Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chlopaki mam prosbe.jutro na godzinke wpadne z kumplem z tej czarnej B5 kombi..czy moze ktos wziac VAG-a oraz G-techa?

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Poz w tym roku nie leci bo dostal zakaz od Nas sprzedaje tego Pazdziocha kupuje rower i jakos rok przebiduje :grin:

Wg moich informacji nie ma

no jak nie ma a ty murzyn :polew:

Opublikowano

Wg moich informacji nie ma

no jak nie ma a ty murzyn

gdzie ja tam ladny jestem? Ledwo troszeczke bardziej niz diabel :polew: Reszta sie zgadza :polew:

Opublikowano

Wiesz u Pozia po % wszystko ladne :polew:

Opublikowano

wit byla u nas gosia fakt ale sie zagubila bidula i nie wiemy co sie z nia dzieje a szkoda bo fajna byla kolezanka :grin:

Opublikowano

a i w Kraku też jest jedna, wysoka Blondi... :tongue:

Poziek z samolotu nadaje.... O! Już nie nadaje. Ochrona go przyskrzyniła, czy jak?

Wiem! Próbował VAGiem zmieniać parametry turbiny samolotu i teraz wsadzili go do przedziału bagażowego :polew:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2007, 17:09:37_________________________________________________

gosia fakt ale sie zagubila

A bo nie otoczyliście opieką :evil:

Opublikowano

Poziek jest w PL. Oficjalnie bilet też ma na poniedziałek 18.06 :bicz:

Opublikowano

To Ty Żuczku już na katapulcie siedzisz :polew:

Nooooo... chyba, ze poziek to .... nie poziek :shocked:

Chwila!!!!!! Za TYDZIEń???!!!

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
Wiem! Próbował VAGiem zmieniać parametry turbiny samolotu i teraz wsadzili go do przedziału bagażowego

hmm - ciekawe ile tam pompuje.... moze by wiekszy IC zalozyc... ahh i xenon obowiazkowo - Poź da sie to jakos stjuningowac?

Co ci sie tak przesuwa ten termin. Adasiowóz juz gotowy w 100%?

Opublikowano

Przez tego Pozia to wpasc mozna w alkocholizm juz 3 impreza pozegnalna byla a widze ze jeszcze bedzie jedna :polew:

Opublikowano

taniej to jakies banery zróbcie - "zegnaj Poziu" i "witaj Poziu" - uzytku wielokrotnego - inaczej to na wodke nie zarobicie :polew:

Opublikowano

No i dlatego chciałbym uczynić zadość potrzebom Oniaka i coś jeszcze z wami wychylić :polew:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2007, 17:51 _________________________________________________tym razem juz ostateczny bo bilet już mam :polew:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2007, 17:55 _________________________________________________Panowie - co z ta hamownią?? Robimy grupowe pomiary??

Opublikowano

Powiedz tylko kiedy ?

Opublikowano

Propozycja jest by w sobote

Opublikowano

no to jutro sie Poziek obgada co i jak w sobote dam rade mysle :wink:

Opublikowano

Pół dnia mnie nie było a Wy prawie trylogię spłodziliście na tym forum ... Poziu teraz to i ja pije i nie ma opcji żadnej bo innym wypadku będzie :foch: jak batorego komin :polew: :polew: W czasie lotu nic tam nie tuninguj tego samolotu ... pamiętaj iż konkordy zostały już wycofane z lotów więc nie ma konkurencji :polew:

Co do koleżanki to mamy a co :grin: :grin: Poź już otoczył ją aurą opiekuńczości :polew: :polew: - może dlatego ten bilet jest tak przebukowywany :cool:

Opublikowano

No i dlatego chciałbym uczynić zadość potrzebom Oniaka i coś jeszcze z wami wychylić :polew:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2007, 17:51 _________________________________________________tym razem juz ostateczny bo bilet już mam :polew:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2007, 17:55 _________________________________________________Panowie - co z ta hamownią?? Robimy grupowe pomiary??

Kurde to dlatego dzisiaj cały dzień kicham ... nie na wode hyhyhy

Opublikowano

Poziek pojechalbys w koncu bo widzisz jutro mialem jechac po Q i nie pojade bo ty jestes :polew:

ono to ty chcesz od poniedzialku zaczynac impreze i tak do niedzieli :shocked:

Opublikowano

Oniak to bierz jutro wolne - to cie wylecze wieczorem z kataru :wink:

Opublikowano

HA no dziadkowie widziałem już swoje :audi: całkiem ładne kolor widoczny w avatar i mam takie za***iste płomienie :grin: :grin: Silnik AJM no i Avant.

Zdjęcia potem bo nie wyszły tak ładnie jakbym chciał.

Pismo do Adamoo: jak tam załatwiłeś coś u Szewczyka????

Dla Pożka i innych....Przasnyska 2B....