Opublikowano 29 Września 200817 l Skoda dość mocno dłubnięta całkowicie zmieniony duł dmuchawka GT22 pompa 11 wtryski wolny wydech z kwasówki 2,5 cala itp ale w przejezdzie z Poziem kolega użył nitro plus 50KM, ogólnie wczoraj strzelał z nitro i po czasach widać że nitro daje dużo w dieslu... Plany na kolejny sezon to całkowita przebudowa napędu i mody pod 300KM... :gwizdanie:
Opublikowano 29 Września 200817 l z Poziem kolega użył nitro plus 50KM, strzelił z nitro i zrobił 14,2 ?
Opublikowano 29 Września 200817 l Trochę zdjęć z Modlina: http://www.sendspace.pl/file/QazJoXpb/ http://www.sendspace.pl/file/6OILPspP/ Oba pliki trzeba ściągnąć, na sendspace można umieścić plik max 200MB Heh, no już pędzę ściągać 400MB Po pierwsze zmniejsz rozdzielczość tych plików. Po co ludziom foty w rozdzielczości 4000x3000px. I wgraj to na jakąś picasse tak żeby można było sobie najpierw miniaturki zobaczyć.
Opublikowano 29 Września 200817 l Heh, no już pędzę ściągać 400MB Po pierwsze zmniejsz rozdzielczość tych plików. Po co ludziom foty w rozdzielczości 4000x3000px. I wgraj to na jakąś picasse tak żeby można było sobie najpierw miniaturki zobaczyć. Jestem w pracy i tutaj co prawda jest szybkie łącze ale nie ma żadnych programów graficznych (nie ta branża) A i dodatkowego softu nie bardzo można instalować ;( Ponad 150 ściągnięć mam na tych dwóch plikach. Więc nie jest to jakiś duży problem
Opublikowano 29 Września 200817 l Nie wiem jak Wam, ale mnie rozpakował się tylko jeden plik i to z crc. Dobry pomysł z picassą, rozmiar fot możesz mienić Microsoft Office Picture Manager.
Opublikowano 29 Września 200817 l Rozmiar zdjęć można zmniejszyc za darmo programikiem ImageResizerPowertoySetup Dostępny na stronie Mikroszita.
Opublikowano 29 Września 200817 l Nie wiem jak Wam, ale mnie rozpakował się tylko jeden plik i to z crc. Zmieniłem linki z spakowanych 7-zipem na spakowane winrarem. Powinno być lepiej.
Opublikowano 29 Września 200817 l Nie wiem jak Wam, ale mnie rozpakował się tylko jeden plik i to z crc. Zmieniłem linki z spakowanych 7-zipem na spakowane winrarem. Powinno być lepiej. nie jest, też nie idzie tego rozpakować. plik 299mb
Opublikowano 29 Września 200817 l nie jest, też nie idzie tego rozpakować. plik 299mb mnie tez juz ch u j strzela Ściągnęli OBA pliki? Której wersji Winzipa używają? Jak wół jest napisane: Oba pliki trzeba ściągnąć, na sendspace można umieścić plik max 200MB EDIT: 300MB
Opublikowano 29 Września 200817 l nie jest, też nie idzie tego rozpakować. plik 299mb mnie tez juz ch u j strzela Ściągnęli OBA pliki? Której wersji Winzipa używają? teraz poszło.. jak zacząłem ściagać ten 299mb to nie w pierwszym linku nie było jeszcze zmian.
Opublikowano 29 Września 200817 l jak zacząłem ściagać ten 299mb to nie w pierwszym linku nie było jeszcze zmian. Przed zmianami - spakowane 7-zipem - oba pliki miały po ok. 200MB Po zmianach - spakowane winzipem - jeden miał 299MB, drugi - resztę. Innych wersji nie było. Miłego oglądania
Opublikowano 29 Września 200817 l Na prawde sugeruje nastepnym razem wrzucac fotki na picasse. Zaoszczedzisz ludziom nerwów. Rozmiar plików zmieniasz pod Win XP za darmo klikajac na nich i wybierajac "Send to -> mail recipient", a nastepnie "Make my pictures smaller". Przygotuje wtedy maila z przeskalowanymi (np do 1024x768px) zalacznikami. Takiego miala nie trzeba nigdzie wysylac. Wystarczt tylko kazac mu zapisac przeskalowane zalaczniki w katalogu. I zamiast po 5MB na fotkę masz po 100KB. 50 razy mniejszy plik.
Opublikowano 29 Września 200817 l mało tych fot.. norbi powiedz co się stało z tą esą co startowała z wami i miała ciut lepszy czas od Ciebie ?
Opublikowano 29 Września 200817 l mało tych fot.. Mało, mało ;( Qrfa, tam tak wiało, że wróciłem do domu wcześniej niż zakończenie imprezy z potwornym bólem zatok
Opublikowano 29 Września 200817 l Autor To jeszcze ja dorzucę kilka http://picasaweb.google.pl/grigorij.kolkov/Modlin28092008# Generalnie impreza , ale fakt troszkę wiało...