ba$ior Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Wiem z własnego doświadczenia jak ciężko jest przekonać (wytłumaczyć) sens modyfikacji Auta swoim bliskim (żonie,dziewczynie rodzinie). Przy tej modyfikacji spotykałem się z określeniem, które padło z ust mojego Taty "Niemiecki, wieśniacki tuning" ale jak pokazałem niżej zamieszczone zdjęcia i opisałem na czym to polega zmienił zdanie :th: ba nawet uważa, że moje diody wyglądają o niebo lepiej niż w tym Bentlejjjjuuuu... [br]Dopisany: 30 Marzec 2008, 17:03 _________________________________________________ Ba$ior dawaj znaka jak juz bedziesz wiedział jakie rezystory montować :th: Co do rezystorów to ja bede montowal rezystory tego typu: http://www.v-leds.com/Shop/Control/Product/fp/vpid/4481145/vpcsid/0/SFV/32481
Darkoz Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 ba$ior ... zarzuc no jakies fajne foty.. tak sobie fure odstawiles a foty jakies takie jak z noki :>
ba$ior Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2008 ba$ior ... zarzuc no jakies fajne foty.. tak sobie fure odstawiles a foty jakies takie jak z noki :> He he :> Masz racje fotki z Nokii 6280 - te zdjecia to wersja robocza odrazu po montazu wiec prosze uzbroic sie w cierpliwosc :th: Fotki beda ale jak zaloze letnie felgi i pogoda dopisze. Przyblizony termin fotoseszyn to next week
Darkoz Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 spoko spoko.. tylko tak sie upominam.. sledzilem twojego moda od poczatku wiec ciekaw jestem.. robota na 5 z plusem wiec chcalbym troche oko pocieszyc.. :>
poziek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 spoko spoko.. tylko tak sie upominam.. sledzilem twojego moda od poczatku wiec ciekaw jestem.. robota na 5 z plusem wiec chcalbym troche oko pocieszyc.. :> Darkoz ty sam weź się za robotę to my pocieszymy nasze oczy :wink4:
Darkoz Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Poziek.. zbieram wszystko do kupy narazie.. caly czas rozwazam czy nie przeczekac.. bo cos mam przeczucie ze juz niedlugo bedzie mozna zamowic cale zestawy.. kolejna kwestia jest fakt ze nie moge przesadzic z rezaniem bo nie chce przez glupote gwarancji stracic.. ale uwierz mii... mam ochote na te ledy jak jasna choleraaaaaaa :wallbash:
mydlo Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 przeczekac.. bo cos mam przeczucie ze juz niedlugo bedzie mozna zamowic cale zestawy Ja też już czekam na ledy do tyłu i jakoś nic w temacie nie drgneło
Darkoz Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 no to nic tylko firme zakladac i produkowac oswietlenie ledowe pod zamowienie
ba$ior Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2008 no to nic tylko firme zakladac i produkowac oswietlenie ledowe pod zamowienie Ja juz powoli robie "forme" zderzaka pod LEDy i kratki od S6. Dokonam kalkulacji i postaram sie przedstawic oferte. Jezeli uda mi sie zrobic diody na tył tez pomysle nad zrobieniem krotkiej seryjki dla forumowiczow :th: przeczekac.. bo cos mam przeczucie ze juz niedlugo bedzie mozna zamowic cale zestawy Ja też już czekam na ledy do tyłu i jakoś nic w temacie nie drgneło Ja też już czekam na ledy do tyłu i jakoś nic w temacie nie drgneło Ja juz czekam 4 lata... na diody i stwierdzile, że jak sam sobie zrobie to będzie najlepiej :th: tyle
adamooo Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 no chłopaki kto zaczyna rezać ? http://allegro.pl/item348194634_switla_dzienne_led_audi_r8_mega_efekt_.html
ba$ior Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No no ładne znalezisko :th: Ja bym się chętnie tym zajął ale już mam diody od S6 a nie chcę robić "FESTINO". Efekt po instalacji tych diód od R8 musi być kosmiczny !!
adamooo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 basior to jest ten koleś co przerabia lampy..co wcześniej pokazywałem foty..a tam btw. widziałem Cię ostatnio jadącego w stronę ronda waszyngtona na halogenach :th:
ba$ior Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 basior to jest ten koleś co przerabia lampy..co wcześniej pokazywałem foty..a tam btw. widziałem Cię ostatnio jadącego w stronę ronda waszyngtona na halogenach :th: O dobrze wiedzieć, że to jest ten Gostek ,który potrafi modzić :> Ma dużo fajnego stuffu do AUDI :th: Mam już kilka pomysłów, żeby coś "wyrezać" we wnętrzu swojego AUDI (Bluetooth, RS 4 Steering Wheel itp) Miło Mi, że widziałeś Mnie ale jechałem na światłach dziennych od Audi S6, a nie na halogenach Taką definicję świateł również podaje dla POLICAJ Mogłeś zamrugać światłami czy coś Często jeżdżę tą trasą.
malik Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Mam już kilka pomysłów, żeby coś "wyrezać" we wnętrzu swojego AUDI (Bluetooth, RS 4 Steering Wheel itp) Ba$ior, jesli juz to montuj kierownicę od TT/R8. Z kierownicy od RS4 nie zaadoptujesz w żaden sposób klawiszy multifunkcji. Z kiery TT/R8 bez problemu. Dodatkowo u Ciebie ten mod będzie super prosty bo masz już wszystkie elementy wspomagające w aucie (taśma, komputer, złączki). Wystarczy zamontować samą kiere. Wątpię czy będzie konieczne nawet kodowanie VAGiem. http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_instalacja_kierownicy_od_audi_ttr8-t30102.0.html
adamooo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 malink nie namawiaj chłopaka do złego..lepiej zainwestuj w tą kiere..elegancka, sportowy charakter, dobrze sie trzyma w ręcach a no i ori..laski na to lecą http://allegro.pl/item342746265_kierownica_audi_80_b2_oryginal.html
malik Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Adamoo, reklamowanie aukcji ze swoim złomem jest zakazane na tym forum!
adamooo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 he kiera jest git..multifunkcja też działa..jak odpalisz klakson to jest zwarcie w elektryce i wyłącza radio a tak na poważnie..to KUPUJ tą kiere..wszyscy będziemy z Ciebie dumnie :gwizdanie:
ba$ior Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Kierując się słowami fachowca (malik) zaczynam zbierać na Lenkratz od TT :th: Adamoo a ta kierowniczka dla Ciebie
adamooo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 he już mam od paru dni w obserwowanych nawet licytuje
Rekomendowane odpowiedzi