja mam mozliwosc pisania watkow głównych na czerwono wiec tylko data !!!!
Bartas Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 tylko ze jak nas 2 tylko bedzie to lipa :> choc od czegos trzeba zaczac
bartek1605 Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 No to będzie nas trzech . O 18-tej
marcindlug Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 skoro obecnosc obowiazkowa to moze i ja wpadne
tomwi Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Trzech jest. Może i DeeJay_Kill się skusi?
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 byłoby nietaktem, gdybym się nie skusił, pisząc uprzednio opie***l dla łódzkich userów;p
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 trzeba kołować następnych userów;) Druga sprawa - może zrobimy na spocie jakieś atrakcje? Grill?;D Można również po prostu gdzieś pojechać - wszystkie te działania mają na celu zjednanie sobie ludzi, by sami się pytali, kiedy następny spot;D
paulo77 Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 trzeba kołować następnych userów;) Druga sprawa - może zrobimy na spocie jakieś atrakcje? Grill?;D Można również po prostu gdzieś pojechać - wszystkie te działania mają na celu zjednanie sobie ludzi, by sami się pytali, kiedy następny spot;D My, czyli chłopoki ze Skierniewic i okolic próbujemy zorganizować przy okazji kolejnego spotu meczyk w piłkę nożną Jak Was będzie więcej to też możecie o tym pomyśleć. pzdr, Paweł.
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Audimania już organizowała takie przedsięwzięcie, więc kolejne na pewno będzie można zaliczyć do udanych:) Kto jeszcze wpada jutro na spota? [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 19:35_________________________________________________Spot się udał, dziękuję wszystkim za obecność Przyjechało 5 A4'ek i teraz może być już tylko lepiej;)
Bartas Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 oo.... mojego brudaska nie widac obiecany numer 603 923 272 Kłębowo k/Wejherowa trasa na Lębork ul. Abrahama szrot z samymi Audi.
zosiabg Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Tak czułam ze to co dzis widzialam jadąc do reala na zakupy to był spocik. Juz nawet dzwonilam do małża(forumowy airot) czy po niego nei jechac, pewno chętnie by posiedział ale telefonu nie odbierał, więc jednego wam ubyło, moze nastepnym razem sie uda A prezentowaliście sie naprawde fajowo
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 A to nie byłaś przypadkiem Ty, tym B7, które podjechało jakieś 200m od nas i zaparkowało niedaleko wózków?
Rekomendowane odpowiedzi