Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szypko jeżdzom?:decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
"Ja się pytam dlaczego oni mają w d...pie przepisy odnoszące się do zatrzymywania się na trasach ekspresowych... "

no tak ale na moje w takich sytuacja jak przebite koło no to jakie masz wyjście ciężarówka jak nie stanąć i wezwać pomoc/ samemu zmienić?? osobówka jeszcze zrobisz jakis kawałek, a ciężarówką ciężko zwłaszcza załadowana. Inna sprawa co do tego co ci kierowcy na S8 wyprawiają.

Problem był w tym, że gość właśnie sam koło zmieniał. Co więcej- nie raz widzę jak się na pasie awaryjnym tiry zatrzymują bo im się chyba tacho skończyło...

Opublikowano
Szypko jeżdzom?:decayed:

Tak Norbi szypko jeszczom jak w tokyo drifcie :P lub szybkich i wsciekłych 6 :P

Opublikowano
"Ja się pytam dlaczego oni mają w d...pie przepisy odnoszące się do zatrzymywania się na trasach ekspresowych... "

no tak ale na moje w takich sytuacja jak przebite koło no to jakie masz wyjście ciężarówka jak nie stanąć i wezwać pomoc/ samemu zmienić?? osobówka jeszcze zrobisz jakis kawałek, a ciężarówką ciężko zwłaszcza załadowana. Inna sprawa co do tego co ci kierowcy na S8 wyprawiają.

własnie powinien jechać do najbliższego zjazdu. po to jest zakaz zatrzymywania żeby nikt ci z d*py jesieni średniowiecza nie zrobił. tak samo z policjantami wcześniej. szczególnie ze taki tir nie stoi tylko na poboczu tylko wystaje dużo bardziej i zajmuje jeszcze normalny pas do jazdy. widziałeś na autobahnie kiedyś kogoś na poboczu? wyjdz z samochodu i niech ktoś przeleci obok ciebie 150+. każdy mądry jak nie jedzie to ucieka a u nas by piknik zrobili z grillem

Opublikowano

własnie powinien jechać do najbliższego zjazdu. po to jest zakaz zatrzymywania żeby nikt ci z d*py jesieni średniowiecza nie zrobił. tak samo z policjantami wcześniej. szczególnie ze taki tir nie stoi tylko na poboczu tylko wystaje dużo bardziej i zajmuje jeszcze normalny pas do jazdy. widziałeś na autobahnie kiedyś kogoś na poboczu? wyjdz z samochodu i niech ktoś przeleci obok ciebie 150+. każdy mądry jak nie jedzie to ucieka a u nas by piknik zrobili z grillem

Dokładnie. Mnie uczono, że jest totalny zakaz zatrzymywania się na ekspresówkach i autostradach- a jeśli już Ci się to trafi- to trójkąt 100m, przejście za barierki i tel. po pomoc. W przeciwnym razie srogi mandat. W cywilizowanych krajach tak to wygląda...

A u nas? trójkąt 10 m (jak już się komuś będzie chciało) za autem i zmiana koła praktycznie na pasie ruchu.

Brawo! Nagroda Darwina się należy...

Opublikowano

Siema :hi:

Jaki tu ruch , jak na Marszałkowskiej normalnie :grin:

Opublikowano

wycieraczki mi nie chodzą....zacięły się, co się mogło stać?;/ nie znam się na tym i nie wiem ocb...;/;/

Opublikowano
wycieraczki mi nie chodzą....zacięły się, co się mogło stać?;/ nie znam się na tym i nie wiem ocb...;/;/

wszytko co nie ma smarowania zatrze się :decayed:

Opublikowano

pijecie co ???

Opublikowano
:polew: Racja, Ekspercie!;D
Opublikowano

Siemka Pany i Panie:hi: coś się tam u Was dzieję bo będę niedaleko Warszawki i może bym podjechał na spocika jakiegoś:wink:

Opublikowano
Siemka Pany i Panie:hi: coś się tam u Was dzieję bo będę niedaleko Warszawki i może bym podjechał na spocika jakiegoś:wink:

nic sie nie dzieje. jedź dalej

Opublikowano

+100 :polew: Im wystarczy pozerów na wiejskiej.. jeszcze jeden nie potrzebny :decayed:

Opublikowano

+100 :polew: Im wystarczy pozerów na wiejskiej.. jeszcze jeden nie potrzebny :decayed:

Poczekajta żaden granicy wjazdowej do Ylu nie przekroczy już ja się o to postaram:decayed::grin::grin:
Opublikowano

Poczekajta żaden granicy wjazdowej do Ylu nie przekroczy już ja się o to postaram:decayed::grin::grin:

tam też rewelacji nie ma:decayed:

Opublikowano

+1 :decayed::grin:

Opublikowano

To się pałujta:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
To się pałujta:decayed::decayed::decayed:

Everybady leje na wladiego :naughty: