Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
właśnie a ja do arkadii śmigałem przez pół miasta całą wieczność i nie marudziłem, do promki mam minut parę :) wczoraj nie byłem bo jak to bywa oscypecek grill i wódeczka wygrały ze spotem :grin:

Tydzien temu tez Cie nie bylo Goral w promce... :kwasny::facepalm:

z tego samego powodu :grin:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
właśnie a ja do arkadii śmigałem przez pół miasta całą wieczność i nie marudziłem, do promki mam minut parę :) wczoraj nie byłem bo jak to bywa oscypecek grill i wódeczka wygrały ze spotem :grin:

Tydzien temu tez Cie nie bylo Goral w promce... :kwasny::facepalm:

z tego samego powodu :grin:

brawo dla tego Pana :oklasky::oklasky::oklasky::brawo::brawo::brawo:acz..., zaznaczyć muszę że sceneria była nie ci inna :decayed:

Opublikowano
Wiadomo, że jak komu się nie chce, to nie, ale są osoby, którym się nie chce bo daleko, np. Ja :decayed:

Może być też inna miejscówka. Ja strzeliłem Wolą Parkiem bo parę razy tam byłem na innych spotach i dojazd jest dobry (z S8 i toruńskiej), jest co zjeść itd. itp.

Dobry? Nie sądzę :)

Z Twoich okolic przecież do Promki lecisz cały czas Wałem... jest pusto.

Opublikowano

też się dołączam do propozycji Wola Park;)

Opublikowano

Chyba Was sutki swędzą... tradycję chcecie zmieniać ??? :decayed::grin:

Opublikowano

No wlasnie... w Promce byl moj 1 spot 6 lat temu ! :decayed:

Opublikowano

Mój na Torwarze...

Opublikowano

Przenieście spoty do Klifu :grin:

Opublikowano

a mój w arkadii :polew::polew::polew:

Opublikowano

Dobra to jak już wszyscy pochwalili się znajomością topologii marketów w Wawce :decayed::wink::tongue4: ... to co - może świeżo otwarty Auchan Łomianki - tam jest kure...sko wielki parking, można się ganiać... i wszyscy mają w ujj daleko :polew:

Opublikowano

Dobra to jak już wszyscy pochwalili się znajomością topologii marketów w Wawce :decayed::wink::tongue4: ... to co - może świeżo otwarty Auchan Łomianki - tam jest kure...sko wielki parking, można się ganiać... i wszyscy mają w ujj daleko :polew:

albo do janek :grin::grin::grin: bądź Maximusa w nadarzynie :polew::polew::polew:

Opublikowano

Siema :hi:

.... ale zamęt z tymi miejscówkami :kwasny: moim zdaniem - gdzie by nie było to nie dogodzi każdemu .... a kto ma być , to będzie .

Chopin ty wiesz co dobre :grin:

Opublikowano
Siema :hi: .... ale zamęt z tymi miejscówkami :kwasny: moim zdaniem - gdzie by nie było to nie dogodzi każdemu .... a kto ma być , to będzie .

przeciez nie ma zadnego zametu, jak zwykle sa spoty w Promce.

Opublikowano
Siema :hi: .... ale zamęt z tymi miejscówkami :kwasny: moim zdaniem - gdzie by nie było to nie dogodzi każdemu .... a kto ma być , to będzie .

przeciez nie ma zadnego zametu, jak zwykle sa spoty w Promce.

Michał, źle mnie zrozumiałeś ... wiem, wiem informacja z miejscówką podwieszona na górze :decayed:

Opublikowano

albo do janek :grin::grin::grin: bądź Maximusa w nadarzynie :polew::polew::polew:

W Jankach z tego co kilka razy widziałem to zbierają się chłopaki od BMW, szczególnie w zimie i jak popada... ;)

Właściwie to dziwne. Kilka lat już mieszkam w okolicy i nigdy nie byłem we Wtorek w CH Promenada a zdążyłem już odwiedzić GalMok'a i pogadać z chłopakami od Seatów Ibiza.

Opublikowano

Siemasz,

Dzisiaj jacyś chętni sa na spotka w promenadzie? :)

Opublikowano

Ja dzis bede. Boberek i Boogi jak znam zycie tez :)

Opublikowano

może i ja podjadę*:decayed:

Opublikowano

Hmm... a coś się zmieniło z poziomami?

W zeszłym roku parę było na ostatnim poziomie (gdzie kapie na głowę), a parę na przedostatnim, a raz jak byłem, to część była na ostatnim a część na przedostatnim :P tak bogato :naughty: