Opublikowano 17 Lutego 201115 l poziom debilizmu pasażerów montujesz ???? nie nie to jest poziom wytrzymałości gó.....a w jelitach :polew: jak przekroczysz to pasażer może się zesrać
Opublikowano 17 Lutego 201115 l nie nie to jest poziom wytrzymałości gó.....a w jelitach :polew: jak przekroczysz to pasażer może się zesrać To tooo jest ta SONDA ANALNA !! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 17 Lutego 201115 l poziom debilizmu pasażerów montujesz ???? nie nie to jest poziom wytrzymałości gó.....a w jelitach :polew: jak przekroczysz to pasażer może się zesrać :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 17 Lutego 201115 l :sick3: ale się zeszmaciłem.. w środku tygodnia..chyba sam se za***ie z liścia w ramach gratyfikacji za swoją głupotę poziom debilizmu pasażerów montujesz ????
Opublikowano 17 Lutego 201115 l :sick3: ale się zeszmaciłem.. w środku tygodnia..chyba sam se za***ie z liścia w ramach gratyfikacji za swoją głupotę Czasami trzeba, nie bądź dla siebie zbyt surowy
Opublikowano 17 Lutego 201115 l :sick3: ale się zeszmaciłem.. w środku tygodnia..chyba sam se za***ie z liścia w ramach gratyfikacji za swoją głupotę Czasami trzeba, nie bądź dla siebie zbyt surowy Weź tak się najebałem, że aż mnie telepie
Opublikowano 17 Lutego 201115 l znowu czuję się dobrze w tym wątku zabrzmialo to dwuznacznie biorac pod uwage poprzedzajacy post Nosfera
Opublikowano 17 Lutego 201115 l Weź tak się najebałem, że aż mnie telepie stary, czasami to ja się tak najebie, że się w łazience obejmując kibel a rano napierdala mnie delira niczym młot pneumatyczny po prostu czasami trzeba, taki lajf :gwizdanie:
Opublikowano 17 Lutego 201115 l a wyobrazasz sobie jazde i moment gdy np. nie masz ciśnienia oleju???? cisnienie oleju mnie wali, mam seryjne auto
Opublikowano 17 Lutego 201115 l stary, czasami to ja się tak najebie, że się w łazience obejmując kibel a rano nap***a mnie delira niczym młot pneumatyczny po prostu czasami trzeba, taki lajf :gwizdanie: Eee to ja rzadko obejmuję porcelanę ..ale k**wa odstawiam alko !! Picie jest bez sensu
Opublikowano 17 Lutego 201115 l stary, czasami to ja się tak najebie, że się w łazience obejmując kibel a rano nap***a mnie delira niczym młot pneumatyczny po prostu czasami trzeba, taki lajf :gwizdanie: Eee to ja rzadko obejmuję porcelanę ..ale ku***a odstawiam alko !! Picie jest bez sensu kac po dobrym chlaniu to jak fajek po dorbym
Opublikowano 17 Lutego 201115 l szybkie pytanie gdzie w B6 jest czujnik ESP G200? możliwe że są 2? jeden wygrzebałem pod fotelem drugi był by pod kierownicą?
Opublikowano 17 Lutego 201115 l http://www.wykop.pl/link/630253/jak-najlepiej-nalezy-budzic-mezczyzne/ Najlepszy tekst: "Walentynki są dziś 15 lutego - Naprawde? Nawet niewiedziałam" Jaki ciemnogród czołem pytongi i inne padalce właśnie przeglądam po 5 dniach nieobecności - no i przy tym nie ma mocnych, każdy wymięknie :polew:
Opublikowano 17 Lutego 201115 l http://www.wykop.pl/link/630253/jak-najlepiej-nalezy-budzic-mezczyzne/ Najlepszy tekst: "Walentynki są dziś 15 lutego - Naprawde? Nawet niewiedziałam" Jaki ciemnogród Przeglądaj przeglądaj... dowiesz się o nowym czujniku montowanym w aucie.... sondzie ALANA :gwizdanie: czołem pytongi i inne padalce właśnie przeglądam po 5 dniach nieobecności - no i przy tym nie ma mocnych, każdy wymięknie :polew:
Opublikowano 17 Lutego 201115 l sondzie ALANA :gwizdanie: ANALNA jak juz ale to tylko w Salsopoziowozie
Opublikowano 17 Lutego 201115 l http://www.wykop.pl/link/630253/jak-najlepiej-nalezy-budzic-mezczyzne/ Najlepszy tekst: "Walentynki są dziś 15 lutego - Naprawde? Nawet niewiedziałam" Jaki ciemnogród Przeglądaj przeglądaj... dowiesz się o nowym czujniku montowanym w aucie.... sondzie ALANA :gwizdanie: czołem pytongi i inne padalce właśnie przeglądam po 5 dniach nieobecności - no i przy tym nie ma mocnych, każdy wymięknie :polew: qtwa nic nie mów - z tego arcyciekawego rozwiązania technicznego wspólnie z młodą śmialiśmy się parę ładnych minut