Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jaka wódka na wesele ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie juz niedlugo bede musial pozegnac sie z wolnoscia;) hehe a tak serio poszukujemy wodeczki na wesele? mnie osobiscie smakuje "Czysta de Luxe Żołądkowa gorzka" ale mojej narzeczonej nie podoba sie butelka :wink4:. no ale kto tam oglada butelki,no moze pierwsza a pozniej to juz nikt nie pamieta co i w czym pil :polew: Co Wy o tym Panowie sadzicie? Co polecacie? w koncu forum prawie meskie i chyba w tych sprawach doswiadczone :cool1:

Opublikowano

Ja miałem bolsa :naughty:co to się działo :gwizdanie:

kup białą żóbrówkę póki podróbek jeszcze nie ma,choć kto wie :gwizdanie:

Opublikowano

maximus to już 25 zeta za biała żubrówka 20

ja bym wziął coś co dopiero wyszło bo na początku wszystko dobre

a później robi się chlam :cool1:

Opublikowano

ja Miałem Sminrofa .. 150L ..hehe i brakło :D haha Finka też Dobra... jak kupujesz w ilościach hurtowych to rabaty daja fajne :D

Opublikowano

Pan Tadeusz :decayed:

Opublikowano

zubrówki jeszcze nie probowalem :cool1: chetnie sprawdze:) wlasnie póki cos jest nowe to jest dobre:) de lux u mnie jest teraz w promocjii za 16,5zl wiec cena kuszaca

Opublikowano

Pan Tadeusz :decayed:

Pan Tadeusz odpada! dobry byl ale X lat temu, teraz to :sick3: oczywiscie moje zdanie:)[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 22:09_________________________________________________

[/quot

najlepiej bimber

oczywiscie tez bedzie! ale mam jeszcze cos lepszego,wlasnej roboty, Pigwowke :> stoi juz rok :)

Opublikowano

a może Sobieski? :mysli:

Opublikowano

Witam,

U mnie temat był na de lux. Ale ktoś zaproponował krupnik biały. ładna butelka, wodka dosc fajna. Polecem cena atrakcyjna

Pozdrawiam

Opublikowano

zje**ał się i to strasznie

ale temat :kox:

Opublikowano

w piątek piłem i nie był taki zły.... może miałem takie odczucie bo oprócz tego był jeszcze okropny absolwent :sick3:

Opublikowano

Wyborowa lub Krupnik :decayed:

Opublikowano

zje**ał się i to strasznie

ale temat :kox:

sorry chlopaki za taki ciezki temat na noc, wiem ze juz suszy;) moze bedziemy online degustowac i wystawiac opinie :wink4:

Opublikowano

ankietę trzeba zrobić :decayed:

Opublikowano

Maximus był u nas. Do tego bimberek musi być i klient ciepły...... jeden taki może potwierdzić .... nie doczekał końca zabawy :decayed: