Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale ile km ?? :P

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

181 :P

Opublikowano

Co niemożliwe ?

Zagailem, bo Orlen mie wkurzyl dawno temu i omijam go z daleka(nie tankowalem tam co najmniej rok). Ale moze znowu warto mu zaufac.... skoro Twoj BKN zapitala :hi:

Mozesz sie wkurzac ale prawda jest taka, ze jedyne paliwo importowane do Polski to Shell V-Power Racing. A cala reszta brana jest z hurtowni Orlenu. I niewazne czy to Neste, czy Statoil czy jakakolwiek inna stacja. Wszystkie maja paliwo z Orlenu :)

Roznice w cenie wynikaja z marketingu oraz z tego ze paliwo "rozwarstwia" sie w zbiornikach. Najlepsze gromadzi sie na gorze (to trafia na stacje Orlenu) a zlewki z dna leca na Neste i stacje hipermarketowe.

Co do tego czy na Orlenie wybierac paliwa ze znakiem Verva czy najzwyklejsze to niech Oniak opowie historie z hamowni :)

Opublikowano

Co niemożliwe ?

Zagailem, bo Orlen mie wkurzyl dawno temu i omijam go z daleka(nie tankowalem tam co najmniej rok). Ale moze znowu warto mu zaufac.... skoro Twoj BKN zapitala :hi:

Mozesz sie wkurzac ale prawda jest taka, ze jedyne paliwo importowane do Polski to Shell V-Power Racing. A cala reszta brana jest z hurtowni Orlenu. I niewazne czy to Neste, czy Statoil czy jakakolwiek inna stacja. Wszystkie maja paliwo z Orlenu :)

Roznice w cenie wynikaja z marketingu oraz z tego ze paliwo "rozwarstwia" sie w zbiornikach. Najlepsze gromadzi sie na gorze (to trafia na stacje Orlenu) a zlewki z dna leca na Neste i stacje hipermarketowe.

Co do tego czy na Orlenie wybierac paliwa ze znakiem Verva czy najzwyklejsze to niech Oniak opowie historie z hamowni :)

Wszystko się zgadza, tylko ,że na stacje hipermarketowe, czy inne Neste trafia dokładnie takie samo paliwo. Cysterna czy to Orlen, czy jakaś inna poprostu podjeżdza pod zbiornik i jest tankowana. Nikt tego nie rozgranicza bo się nie da.Przynajmniej tak sie dzieje w rozlewni w Mościskach i w Mławie.
Opublikowano

o Norbi nauczył się cytować :)

Opublikowano

o Norbi nauczył się cytować :)

zauważ, ze nie wybiórczo, bo tego nadal nie potrafie :decayed:
Opublikowano

Zderzaki zmienione :thumbup:.

Mam tylko nadzieje, ze jutro zmienia mi te Wasze fachmany (ono, malik) tez koncowki wydechow co bym nie jechal z dwoma dziurami i kominami w dol

35h do :drunk:

Opublikowano

Mam tylko nadzieje, ze jutro zmienia mi te Wasze fachmany (ono, malik) tez koncowki wydechow co bym nie jechal z dwoma dziurami i kominami w dol

Spoko, Vegatuners z Klaudynu dają radę :) A i ubawisz sie setnie. Rób foty! :)

Opublikowano
zauważ, ze nie wybiórczo

pod tym twoim szterolapem pospolitym sa takie ikonki Norbi i ta ostatnia z zielona strzalka jest potrzebna do cytowania zaznaczasz tekst klikasz ta ikonke i prosze

bo tego nadal nie potrafie
Opublikowano

pod tym twoim szterolapem pospolitym sa takie ikonki Norbi i ta ostatnia z zielona strzalka jest potrzebna do cytowania zaznaczasz tekst klikasz ta ikonke i prosze

Eeee tam, prawy górny róg każdego posta. Przycisk "cytuj" :)

Opublikowano

Spoko, na zlocie sie nauczy :tongue4:

Opublikowano
zauważ, ze nie wybiórczo

bo tego nadal nie potrafie

Jak tak robie (bo wczesniej tego używałem) to wyskakuje mi błąd na stronie. :kwasny:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2007, 21:18 _________________________________________________

Eeee tam, prawy górny róg każdego posta. Przycisk "cytuj" :)

a jak w ten sposób wybierzesz dane słowo?? wpisując quote!? za dużo pier...
Opublikowano

Norbi pierwsze klikasz myszka zaznaczasz tekst i ta ikoneczka quote

Opublikowano

Norbi pierwsze klikasz myszka zaznaczasz tekst i ta ikoneczka quote

Przecież pisze BLĄD NA STRONIE!!! Nie działa w ten sposób :rant:
Opublikowano
Przecież pisze BLĄD NA STRONIE!!! Nie działa w ten sposób

no co Ty opowiadasz Norbi wlasnie w ten sposob zacytowalam :)

Opublikowano
Przecież pisze BLĄD NA STRONIE!!! Nie działa w ten sposób

no co Ty opowiadasz Norbi wlasnie w ten sposob zacytowalam :)

Niestety u mnie nie banglajet, a banglało kiedyś. Jak nie wierzysz... zapraszam do mnie ;)
Opublikowano

DORBRA DZIEWCZYNKI !!!!!

Lepiej mi powidzcie ile "palilwa" zabrać ....dwie krowy będzie git?

Opublikowano

Tak 2 krowy też zabieram , jak nie styknie to sklepik chyba gdzieś będzie :)

Opublikowano

tylko zabierać finke..nic innego..kto przywiezie jakieś gówno pije karniaki

Opublikowano

Adaś ty masz troche karniaków przed sobą... :P:tongue4::polew: