Opublikowano 22 Stycznia 200818 l Noo, liczylem na to, ze bede pierwszy na forum po spocie, a tu d*pa. Dzieki wszystkim, a szczegolnie Norbiemu za zademonstrowanie eSy. Zakochalem sie...
Opublikowano 22 Stycznia 200818 l widziałem [br]Dopisany: 22 Styczeń 2008, 22:20 _________________________________________________ Zakochalem sie...
Opublikowano 22 Stycznia 200818 l Ty juz wiesz za co... to grypsko to sie nie wzieło z niczego... oj tam......poprostu pogoda do bani........ .......i stad to grypsko Zdrowiej i za tydzień sie widzimy smiley No za tydzien, to juz jestem na bank........opuscic dwa spoty pod rzad, to do mnie, nie podobne.....
Opublikowano 22 Stycznia 200818 l Ty juz wiesz za co... to grypsko to sie nie wzieło z niczego... oj tam......poprostu pogoda do bani........ .......i stad to grypsko Zdrowiej i za tydzień sie widzimy smiley No za tydzien, to juz jestem na bank........opuscic dwa spoty pod rzad, to do mnie, nie podobne..... Do mnie też nie podobne. A dzisiaj był mój pierwszy spot w tym roku, bo też chorowałam.
Opublikowano 22 Stycznia 200818 l Dzieki wszystkim Fajnie ze wpadles i zapraszamy za tydzien Pojawił sie jeszcze PABLO nareszcie :th: i jeden taki WIELKI człowiek mowia mu SPANKY ale ten to chyba jakis NOWY na forum
Opublikowano 22 Stycznia 200818 l Katarzyno Ty jużw domu a mówiłem nie upalać bo tłoczyska pojarasz Norbi czy ja już Ci mówiłam, że masz cudowne auto? :polew: :polew: Nie... poczekam aż mi na uszko szepniesz w moim pokoju w Wiśle :drool: nie wiem czy Przemek się zgodzi :gwizdanie: Norbi nie ganiała Cię cywilna vectra? na cb mówili ze gdzies tam się kręci.... grupowy powrót przez wawe spoko troche ciasno tylko było ;)
Opublikowano 22 Stycznia 200818 l wcale nie było tak ciasno dla ciebie bo z tyłu za nami jechałeś ale za to 2 A4 i astra miały ciasno.
Opublikowano 22 Stycznia 200818 l wcale nie było tak ciasno dla ciebie bo z tyłu za nami jechałeś ale za to 2 A4 i astra miały ciasno. ja nie lubię jeździc na koncu bo można przypał zrobić przypadkiem i wjechać klubowiczowi w bagaźnik
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l i jeden taki WIELKI człowiek mowia mu SPANKY ale ten to chyba jakis NOWY na forum zawstydzilem sie ... :polew: milo bylo zobaczyc Wasze mordy .... a i polew byl niezly ...
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l mi również było miło poznać Warszawski Team, jako że to był mój pierwszy raz (i na pewno nie ostatni) zostałem rozdziewiczony w kwestii spotów Norbi - ja naliczyłem 20 autek na wczorajszym spocie pozdro.
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l Norbi czy ja już Ci mówiłam, że masz cudowne auto? :polew: :polew: Norbi, nie wiedziałem, że mówisz do "niego" auto :polew:
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l Ja miałem strajk pospotowy , nie dostałem jedzenia Nastepnym razem trzeba bedzie pojechać na te wasze zapiekanki , albo do FW na szame Ah te Kobity
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l Moja propozycja na zlot zimowy: http://kamikaze.myo2.pl czyli ten co wygra to jednocześnie przegra no chyba że ma mocną głowę
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l Moja propozycja na zlot zimowy: http://kamikaze.myo2.pl jest tylko jeden dylemat: ten kto zbije to pije? czy daje pić zbitemu? :drunk:
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l Moja propozycja na zlot zimowy: http://kamikaze.myo2.pl jest tylko jeden dylemat: ten kto zbije to pije? czy daje pić zbitemu? :drunk: To już sie można dogadać
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l Moja propozycja na zlot zimowy: http://kamikaze.myo2.pl jest tylko jeden dylemat: ten kto zbije to pije? czy daje pić zbitemu? :drunk: To już sie można dogadać ale chyba tylko na początku gry ... po godzinie zbijania cięzko będzie cokolwiek ustalic - czy to szachy czy chińczyk
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l Rormalnie żadnej Vectry nie widziałem i mam nadzieje,że ona mnie też ... [br]Dopisany: 23 Styczeń 2008, 18:20 _________________________________________________ Norbi czy ja już Ci mówiłam, że masz cudowne auto? :polew: :polew: Norbi, nie wiedziałem, że mówisz do "niego" auto :polew: Człowieku w tym wieku nie tylko w ten sposób będziesz do niego gadał, żeby Cię słuchał
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l Człowieku w tym wieku nie tylko w ten sposób będziesz do niego gadał, żeby Cię słuchał W tym to znaczy w jakim ??? Ty to jeszcze jesteś młody i jurny więc nie narzekaj. Jakbyśmy byli w Wicia wieku to dopiero byłby powód do narzekań - on już ze swoim "kolegą" przerobili cały słownik, włącznie ze słownikiem wyrazów obcych i nic już nie działa :polew:
Opublikowano 23 Stycznia 200818 l Człowieku w tym wieku nie tylko w ten sposób będziesz do niego gadał, żeby Cię słuchał W tym to znaczy w jakim ??? Ty to jeszcze jesteś młody i jurny więc nie narzekaj. Jakbyśmy byli w Wicia wieku to dopiero byłby powód do narzekań - on już ze swoim "kolegą" przerobili cały słownik, włącznie ze słownikiem wyrazów obcych i nic już nie działa :polew: nie wiem ,czy dltego,że jestem po browrze, ale spadłem z krzesła po przeczytaniu posta Twojej ręki.