Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nowa fura :polew:

229309_10150170233669360_145381284359_6434643_4614530_n.jpg

Opublikowano

organizator twierdzi że to wina Policji :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie wiem

nie rozumiem

nie czaję

na moje tu po prostu coś jest postawione na doopie

http://www.beta.tvnwarszawa.pl/informacje,news,z-zakazem-stadionowym-na-finale-pucharu-polski,184812.html

Opublikowano

ręka ręke myje. Staruch widocznie ma swoje względy u Policji z jakichś powodów

Opublikowano
  • Autor

nie wiem

nie rozumiem

nie czaję

http://www.beta.tvnwarszawa.pl/informacje,news,z-zakazem-stadionowym-na-finale-pucharu-polski,184812.html

hehe PZPN uważa, że to wina policji, a minister sportu ostrzegał, obiekt w Bydgoszczy się nie nadaje do tego typu spotkań.

http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/puchar-polski/2010-2011/winna-policja-zalosne_sto2776602/story.shtml

coś czuję, że to grubsza $$$ sprawa...

Opublikowano

oglądałem ją nie raz pod Sheratonem, z tego co widziałem miał komplet wyposażenia łącznie z maską z karbonu i tylną klapą z karbonu... dupe urywał..ale co tam wyklepie się i będzie jak nowe..ciekawe ile sama maska z karbonu w Porsche kosztuje? 20? 25k PLN?

Opublikowano

Witajcie panowie potrzebuje pomocy ogarniętej osoby z vagiem mam problem z turbinką z silnikiem lub czujnikiem od ksenonu itp chciał bym brykę sprawdzić bo trzeba ją naprawić a u mechanika który nie ma vaga to będzie mi wszystko po kolei wymieniał :/ Więc jak ktoś by mi z wawy a najlepiej Nowy Dwór Mazowiecki :cool1: zechciał zerknąć był bym niezmierni wdzięczny :hi:

Opublikowano

nie wiem

nie rozumiem

nie czaję

hehe PZPN uważa, że to wina policji, a minister sportu ostrzegał, obiekt w Bydgoszczy się nie nadaje do tego typu spotkań.

http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/puchar-polski/2010-2011/winna-policja-zalosne_sto2776602/story.shtml

coś czuję, że to grubsza $$$ sprawa...

mądre, co nie? budujesz stadion, który się nie nadaje na spotkanie

to qr** na co - na festyn, czy na dożynki ???

poyebane to - i tyle

wróćmy może do meczu Manchesteru, szkoda słów na te tematy w PL

Opublikowano

Witam.Chłopy ma ktoś do załatwienia chłodziarkę,coś typu coca-cola?Używana,ale sprawna żeby była.Jak coś to dawajcie info.

Opublikowano

Witajcie panowie potrzebuje pomocy ogarniętej osoby z vagiem mam problem z turbinką z silnikiem lub czujnikiem od ksenonu itp chciał bym brykę sprawdzić bo trzeba ją naprawić a u mechanika który nie ma vaga to będzie mi wszystko po kolei wymieniał :/ Więc jak ktoś by mi z wawy a najlepiej Nowy Dwór Mazowiecki :cool1: zechciał zerknąć był bym niezmierni wdzięczny :hi:

zgłoś się do kolegi ono

Opublikowano

oglądałem ją nie raz pod Sheratonem, z tego co widziałem miał komplet wyposażenia łącznie z maską z karbonu i tylną klapą z karbonu... dupe urywał..ale co tam wyklepie się i będzie jak nowe..ciekawe ile sama maska z karbonu w Porsche kosztuje? 20? 25k PLN?

ciekawe czy ubezpieczyciel pokryje cały koszt naprawy...

Opublikowano

a ma wyjście ? jeśli policja stwierdzi wine po stronie audi to ubezpieczyciel musi pokryć koszty naprawy..może być to też długa droga ale koleś sobie napewno zrobi to a ac lub zwrot całości wywalonej kasy na samochód i kupi sobie drugi..

auto napewno jest superancko ubezpieczone więc problemów nie powinno być :)

Opublikowano

a ma wyjście ? jeśli policja stwierdzi wine po stronie audi to ubezpieczyciel musi pokryć koszty naprawy..może być to też długa droga ale koleś sobie napewno zrobi to a ac lub zwrot całości wywalonej kasy na samochód i kupi sobie drugi..

auto napewno jest superancko ubezpieczone więc problemów nie powinno być :)

gdzieś kiedyś słyszałem że jest jakiś limit odszkodowania.

Opublikowano

4:1

aj law dis gejm :decayed: