Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma ,możesz upalać :decayed:

Norbi - łobuzie :D

A takie pytanie mam - na tym parkingu FW są jakieś garby ? Jeśli tak to czy wysokie ? :(

:polew: :polew: :polew:

Chłopie, o co Ty pytasz??? Masz Tak nisko posadzoną brykę, ze wyższe progi mogą oberwać zawieszenie, czy planujesz 1/4 mili na tym małym parkingu i jesteś ciekawy, czy podwozia nie zostawisz :mysli::D

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chłopie, o co Ty pytasz??? Masz Tak nisko posadzoną brykę, ze wyższe progi mogą oberwać zawieszenie

Dokładnie o to.

Opublikowano

Hmmmm... To widzę, ze tu nie pomogą nawet stali bywalcy Warsiawskiej Pragi - Lukas i LukaszR (w tej pisowni to wygląda jak TypeR :D)

Za dobre pieniądze Wielebny to moglibyśmy i oprowadzić ją po Czeskiej :polew:

Opublikowano

To słucham propozycji może być na PW, albo jak wolisz dam Ci maila i mi napiszesz? Bo o ile dobrze pamietam to nie będzie cie juz jutro, tak?

Poszło na priv :)

Opublikowano

To słucham propozycji może być na PW, albo jak wolisz dam Ci maila i mi napiszesz? Bo o ile dobrze pamietam to nie będzie cie juz jutro, tak?

Poszło na priv :)

bardzo, bardzo, bardzo....dziękuję[br]Dopisany: 15 Październik 2007, 16:45 _________________________________________________

Hmmmm... To widzę, ze tu nie pomogą nawet stali bywalcy Warsiawskiej Pragi - Lukas i LukaszR (w tej pisowni to wygląda jak TypeR :D)

Za dobre pieniądze Wielebny to moglibyśmy i oprowadzić ją po Czeskiej :polew:

BTW co jest na Czeskiej? Pewnie jakaś dziura i nic ciekawego, tylko Wicia wciągasz w jakieś zkamarki i ciemne uliczki :polew:

Opublikowano

BTW co jest na Czeskiej? Pewnie jakaś dziura i nic ciekawego, tylko Wicia wciągasz w jakieś zkamarki i ciemne uliczki :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Kasieńko, chodziło mi o Czeską ... ale Pragę :D

Opublikowano

To dzisiaj nam świetnie wychodzi wymiana informacji :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

To dzisiaj nam świetnie wychodzi wymiana informacji :polew: :polew: :polew:

Dość interesująco :wink4:

Opublikowano

Chłopie, o co Ty pytasz??? Masz Tak nisko posadzoną brykę, ze wyższe progi mogą oberwać zawieszenie

Dokładnie o to.

No to musi być konkretny garb żebyś coś w swojej zerwał.. Z tego co widzę to nie siedzi wcale nisko.. ludziska przyjeżdżali dużo niższymi na spoty i było ok..
Opublikowano

chyba brzeskiej :)

Opublikowano

chyba brzeskiej :)

Tam jest wiele do zwiedzania, szczególnie po godzinie 22 - każdy zakamarek koledzy z Brzeskiej pokażą ... i nie tylko :wink4:

Opublikowano

No to musi być konkretny garb żebyś coś w swojej zerwał.. Z tego co widzę to nie siedzi wcale nisko.. ludziska przyjeżdżali dużo niższymi na spoty i było ok..

Nie musi być konretny. Starczy że ma odpowiednio beznadziejny kształt. Pod blokiem mam w miarę niskie garby - tyle że bardzo krótkie i często zdarza mi się uderzyć (auto siedzi trochę niżej z przodu niż na zdjęciach). A ja wolę oszczędzić mojej Niuni takich męczarni ;)

Opublikowano

Koniec baunsu i lansu AKCJA ZIMA zmiana bamboszy.

Opublikowano

Motorek, juz zimowki zakladasz? :blink:

Opublikowano

No ja zimowki szykuje na koniec pazdziernika

To kiedy ten snieg :quattro:

Opublikowano

Motorek, juz zimowki zakladasz? :blink:

może Motor myślał o zmianie miejsca spocików...

Opublikowano

Koniec baunsu i lansu AKCJA ZIMA zmiana bamboszy.

Oj niestety kurvva mać ;( Liczę na to, że jednak opady śniegu nastąpią w tym roku jak najpóźniej albo wogóle.

Opublikowano

No jak co ty gadasz Malik my uzytkownicy najlepsiejszego napedu :quattro: chcemy juz sniegu

Opublikowano

No jak co ty gadasz Malik my uzytkownicy najlepsiejszego napedu :quattro: chcemy juz sniegu

fakju :foch:

Opublikowano

fakju :foch:

me too :foch: