Yoghurt Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 super, wlasnie chcialem sobie taka fele kupic na zime i sie zastanawialem czy 345 pod to wejdzie
ArkadiuS Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 felga: Alloy wheels 7.5J x 17, 9-spoke style, offset 43
Dev Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 widze tam moja robote..... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
ArkadiuS Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 widze tam moja robote..... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: yes . Jak najbardziej polecam wszystkim kolegę!
dajmler4 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 a mam takie pytanko czy kazda felga 17" wejdzie mi na taki zestaw? hmmi o czym mowa z tym ze odczuwalne te kilka kilo wiecej z przodu bo nie lapie ??
ArkadiuS Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 a mam takie pytanko czy kazda felga 17" wejdzie mi na taki zestaw? hmmi o czym mowa z tym ze odczuwalne te kilka kilo wiecej z przodu bo nie lapie ?? zależy od ET. Do 43 jak widać pasuje, nie wiem jak wyżej .
dajmler4 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 czyli im mniejsze niz 43 podejdzie tak?
Dev Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 niektóre ET45 tez wchodzi ale zalezy wszystko od zacisku
dajmler4 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 hmm no to teraz daliscie mi troszke do myslenia by gdyby wchodzial tylko 18" to bym tego nie zalozyl a teraz hmm musze sobie to przemyslec a powiedzcie duza jest róznica w hamowania? na poczatku mieliscie tak ze naciskaliscie hamulec i bylo o kurde ale hamuje ? (oczywiscie po ich wczesniejszym ulozeniu[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2011, 22:58_________________________________________________a i o co chodzilo wam z tymi dodatkowymi kologramami z przody ze czuc w jakim sesie?
ArkadiuS Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 osobiście w pierwszym dniu nie poczułem różnicy prócz zapachu docierających się części. Ale już teraz mogę powiedzieć, że różnica jest spora. Zauważyłem to ostatnio gdy przepakowywałem auto. Lekko nacisnąłem z przyzwyczajenia do ostatnich hamulców i autko ku mojemu zdziwieniu szarpnęło . Nie miałem tylko jeszcze możliwości sprawdzić w trasie jak to hamuje.
Dev Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Nie miałem tylko jeszcze możliwości sprawdzić w trasie jak to hamuje. jak bedziesz hamował to bacznie obserwuj to co sie dzieje za Tobą :gwizdanie: :gwizdanie:
kileeer Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Nie miałem tylko jeszcze możliwości sprawdzić w trasie jak to hamuje. jak bedziesz hamował to bacznie obserwuj to co sie dzieje za Tobą :gwizdanie: :gwizdanie: Nie miałem tylko jeszcze możliwości sprawdzić w trasie jak to hamuje. jak bedziesz hamował to bacznie obserwuj to co sie dzieje za Tobą :gwizdanie: :gwizdanie: oj nie ma tragedii...
ArkadiuS Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nie miałem tylko jeszcze możliwości sprawdzić w trasie jak to hamuje. jak bedziesz hamował to bacznie obserwuj to co sie dzieje za Tobą :gwizdanie: :gwizdanie: oj Panowie, jest różnica. Dopiero to zaczynam zauważać
boseron Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 ja w poniedziałek montuje komplet na przód 320mm i opisze Wam moje wrażenia, zastanawiałem sie długo między 320 a 345 i stwierdziłem ze zimą zostaje przy 16 mam prawie nowe opony i problem sam sie rozwiązał , ciekawe czy poczuje ze przód jest bardziej cięzki
kileeer Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 poczuje ze przód jest bardziej cięzki :mysli nie poczujesz...
ArkadiuS Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 poczuje ze przód jest bardziej cięzki :mysli nie poczujesz... jak wyżej
Rekomendowane odpowiedzi