Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem Waldek, mówią na mnie Waldek. Jeżdzę TIRem i lubię zmieniać biegi... :lol1:

Hasz ? Grzyby ? Co brałeś ?:D[br]Dopisany: Listopad 20, 2008, 03:29:09 _________________________________________________Panowie i Panie ...mam pytanie :gwizdanie:

Gdzie sie podział Flayer ? :blink::naughty:

Nie widziałem go juz ...od 70 stron :tongue4:

pojechał po B7

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ma katar :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

ma katar :kox: :gwizdanie:

co flajer robi w katarze :mysli::polew: :polew:

Tomek dobre nie :decayed: "Poprosze Polskie Grzyby Lazienkowe za 300!"[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 15:41_________________________________________________właśnie dosłałem @ ze znaczeniami imion, oto parę z nich:

Łukasz - geniusz w kilku dziedzinach, kiepski w szkole, nocuje pod delikatesami.

Teresa - jest bardzo gadatliwa, swoim gderaniem potrafi każdego wyprowadzić z równowagi. Lubi spać w bardzo prześwitujących koszulkach nocnych, ale przeważnie na podpuszczaniu kończy się jej życie erotyczne.

Tomasz - dużo imprezuje, zna dużo ludzi i wszystkim wisi kasę, za***iście gra w nogę.

Michał - przystojny dusigrosz, do tego pierdoła, wpieprza chińskie zupki.

Adam - nudny i ma małego pyrdka, suchar, nie myje uszu.

Piotr - inteligentny, ale rzadko rucha bo onieśmiela panienki i trochę przynudza.

Opublikowano

Adam przebija wszystko :kox:

Opublikowano

Czesc chłopaki potrzebuje pomocy :gwizdanie: Zna ktoś może jakis tani hotel w centrum Wawy ??

BTW.

Wrzućcie wkońcu jakąś fote Tereni :gwizdanie:

Opublikowano

Deam i najem się za free :gwizdanie: DZIEKÓWKA :good:

Opublikowano

jeszcze dodam tylko:

Adrian - ogląda kreskówki, a gdy nikt nie patrzy, biega w damskich ciuszkach.

Sławomir - mięczak, pije na krzywy ryj, oszust i trochę sku***yn.

Krzysztof - równy chłop, żłopie piwsko hektolitrami i kradnie w delikatesach.

Przemysław - pyskaty sk***iel, nigdy się nie zamyka, zjada salceson na śniadanie

Witold - straszna szuja, ale jak się najebie świetny kumpel, robi na budowie.

jak kogoś pominąłem :gwizdanie:- pisać uzupełnię :evil:

ps.

Katarzyna - lubi ...... ocenzurowałem :decayed:

Opublikowano

Czesc chłopaki potrzebuje pomocy :gwizdanie: Zna ktoś może jakis tani hotel w centrum Wawy ??

BTW.

Wrzućcie wkońcu jakąś fote Tereni :gwizdanie:

Jak chcesz to moge dać Ci namiary na pokoik do wynajęcia na ul. Srebrnej :gwizdanie:

Ci dam fote tereni :bicz3: :D

Musisz przekroczyć 100 postów :tongue4:

Opublikowano

No Krzyniu, ja się chętnie dowiem jak brzmi dokończenie tego tekstu. :przebiegly:

Opublikowano

Potrzebuje jakis taki żeby wziąc fakture a na ulicy Srebrnej pewnie nie ich nie wystawiają, jeszcze może się uda w Ibisie bo mają zniżki studenckie i pokój wtedy kosztuje 140 złoty, tylko niewiadomo czy kumpla legitymacje uznają :thumbdown:

A co do postów to gdyby w spotach opolskich było jak u was to nabiłbym je pewnie 2 albo 3 dni bo też siedze całymi dniami przed kompem i licze stare baby które przychodza i o piżamy :kox: ( w skateshopie ), a tak to chyba wszystko czego szukam to znajduje i nie widze potrzeby bicia piany bez sensu :good:

Opublikowano

Katarzyna - lubi pozycję na jeźdźca, nie nosi stanika, chociaż ma duży biust. Lightowe :wink4: [br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 17:15_________________________________________________

Potrzebuje jakis taki żeby wziąc fakture a na ulicy Srebrnej pewnie nie ich nie wystawiają, jeszcze może się uda w Ibisie bo mają zniżki studenckie i pokuj wtedy kosztuje 140 złoty, tylko niewiadomo czy kumpla legitymacje uznają :thumbdown:

A co do postów to gdyby w spotach opolskich było jak u was to nabiłbym je pewnie 2 albo 3 dni bo też siedze całymi dniami przed kompem i licze stare baby które przychodza i o piżamy :kox: ( w skateshopie ), a tak to chyba wszystko czego szukam to znajduje i nie widze potrzeby bicia piany bez sensu :good:

Labek to czemu nie rozruszasz Opola pod szyldem A4 Klubu ?? :gwizdanie: :kox:

po 1) POKÓJ a nie pokuj

po 2) tutaj licznik nie działa :naughty:

po 3) nikt nie bije piany.. (no na Srebrnej trochę ubijają :naughty:)

Poszukaj hotelu np. na tej stronie http://www.infhotel.pl/hotele/warszawa/

Opublikowano

Potrzebuje jakis taki żeby wziąc fakture a na ulicy Srebrnej pewnie nie ich nie wystawiają, jeszcze może się uda w Ibisie bo mają zniżki studenckie i pokuj wtedy kosztuje 140 złoty, tylko niewiadomo czy kumpla legitymacje uznają :thumbdown:

Labek to czemu nie rozruszasz Opola pod szyldem A4 Klubu ?? :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

A co do postów to gdyby w spotach opolskich było jak u was to nabiłbym je pewnie 2 albo 3 dni bo też siedze całymi dniami przed kompem i licze stare baby które przychodza i o piżamy :kox: ( w skateshopie )

No ..nie wiem czy byś nabił ..bo licznik postów jest wyłączony :decayed:

Opublikowano

A co do postów to gdyby w spotach opolskich było jak u was to nabiłbym je pewnie 2 albo 3 dni bo też siedze całymi dniami przed kompem i licze stare baby które przychodza i o piżamy :kox: ( w skateshopie )

No ..nie wiem czy byś nabił ..bo licznik postów jest wyłączony :decayed:

No to będe z tych co mają mało postów :gwizdanie:

Opublikowano

Ale to nie chodzi o to, że ten kto ma więcej postów ten lepszy. Po prostu Teresa jest tylko dla wtajemniczonych... :D

Opublikowano

Krzyniek a ja to co :mysli:

Labek Spoko na Srebrnej wystawią fakturę, wiem coś o tym :wink4:

Opublikowano

Ale to nie chodzi o to, że ten kto ma więcej postów ten lepszy. Po prostu Teresa jest tylko dla wtajemniczonych... :D

hehehe spoko :good: będe na dniach u Poźka to z niego wycisne zdjęciówke :gwizdanie: :decayed:

Jakieś mam dziwne przeczucia co do tej Srebrnej.... :evil: