Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a kto potwierdzi pogode na 80% i wezmie odpowiedzialnosc :mysli:

kurcze o ile dobrze sobie przypominam....to kiedys wymodlilam :polew: ladna pogode...... :D

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Angela Ty to sobie wymódl nową kiere bo jak będzie słońce i podjedziesz z tą Twoją powycieraną kierą to będzie wiocha.. :tongue4:

Opublikowano

Angela Ty to sobie wymódl nową kiere bo jak będzie słońce i podjedziesz z tą Twoją powycieraną kierą to będzie wiocha.. :tongue4:

haha smieszne.......moja kiere kazdy juz widzial, jak miala byc wiocha to juz dawno byla :D....gorsze rzeczy widzialam :tongue4:....przyjdzie czas i na nia.....

Opublikowano

Dla odmiany Torwar może..

Opublikowano

Oniaki wylądowały :evil::drunk:

Opublikowano

szykuje sie dluga impra :drunk: :drunk:

Opublikowano

o w morde :>

mnie moze jutro nie byc...lekka niedyspozycja a zaraz mam urlop i musze sie wykurowac :evil:

Opublikowano

hehe oniaki dzwonili :) polecieli cali i zdrowi :P oczywiście mak był już grany..a na wieczór plany już są == > szyyyyyyja :D

Opublikowano

2L absolut sie juz mrozi i chińczyk w drodze :drunk::decayed::naughty:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 03:39 _________________________________________________miesiąc bez wódki...to miesiąc stracony...reszta info jutro :thumbup: :thumbup:........................spocik A4-klab in NYC begins :bicz: :bicz:

Opublikowano

To bawcie sie tam dziewczynki dobrze :drunk:

My dzisiaj na Promenadzie tak jak zawsze nie bedziemy zmieniac bo szkoda robic zamieszanie w dzien spotu :wink4:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 09:40 _________________________________________________

Wiem z A4 powinienem sie zgłosic do forum A4...ale oni jacys dziwni sa i niezbyt kumaci

cytat z forum A3 u nas kolega ma nicka kulik (szacun wodzu za odwage ) :notworthy:

Opublikowano
Wiem z A4 powinienem sie zgłosic do forum A4...ale oni jacys dziwni sa i niezbyt kumaci

cytat z forum A3 u nas kolega ma nicka kulik (szacun wodzu za odwage ) :notworthy:

ciekawe kto Tu jest niezbyt kumaty .... :naughty: ... i łatwo sie podnieca .... :polew: :polew: :polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,11610.0.html

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hehehe

Czytałem ten wątek na forum A3.

Właściwie nawet nie chce mi sie komentować. Ciekawe czy po ostrzeżeniu chłopaków z A3 jeszcze za normalnych i kumatych uważa? :D

Opublikowano

Kurcze ja też mam taka pluskwe dobrze ,że sie nie spytałem CO TO??? :mysli:

:polew:

Opublikowano

Trzeba dokładniej przejrzeć inne fora - Angela, ona na pewno opowiada tam cuda o nas.

Zwłaszcza jak jej Przasnyską "poleciliśmy" :polew:

Opublikowano

ale jak zobaczylem ten tekst u Pre_pl to spadlem z krzesla :polew: ja wiem ze DZIKI ale kumaci :decayed:

Opublikowano

To bawcie sie tam dziewczynki dobrze :drunk:

My dzisiaj na Promenadzie tak jak zawsze nie bedziemy zmieniac bo szkoda robic zamieszanie w dzien spotu :wink4:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 09:40 _________________________________________________

Trzeba poinformować kulik`a że mamy spot w Promenadzie o 20:00, będzie już nas wystarczająco dużo żeby go :bicz3:
Opublikowano

ale że niezbyt kumaci ????

Brynia, to wbrew pozorom skomplikowane.

Kolega ma problem, ale nie zadał pytania, bo pytanie zadał ktoś inny i nie było odpowiedzi, to poszedł na inne forum, bo uznał, nie ma odpowiedzi=niekumaci.

:dance: :oklaski:

Opublikowano

Prawda jest taka, że Wy każdego jesteście w stanie wystraszyć ;)

Eeee tam, erotomani gawędziarze - jak sama stwierdziłaś nie są przecież z reguły tacy źli - a na pewno nie nie kumaci :polew:

Może kolega nie wytrzymał ciśnienia alebo nie zrozumiał szydery ;)

Pewnie tak, jak sam tu 1 raz przyszedłem to musiałem skumać o co chodzi w niektórych tekstach, bo na początku były "dziwne" :tongue4:

Ale zawsze lubiłem taką atmosferę i skumałem szybciutko o co biega.

Opublikowano

Kurcze ja też mam taka pluskwe dobrze ,że sie nie spytałem CO TO??? :mysli:

:polew:

hehe....ja tez mam taka :polew:

Trzeba dokładniej przejrzeć inne fora - Angela, ona na pewno opowiada tam cuda o nas.

Zwłaszcza jak jej Przasnyską "poleciliśmy" :polew:

to jest jedyne forum, ktore przegladam......takze Wiciu mozesz byc spokojny :D

BTW ja tam was bardzo polubilam.....i juz sie przyzwyczailam do tych ,,dziwnych tekstow'' :polew: :polew:

Opublikowano

BTW ja tam was bardzo polubilam.....i juz sie przyzwyczailam do tych ,,dziwnych tekstow'' :polew: :polew:

Dobra dobra, ciekawe czemu tak mówi - pewnie coś potrzebuje :polew: :polew: :polew: :polew: