Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przecież to A6 :wink4:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie , śmigam na kawalerski do Torunia , mam nadzieje ze w ten weekend bedziecie bawic sie równie wspaniale jak ja.

pozdr :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siema,

Kto ma ochotę podjechać na Ursynów looknąć coś >?? Wiedzę, że jeden kolega dał d*py i nawet teraz na pw nie odpisuje :decayed:

Opublikowano
:sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:
Opublikowano

widze ze kawalerski sie udał :):naughty:

Opublikowano

widze ze kawalerski sie udał :):naughty:

kórwa, impra masakra. najlepsze było to ze obok nas w drugim boxe był wyprawiany "panieński" czyli 18 dóp bez facetów :naughty: :naughty: :naughty::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Panowie kto tu jest z legionowa i moglby mi jutro rano kolo 9 poswiecic 20 minut ? Juz mowie o co chodzi : jest podobno w tamtych okolicach dupsko od rs4 b7 i trzeba mi obejrzec zeby sie nie okazalo ze jakas dzika akcja i zebym nie zapieprzal 170 km lawetą :):good:

Opublikowano

Panowie kto tu jest z legionowa i moglby mi jutro rano kolo 9 poswiecic 20 minut ? (...)

O tej godzinie od poniedziałku do piątku jestem w pracy. Weekend? Mogę spróbować. W tygodniu? Niemożliwe

TEN PONIŻEJ TEŻ JEST Z LEGIONOWA :naughty: :naughty:

Opublikowano

kórwa, impra masakra. najlepsze było to ze obok nas w drugim boxe był wyprawiany "panieński" czyli 18 dóp bez facetów :naughty: :naughty: :naughty::kox: :kox: :kox:

mam nadzieję, że wskoczyłeś poromawiać z pięknymi paniami.. :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 22:21_________________________________________________

Panowie kto tu jest z legionowa i moglby mi jutro rano kolo 9 poswiecic 20 minut ? (...)

O tej godzinie od poniedziałku do piątku jestem w pracy. Weekend? Mogę spróbować. W tygodniu? Niemożliwe

u mnie podobnie..

Opublikowano

No od 9-tej maja czynne. Jakby ktos luknal czy faktycznie ją mają to bym od razu podjechal jutro :) Ale dzieki za checi :good::) Jak sie nie znajdzie nikt dzisiaj zeby luknac jade w ciemno i tyle :)

Opublikowano

Nosb a gdzie to jest?

Opublikowano

Michałow reginów :) Chodzie centralnie zeby tylko zawadzic i luknac czy faktycznie to mają zebym nie zamiatal 170 km w tym 30 w korkach przez wawe :wink4:

Opublikowano

Michałow reginów :) Chodzie centralnie zeby tylko zawadzic i luknac czy faktycznie to mają zebym nie zamiatal 170 km w tym 30 w korkach przez wawe :wink4:

a konkretnie? ja mieszkam w michalowie wlasnie

Opublikowano

A nie mogą jakieś aktualnego zdjęcia przesłać?

Opublikowano

no konkretnie tam Paweł : JDMcars firma. Michałow reginow nowodworska 7 :)

moze i moga nie pytalem nawet :) mialem jechac w ciemno ale przeczytalem jakis temat o nich i mam obawy :D