cameleon741 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ja gram po weselichach i polecam Ci STOCK. Często się trafia, dobrze wchodzi, ludzie nie kupują jakiś nietypowych, najczęściej- Krupnik, Sobieski, Stock, Wyborowa i ostatnio grałem weselicho gdzie mieli dużego Smirnoffa
luka_rm Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 chlopaki widze ze temat sie kreci, opini sporo dzis sie dowiedzialem o nowej wodce, o ktorej pierwszy raz slyszalem- NORSKA, produkowana przez Stock,kolega soolek widze tez poleca:) cena przystepna bo ok 16,5zl + przy zakupie 10 kartonow 10 szt gratis:) podobno latwo wchodzi, cos jak czysta de lux i biala zubrowka:) jutro kupie jaka buteleczke i wyprobuje, bez probowania nie ma kupowania;)
poziek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Maximus był u nas. Do tego bimberek musi być i klient ciepły...... jeden taki może potwierdzić .... nie doczekał końca zabawy wal się na ryj
Kolkov Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Maximus był u nas. Do tego bimberek musi być i klient ciepły...... jeden taki może potwierdzić .... nie doczekał końca zabawy wal się na ryj :polew: _________________________________________________ ja również polecam STOCKa tylko ZIMNEGO!
wiesiek3d Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Tylko STOCK sprawdzony wielokrotnie i użyty na weselu mojej córki.
hornet Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Maximus był u nas. Do tego bimberek musi być i klient ciepły...... jeden taki może potwierdzić .... nie doczekał końca zabawy wal się na ryj :polew: To nektar dla prawdziwych facetów a nie leszczy
Kazik123 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 5:05, mam podobny problem nawet Chopin mi nie podchodzi u siebie na weselu miałem Pana Tadeusza,ale to było kilka lat temu braciak miał Finlandie, teraz polecam Luksusowa, Stock,Palace
slawek5170 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ja już kupiłem wódkę prawie pół roku temu, chociaż weselicho za 2 miesiące. Kupiłem smirnoffa. Próbowałem i mi smakuje
tomash77 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Za 2 miesiące i u mnie się wódka poleje. Po wielu porównaniach wybrałem Pana Tadeusza. Komisyjnie ta została wybrana Biała Żubrówka też jest dobra.
Art_A4 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Potwierdzam !!! Pan Tadeusz na takich imprezach wchodzi jak woda
marceel1 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ja piszecie co Wam smakuje to mam przed oczami to Jeżeli chodzi o mnie to polecam Czystą Żubrówkę, jeszcze jest dobra :>
jarko Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 ja również polecam STOCKa tylko ZIMNEGO! Najlepsza uwaga :!: Co by nie bylo najważniejsze żeby zimne Ostatnio piłem na weselu Krupnik do którego wcześniej nie byłem przekonany - teraz głównie to pijam Co do chwalonego tu smirnoff'a to nie wiem, mnie On nie smakuje. Zdecydowanie bardziej bym wolał niedocenianą tu finlandię :gwizdanie:
adamer195 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Czysta de Luxe Żołądkowa gorzka piłem ją już na kilku weselach i nie lubię wódki a ta naprawdę mi wchodziła też prawdopodobnie będę ją kupował na swoje weselicho
slawek5170 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Finlandia jest super, ale cenę ma niezłą
fayera Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Krupnik oryginał tak no i de luxe ale coraz częściej podróbki można trafić Sobieski ta wódka była dobra lata temu,teraz podróbki bym nie odróżnił Potwierdzam !!! Pan Tadeusz na takich imprezach wchodzi jak woda na takich imprezach mniej lub bardziej wszystko wchodzi
labek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Generalnie co byś nie wybrał ze średniej półki będzie dobre Bo chyba już większość wódek w graniach 20 złoty były wymienione. Pilnuj tylko żeby była zimna. Osobiście wybrałbym: żubrówke, maximusa, stocka, pan tadeusza, czysta deluxe, krupnik, sobieskiego, wyborową, palace, nemiroffa albo smirnofa
mily Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ja u siebie miałem Maxminusa, bo cena była OK. Aha ja brałem w selgrosie daja jeszcze dodatkowe zniżki, kwestia dogadania się. No i wódka musi być zimna u mnie były takie kielichy tam mieściły się 2 butelki no i lód który utrzymywał niską temp.
Rekomendowane odpowiedzi