Kolkov Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 Spot Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka
TOM77 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Spot Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka Wracają stare dobre czasy Tylko wujek Pixi jak zwykle z dachu nie może zejść i do nas przyjechać Edytowane 8 Października 2014 przez TOM77
soolek Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 A już prawie wychodziłem i ... ostatnio ciągle mi ktoś psuje plany
TOM77 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 A już prawie wychodziłem i ... ostatnio ciągle mi ktoś psuje plany Adrian, ale za tydzień już będziesz
soolek Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Mam zamiar. Ja nawet jestem jak nikogo nie ma Ja to prawie jak Adaś jeszcze nie dawno. Punkt 19 na posterunku. Wczoraj miałem tylko wejść, zostawić kilka gratów, obrócić się na pięcie i ... coś tam coś tam i ... musiałem zostać
PIXI Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Spot Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka Wracają stare dobre czasy Tylko wujek Pixi jak zwykle z dachu nie może zejść i do nas przyjechać Ja to prawie jak Adaś jeszcze nie dawno. Punkt 19 na posterunku. Ale mi dajecie do wiwatu Spot Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka Grześ nie "słyszałem" sms-a ( sorka ) Edytowane 8 Października 2014 przez PIXI
Kolkov Opublikowano 8 Października 2014 Autor Opublikowano 8 Października 2014 Popraw się Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka
PIXI Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Popraw się Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka Yes siur
Kamyk Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Spot Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka Wracają stare dobre czasy Tylko wujek Pixi jak zwykle z dachu nie może zejść i do nas przyjechać on taki jest znam goscia
Kendi~ Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 siema, mam sprawe.. samochód golf V 1.9tdi 105KM. Pompa paliwa pod kanapa z tyłu. leje się ropa z pod kolanka łączącego przewód paliwowy z pompa. tam pewnie jest jaki oring i podejrzewam że to on dał d*py i potrzebuje go wymienic. gdzie to kupic? czy wogole jest możliwość, czy całe kolanko musze szukac?
Kolkov Opublikowano 9 Października 2014 Autor Opublikowano 9 Października 2014 Uderz do TOM77, na bank ogarnie temat Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka
Dev Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Najpierw sprawdz w ETCE jak to wygląda w elementach
Kendi~ Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Mniej więcej ogarnalem temat.. tzn wiem co potrzebuje, na allegro ten wężyk nowy kosztuje 30zl więc jutro rano akcja hurtownia i szukamy kto może to szybko załatwić. Ale i tak rekordowe "spalanie" w golfie ojca. Na 300km 40L ropy ;D
PIXI Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Spot Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka Wracają stare dobre czasy Tylko wujek Pixi jak zwykle z dachu nie może zejść i do nas przyjechać on taki jest znam goscia
Dev Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Byłem, zobaczyłem... ogólnie to fajnie macie w tej Warszafce chcialem sobie zrobic słitfocie na tle palącej sie tęczy ale uprzejmi panowie z ogolonymi glowami i w dresach poinformowali mnie ze za szybko przyjechałem.zapraszali mnie 11 listopada i obiecali mi ze na pewno sie nie zawiodę :polew: Edytowane 13 Października 2014 przez Dev
sentinell Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Jak cos to jutro bede i bede robil drugie podejscie do kierownicy tym razem z tasma Będzie ktoś dziś?
MAT1000 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Ja bym się wybrał, ostatnie dwa wtorki były grube pod względem frekwencji Byłem, zobaczyłem... ogólnie to fajnie macie w tej Warszafce chcialem sobie zrobic słitfocie na tle palącej sie tęczy ale uprzejmi panowie z ogolonymi glowami i w dresach poinformowali mnie ze za szybko przyjechałem.zapraszali mnie 11 listopada i obiecali mi ze na pewno sie nie zawiodę :polew: Chyba, że ich uprzedzą i rozbiorą przed 11.11.14
Robero321 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Postawią zasieki z drutu albo mur DEV to którego w końcu byłeś pod Pekinem ?
sentinell Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 A potem po szybkim spocie, moglibyśmy pod narodowym przejechać na wiwat naszym ,może wygrają
Rekomendowane odpowiedzi