Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze nie jezdzmy az tak daleko moze cos blizej kto ma dzialke z promieniu 50 km od Wawy :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Norbi że Ty poleciałeś z rana na WPR to... :notworthy::polew:

Przed chwilą przglądałem co naskrobałeś w spotach Trójmiejskich, a Ty jużw Warszawce :> to dla Ciebie szacun za speeeda :hi::D
Opublikowano

no no działka to dobry pomysł :naughty: Ja wstałem, walnołem browarka i ide dalej lulać komarka

Opublikowano

hornet twoje tłumaczenie z Węgierskiego (rozmowa oniaka z Flyerem przy wczorajszym ognisku) jest the best...

Opublikowano

hornet twoje tłumaczenie z Węgierskiego (rozmowa oniaka z Flyerem przy wczorajszym ognisku) jest the best...

Cymbergaj też był git

Opublikowano
Cymbergaj też był git

ale na male czy na duze bramki :D

Opublikowano

na małe bramki .....

Opublikowano

ctv przejeb... w pierwszym ruchu... może poddusił się dymem ze swojego auta i był zamotany... :polew:

Opublikowano

ctv przejeb... w pierwszym ruchu... może poddusił się dymem ze swojego auta i był zamotany... :polew:

możliwe ... Ciekawe kto kręcił filmik... można zrobić dabing hahahah

Opublikowano

hornet :polew: a oniak to już na "stend baju" że się nie wypowiada ?? :polew: no chyba że jest głęboko wierzący i na 666. stronie tego wątku się nie wypowie ?? :polew:

Opublikowano

hehe jak jest strona 666 to..grzech sie nie wpisac :D

Opublikowano

też sie chetnie wpisze :) i pozdrawiam wszystkich zlotowiczów :drunk::dance:

Opublikowano

Ostro było, średnia prędkość z Nowej Kaletki do Mińska 109,2 km/h (a jechałem bocznymi drogami,były 2 remonty, tereny zabudowane itp.)

Opublikowano

my do wawy jechaliśmy na dwa autka, tak spokojnie ;) czasem 140km/h czasem 70km/h.

ale od Płońska Kaśka jechała pierwsza i było bardzo ostro :naughty:(koleżanka co była ze mną powiedziała że to co wyczynaliście z Kasia to już była przesada, dodam tylko że wcale sie nie odzywała na tym odcinku drogi, bała sie jak cho****a, a potem jeszcze Kaśki sąsiadki bardzo duży pies ją wystraszył) może niech Kaśka sie wypowie.

co do stronki 666 to sa fajne cyferki... mój numer kom sie kończy na ....666 i jest ok :evil:

Opublikowano

na stronie o taki numerze to ja się muszę dopisać tak "pro forma"

Pozdro :audi::a4fan::evil:

Opublikowano

A ja zmienie temat i powiem, ze gnojowka z orlenu (zwykly eko diesel) jest za***ista. Wczoraj przy dosc ostrej jezdzie spalil mi o prawie litr mniej niz na innych. Cynk sie sprawdzil :)

Opublikowano

Flayer - ja myślę że to kwestia też stacji bo ja jak ostatnio zalałem to większe spalanie i jakiś bardziej przymulony był.

Pozdro :audi::a4fan::evil:

Opublikowano

A ja zmienie temat i powiem, ze gnojowka z orlenu (zwykly eko diesel) jest za***ista. Wczoraj przy dosc ostrej jezdzie spalil mi o prawie litr mniej niz na innych. Cynk sie sprawdzil :)

ja wlasnie wyjezdzam kociol Vervy i wracam spowrotem do Eko ... :thumbup:

Opublikowano

było coś kiedyś na forum o tym, chyba Murzyn pisał że ten zwykły jest lepszy

Opublikowano

No ja spot zamknęłem:

625 km

84 litry Pb98

300 ml Mobil 1 5w50 (ach te częste Red-Line'y)