Opublikowano 23 Września 200817 l Mroczek ostatnimi czasy woził dupsko w serialu A4 ...przegapiłem ostatnie odcinki , ale było coś takiego że wszyscy telepali drucikiem że z niego taki straszny stritrejser ..filmiki nawet jakieś były w tle pospocić i skontrolować ile petów wypalisz. hyyhy.. to nie pokontrolujesz sobie Panie ..bo mam nawroty bólu gardła ..i fajowstręt
Opublikowano 23 Września 200817 l Dzisiaj na Modlińskiej miałem przyjemność z czymś takim: http://www.suzuki.pl/car/salon_swiftsport_s.php Fajnie się zbiera ta popierdółka
Opublikowano 23 Września 200817 l no dobra jak akradia to ja tez bede dziś to po smycze sie zgłoś. zreszta niech wszyscy sie zgłaszają
Opublikowano 23 Września 200817 l Będzie ktoś z klubowiczów b5-tką 1.8t?Co by można było porównać z moją?
Opublikowano 23 Września 200817 l Będzie ktoś z klubowiczów b5-tką 1.8t?Co by można było porównać z moją? co potrzebujesz porównać ?
Opublikowano 23 Września 200817 l Może franio będzie 1.8T. Ale on to raczej serii tam nie ma. Tomaszust może Cię zabrać gdzieś po drodze? Angela jeśli będziesz zabierz naklejkę przezroczystą.
Opublikowano 23 Września 200817 l Porównać modele chciałem.Przesiadłem sie z golfa IV a4 nie jeździłem (nie licząc cygara "83r) chciałem mieć odniesienie
Opublikowano 23 Września 200817 l Dzisiaj na Modlińskiej miałem przyjemność z czymś takim: http://www.suzuki.pl/car/salon_swiftsport_s.php Fajnie się zbiera ta popierdółka ooo chyba żona będzie miała szybkie autko
Opublikowano 23 Września 200817 l JEZUUUUUUU..na -2 ŻÓŁTE POLE..zero samochodów i możemy spokojnie zajechać 100 audiczków i jeszcze będzie miejsce.. WIĘC ZAPAMIĘTAJCIE ! ! ! PARKING ŻÓŁTY -2 PRZY ZAKŁADZIE CAR AUDIO..
Opublikowano 23 Września 200817 l ooo chyba żona będzie miała szybkie autko To wersja sport (1,5l) z 125 KM i 148Nm Wersje zwykłe: (1,3l) 92 KM i 116Nm; (1,5l) 101 KM i 101 Nm tyle, że one ważą ok. 1 tony ============= Wiecie jak zaprogramować pilot otwierający bramę wjazdową i garażową? Pilot zaprogramowany i "czysty" mam. Bo za zaprogramowanie chcą 40 zł a kiedyś programowałem coś takiego sam i było to proste i trwało chwilę
Opublikowano 23 Września 200817 l Dobra. POZIOM -2, ŻÓŁTY, obok CAR-AUDIO. A niech Cie tylko adaś na spocie nie bedzie
Opublikowano 23 Września 200817 l Tomaszust może Cię zabrać gdzieś po drodze? Korzeń, dzięki wielkie, ale ja dostawczaka parkuję w Łazach (wylot na Radom), więc nie wiem czy Ci będzie pasować. Poza tym myślę, że siostra nie zrobi mi problemu i pożyczy autko.
Opublikowano 23 Września 200817 l http://www.a4-klub.pl/smf/nowy_mocny_notebook_133-t46167.0.html;msg503431#new gdyby ktoś potrzebował weź na spota - obejrze
Opublikowano 23 Września 200817 l ..ale to chyba teraz taka moda na małe matryce ... oglądałem takie zabaweczki w Arkadii ..fajne ale drogie ..
Opublikowano 23 Września 200817 l Nie wiem co to za moda... wez obejrzyj jakis film na takiej miniaturce. Najchetniej kupilbym lapa z matryca 17"
Opublikowano 23 Września 200817 l Nie wiem co to za moda... wez obejrzyj jakis film na takiej miniaturce. Najchetniej kupilbym lapa z matryca 17" kup sobie tego FS i dokup LCD 32"
Opublikowano 23 Września 200817 l Nie wiem co to za moda... wez obejrzyj jakis film na takiej miniaturce. Najchetniej kupilbym lapa z matryca 17" Nie no fakt..tylko wydaje mi sie , że jak ktoś wydaje 3-6 kafli na lampka z mała matryca to ma w domu jakiegoś giganta 42 cale do oglądania filmów ..ale to małe jest piękne ..jeszcze w białej obudowie