Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witek to potrafi zorbić dobrze kobiecie, bez dotykania :naughty

no czyli tak jak najbardziej lubisz, w teorii :kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

[...]Blat w kuchni, na wannie, umywalka, na jej ręczniku, na jej butach, w kieszeni kurtki, na klamce, na klapie od sedesu.

[...]Podczas kolacji masz być jak j**any Antonio Banderas (możesz sobie nawet flamastrem wąsik pierdyknąć). Szarmancki, wyprostowany jakbyś miał kij w pupie, marynara i krawat obowiązkowo [...]

Zadbaj, żeby nie przesadzić z alkoholizowaniem, bo romantyzm chj strzeli jak zamiast być ognistym Włochem w łożu będziesz musiał polecieć wiesz gdzie i zrobić wiesz co.

[...]

:polew: :polew: :polew: :polew: rzondzisz :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 13:38_________________________________________________

Witek to potrafi zorbić dobrze kobiecie, bez dotykania

Altruista prawdziwy :naughty:

Opublikowano

Witek to potrafi zorbić dobrze kobiecie, bez dotykania :naughty

no czyli tak jak najbardziej lubisz, w teorii :kox:

Brynia lubi sexo telepatico ? :naughty::decayed:

Opublikowano

Brynia lubi sexo telepatico ? :naughty::decayed:

nie wiedziałeś? jest mistrzynią w gadce :decayed: :decayed: :tongue4::polew:

Opublikowano

nie wiedziałeś? jest mistrzynią w gadce :decayed: :decayed: :tongue4

Podobno wszystkie mężatki są ostre w praktyce ..a tu teoretyczka :decayed: :decayed: :naughty::kox::polew:

Opublikowano

Wiciu dzieki za przyznanie racji :D:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Ale Twój drugi scenariusz jest bombowy :D

Sam chyba z niego skorzystam w niedalekiej przyszłości :)

Co do klubow bollywoodzkich polecam ich muzyczke jest wyczes jesli oczywiscie dziewczyna lubi takowe rytmy. U mnie osobiscie ta muzyczka sie sprawdza i jest rewelka ;)

Oto parę przykładów takich bardziej romantycznych :D :

http://anjali003.wrzuta.pl/audio/vJwQMqc2D6/kal_ho_na_ho_-_bollywood

http://madzik142.wrzuta.pl/audio/7KW569EHq3/kabhi_khushi_kabhie_gham_-_bole_chudiyan

http://mrooziaa.wrzuta.pl/audio/7HY762dvJk/kal_ho_naa_ho_-_pretty_women --> do tego nie jestem pewny :P

http://oooakashaooo.wrzuta.pl/audio/d0tJ62KZ0Q/bollywood_-_ahijeet_-_tere_bina_-_dheere_dheere

Jak coś jeszcze znajde to napisze...

Opublikowano

nie wiedziałeś? jest mistrzynią w gadce :decayed: :decayed: :tongue4

Podobno wszystkie mężatki są ostre w praktyce ..a tu teoretyczka :decayed: :decayed: :naughty::kox::polew:

no mężate kumpele musiały jej sprzedać kilka tajników i potem zaczęła rozpowiadać na lewo i prawo :kox: :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Będzie ktoś na dzisiejszym spocie z laptopem? Błędy chciałbym odczytać. Kabel i soft mam

Opublikowano

Miałem coś napisać nt. kilkunastu ostatnich stron (a konkretnie problemu z RSem), ale ugryzłem się w język.. a raczej w palec... :thumbdown:

Opublikowano

Miałem coś napisać nt. kilkunastu ostatnich stron (a konkretnie problemu z RSem), ale ugryzłem się w język.. a raczej w palec... :thumbdown:

myślę że nie masz co się powstrzymywać :kox: w końcu rozwój naszego forum jest zagrożony bo mówimy prawdę i dementujemy bzdury o bezwypadkowości autek...

Opublikowano

Będzie ktoś na dzisiejszym spocie z laptopem? Błędy chciałbym odczytać. Kabel i soft mam

bede :) ja

kabel i soft tez mam

twojego nie pozwole zainstalowac :P

miętka buła :) [br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 14:24_________________________________________________

myślę że nie masz co się powstrzymywać :kox: w końcu rozwój naszego forum jest zagrożony bo mówimy prawdę i dementujemy bzdury o bezwypadkowości autek...

i jak sie z tym czujesz ??

Opublikowano

A torxika dzisiaj Boberek masz?? :wink4: (ja z makro kluczy nie kupiłem bo słyszałem że łatwo je ukręcić i lepszych poszukam jak będzie czas)

Opublikowano

jak sie z tym czujesz ??

Ja to zgłodniałem :wallbash::tongue4: :tongue4:

Opublikowano

i jak sie z tym czujesz ??

nie wygrasz ze szkołą lansu i baunsu :kox::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja nawet zebralem opierdol na GL :decayed:

Opublikowano

Ja nawet zebralem opierdol na GL :decayed

Czytałem :decayed:[br]Dopisany: Styczeń 13, 2009, 02:32:06 _________________________________________________Szwagier ..święta się już skończyły .. wiec zmień świąteczną cipkę z avatara na ..jakąś inną ..nie wiem wiosenną .. byle nie kwitnącą :tongue4::decayed::naughty::kox:

Opublikowano

Dot. sprawy o RSie...

Ja rozumiem, że każdy ma prawo się bronić, ale nie trzeba zaraz atakować.. :thumbdown: Poza tym kolego od tego RSa (zapomniałem jaki masz nick, a nie chce mi się szukać), nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Możliwe, że ktoś z czymś "zasmrodził" - nie wiem, nie wczytywałem się, ale wyrażanie opinii o całym forum to już chwyt dziecka z podstawówki.. :thumbdown:

Poza tym rozumiem, że temat zaczął się od tego, że RS był rozbity, a ogłoszenie sprzedaży mówi inaczej - więc jak to jest w rzeczywistości..?*

*) Możliwe, że odpowiedź gdzieś już padła, ale nie chce mi się wertować tych wszystkich stron... :wink4:

Idę na obiad... :decayed:

Opublikowano

Co tu tak Cicho ? :decayed: Ktoś nogą tupnął czy co :decayed:

Opublikowano

Co tu tak Cicho ? :decayed: Ktoś nogą tupnął czy co :decayed:

:foch:

:P

Opublikowano

Ragga tą torbę i ten aparat to mam Ci mailem wysłać czy jak :decayed: