Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty to dzisiaj niezłą opaleniznę miałeś, tylko jakoś tak nierównomiernie :tongue4:

Chyba jak te laseczki Ciebie oblazły to słońce nierówno brało.

Daleko Tobie do naszego kochanego - byłego zresztą wicepremiera :polew: :polew:

Spokojna twoja rozczochrana :polew: :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dala rade.....tylko musze wam powiedziec, ze zaczelo mocniej stukac i tez przy szybszym skrecie kierownica....

w jedna i w druga strone.....[br]Dopisany: 17 Lipiec 2007, 23:02 _________________________________________________sedanik angeli to troche do was dzis nie pasowal :gwizdanie:

jak dla mnie to cos ze wspomaganiem moze pompa wkoncu jest napedzana przez silnik a jesli nasila sie przy sprecaniu to moze cos w niej polecialo i niedlugo sie do konka zepsuje

no niestety dzis nie dojechalem bo po pierwsze nie umylem samochodu po drogie mialem jeszcze pare spraw do zalatwienia i sie nie wyrobilem ale obiecuje ze na nastepnym bede

Opublikowano

sedanik angeli to troche do was dzis nie pasowal :gwizdanie:

Dlaczego od razu nie pasował? Twój sedan uzupełniał doskonale resztę Avantów tak jak chiński Jin Jang. Pełna harmonia! :)

Opublikowano

Sedan Angeli jest wyjątkowy... :naughty: Czy to na tych czy na tamtych felach :thumbup:

Opublikowano

Link do fotek ze spota wyslalem na priv. Nie chcialo mi sie wycinac rejestracji.

Fotki za***iste. Ten obiektyw nadaje się nie tylko do robienia środka auta :polew: :polew:

Zdjęcie w kółeczku jest kox :)

Opublikowano

Malik ja skladam reklamacje - nie dostalem linka do fotek ... :bicz:

pozdro

buster

[+]

dzieki :hi:

Opublikowano

pozdro

buster

PO odejściu od kasy reklamacje nie są uwzględniane :polew: :polew:

Opublikowano

pozdro

buster

Busterx masz już na priv.

Opublikowano

Powiedzcie lepiej dlaczego VAG nie widział 4 cylindra !!!!! i bynajmniej to nie jest sprzęgło !!!

tak powinno byc .... :naughty:

p.s co ma wspolnego 4-ty cylinder ze sprzegłem ... ? :blink:

Opublikowano

A może ktoś Ci wymontował ten cylinder i przymonto wał sobie ?? :naughty::disgust:

hyhyhy

Opublikowano

Jeżeli chodzi o spota to ja juz pisałem kto jeździ AVANTAMI :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Jeżeli chodzi o spota to ja juz pisałem kto jeździ AVANTAMI :decayed: :decayed: :decayed:

Pozostawię to bez komentarza... :bicz: :bicz: :bicz: :bicz:

Opublikowano

Nie nerwujsa gorniet :dance::thumbup:

Opublikowano

Większość Żuczku. Większość :tongue4:

Jakoś dzisiaj spokojnie. Angela, to wiem - złości się na nas, ze ciągle o tych jej felgach bajdurzymy i nie doceniamy wagi skrzypienia (a tak by the way, angela umówiłaś sie już na tą przasnyską? wiadomo co to było? kto wygrywa konkurs: lukaszr-sprzęgło, hornet-coś Ty tam obstawiał? czy platinumm-wspomaganie?)

A reszta co?

plati - daj znać pls na PW kiedy i gdzie można Cię odwiedzić na 10 min-obejrzałbym ten felunek u Ciebie, bo jestem coraz bardziej napalony i jak tak dalej pójdzie to kupię go już w weekend

Opublikowano

naprawdę dzisiaj cisza i spokój na forum .... może wszyscy grzeją się na słoneczku. Z tego co Angela mówiła wczoraj to nie jedziena pszasnyską..... ale gdzie jedzie tego już nie wiem niech się sama wypowie...

Widzę że i wolną chwilę znalazł "wybawca" i postanowił napisać kilka słów :wink4:

BTW co sądzicie ...

http://auto.infor.pl/samochody_uzywane/ogloszenie.php?id=605572

Opublikowano

- a czemu on dolną szczękę ma przesuniętą?

- a czemu skóra?

poza tym - dla mnie OK

Ja prawdę mówiąc też mam mieszane uczucia co do przasnyskiej.

Jak goscie z uporem maniaka twierdzili, ze Mobil Super S jest zarąbiście złym olejem do mojego, to w konfrontacji z rekomendacja Diagtronika, jest podejrzane (nota bene goście rekomendowali Castrola :decayed: )

Opublikowano

Po VTECH-u też dzisiaj pojechali na forum :polew: :polew:

Opublikowano

angela juz sie nie zlosci :tongue4:....daje rade....

autko jutro rano odstawiam, i zobaczymy kto mial racje....

dzisiaj niestety smigam ,,bydlecymi'' :polew:

mechanior nie pozwolil jezdzic autem :no:

Opublikowano

Koszmarne, urywające się dokładki w klimatach wiejskiego tuningu i "drutexu". Damski kolor. Wnętrze fajne. Ma takie listwy jak moje i takie siedzenia jakie chciałbym miec :)

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Sorki, że przerywam ale co wy na to żeby dzisiaj zrobić jakiś spocik np w standardowym miejscu TORWAR ?

Jestem nowym forumowiczem i nie miałem okazji jeszcze nikogo poznać z warszawskich klubowiczów.

Z góry dzieki za odpowiedź. ;)