Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skończyło się na bierhale czy były może tany ? Poziek ochrona dalej ma melexa ?

skończyło się bardzo kulturalnie :good:

bo mnie nie było. Kiedyś jakaś laska robiła nam foty na jakiś portal. Pamiętam, że później gdzie one były........[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 14:55_________________________________________________

Dla mnie i tak największym szokiem był widok Poźka bez okularów i w koszuli :shocked:

Jak wychodzi na miasto to potrafi się ubrać, jednakże to nic mu nie daje :decayed: Takie placebo :polew: :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam pytanko na takich bierhalach są sami faceci czy kobiety tez się zdażają?

Opublikowano

w całym lokalu czy przy klubowym stoliku?

Opublikowano

Są podają piwo między piersiami :D

Opublikowano

przy klubowym stoliku oczywiście

Opublikowano

przy klubowym stoliku oczywiście

:no:

Opublikowano

nie?? ,żadnej??,nic a nic ??oj :no:

Opublikowano

kiedyś były ale nie podołały psychicznie...

Opublikowano

NNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGDDDDDDDDDDDYYYYYYYYYYYY KKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRWWWWWWWWWAAAAAAAAAA WWWWWWWIIIIIIIIIEEEEEEEEECCCCCCCCCCCCEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

słoneczko co Ci się tak niepodobało :pociesz::sex::rose::radocha::nabijasie::buhaha::lol1::banan2::banan3:
Opublikowano

NNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGDDDDDDDDDDDYYYYYYYYYYYY KKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRWWWWWWWWWAAAAAAAAAA WWWWWWWIIIIIIIIIEEEEEEEEECCCCCCCCCCCCEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

słoneczko co Ci się tak niepodobało :pociesz::sex::rose::radocha::nabijasie::buhaha::lol1::banan2::banan3:

:shocked: :shocked: :shocked:TY CHAMIE...A I JESZCZE JEDEN :wink4:

JEST TYLKO JEDEN WARUNEK-jako wpisowe na przyszlosc, pierwszy raz musisz wyrobic za kierowce,kierunek Pruszków,Kanie,Otrebusy,Nadarzyn i to wszystko-tylko tyle :good:

aaaaa i o auto sie nie martw,jedziesz za***ista safrana 3,0 kuadro full opszyn ktora jeszcze teraz zasmieca mi parking w takim miejscu ze nie da sie ukryc kto ja tam zaparkowal

Opublikowano

kierunek Pruszków,Kanie,Otrebusy,Nadarzyn i to wszystko-tylko tyle :good:

+Grodzisk :good:

Opublikowano

no pięknie to jak rozumiem mam was znosić na trzeżwo!!!to może być ciężko :wink4:

Opublikowano

no pięknie to jak rozumiem mam was znosić na trzeżwo!!!to może być ciężko :wink4:

Nawet to jest nie możliwe :polew:

Opublikowano

ja rozumiem ciężko u was z kasiorką na taxi do domu :polew:dlatego szukacie taxi za free :tongue4:

Opublikowano

ja rozumiem ciężko u was z kasiorką na taxi do domu :polew:dlatego szukacie taxi za free :tongue4:

ciekawe ile by krzyknął z Arkadii do Grodziska - zumi pokazuje 34km :mysli:

Opublikowano

ciekawe ile by krzyknął z Arkadii do Grodziska - zumi pokazuje 34km :mysli:

Trzeba mieć znajomego taxiarza :naughty: mnie tam po całym mieście ziomek wozi za 20 zł i jeszcze odpowiednie miejscówki zna. Nie będę Ci tłumaczy jakie ponieważ to szlak dla zawodowców i jeszcze sobie coś połamiesz hahaha :polew:

Opublikowano

mam pytanko (sądze że wy będziecie wiedzieli)

za 2 tygodnie razem z grupką znajomych mamy do opicia pewien interes i szukamy fajnego miejsca w warszawie lub pod warszawą(tj.jakiś hotel z nocnym klubem )ale w rozsądnej cenie.Jak znacie takie miejsca proszę o info.

Opublikowano

Nie będę Ci tłumaczy jakie ponieważ to szlak dla zawodowców i jeszcze sobie coś połamiesz hahaha :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

nie mierz kazdego swoja miarką :wink4:

Opublikowano

mam pytanko (sądze że wy będziecie wiedzieli)

za 2 tygodnie razem z grupką znajomych mamy do opicia pewien interes i szukamy fajnego miejsca w warszawie lub pod warszawą(tj.jakiś hotel z nocnym klubem )ale w rozsądnej cenie.Jak znacie takie miejsca proszę o info.

co rozumiesz pod pojęciem nocny klub. Laski mają się wić na rurach ? Czy może coś więcej ......dla kolegów ? [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 19:06_________________________________________________

Nie będę Ci tłumaczy jakie ponieważ to szlak dla zawodowców i jeszcze sobie coś połamiesz hahaha :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

nie mierz kazdego swoja miarką :wink4:

gdybym mierzył to nie napisałbym Ci tego.

Opublikowano

nocny klub=dyskoteka,teraz już rozumiesz?