Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo podlegam wykluczeniu cyfrowemu i nie daję rady go wstawić :gwizdanie:

Ponadto nie pałam miłością do fotosików i innych tego typu serwerów :tongue4:

Zakładanie konta i inne taki wzbudza we mnie odruch :sick3:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 00:54_________________________________________________A co do zmieniary... możne byśmy kiedyś na spociku ją wyrezali :naughty:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

troszkę przeginka :confused4:

Opublikowano

Bo podlegam wykluczeniu cyfrowemu i nie daję rady go wstawić :gwizdanie:

Ponadto nie pałam miłością do fotosików i innych tego typu serwerów :tongue4:

Zakładanie konta i inne taki wzbudza we mnie odruch :sick3:

No Suleimanoglu, ale niedługo to będziesz chyba musiał cyknąć avataraxa, np jak dosiadasz okrakiem AGB :sex: to by mi pasowało to twej ekscentrycznej natury :lol1:
Opublikowano

Tak centralnie, na samym AGB :?: :shocked:

To można sobie jajka sparzyć :polew: :polew:

Opublikowano

No to może problem jest z innej strony ..przywitałeś się ? Zagadałeś ? Narzuciłeś temat ?

ciezko do kogos zagadac i narzucic temat jak stoi do ciebie tylem i gada z kims innym...zreszta niewazne juz, moze odnioslem takie wrazenie bo spodziewalem ze bedzie ciut inaczej[br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 00:04_________________________________________________

sorki oczywiscie 22,40.

ja to Ci powiem tak,na spoty przyjezdzam z pol roku czyli w sumie krotko,ale jak bylem pierwszy raz... uuuu chlopie,kurfa,kwiaty,bombonierki,browary ,czlowieku - bylem w szoku takim powitaniem a teraz to juz tylko nuda,gadki o furach i o d*pach ew. o d*pach i furach.ale dziwne ze Tobie sie to nie zdarzylo :mysli:?

:polew: :polew: :polew:

swiezak84

Spokojnie ja byłem chyba z 5 razy na spotach, za każdym razem jest lepiej... :) coraz więcej ludzi się ogarnia i coraz więcej ludzi Ciebie ogarnia... Mi to odpowiada bo nie jestem w sumie jakoś specjalnie wygadaną osobą... :wink4::good: a to co muszę się dowiedzieć to się dowiaduję, kogo byś nie zapytał to informację jakąś uzyskasz :)

Opublikowano

Tak centralnie, na samym AGB :?: :shocked:

To można sobie jajka sparzyć :polew: :polew:

Oj dasz rade, jak nie Ty to kto?? Przecież więcej AGB nie ma w klubie chyba :shocked::dziura:
Opublikowano

No to może problem jest z innej strony ..przywitałeś się ? Zagadałeś ? Narzuciłeś temat ?

ciezko do kogos zagadac i narzucic temat jak stoi do ciebie tylem i gada z kims innym...zreszta niewazne juz, moze odnioslem takie wrazenie bo spodziewalem ze bedzie ciut inaczej[br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 00:04_________________________________________________

sorki oczywiscie 22,40.

ja to Ci powiem tak,na spoty przyjezdzam z pol roku czyli w sumie krotko,ale jak bylem pierwszy raz... uuuu chlopie,kurfa,kwiaty,bombonierki,browary ,czlowieku - bylem w szoku takim powitaniem a teraz to juz tylko nuda,gadki o furach i o d*pach ew. o d*pach i furach.ale dziwne ze Tobie sie to nie zdarzylo :mysli:?

:polew: :polew: :polew:

swiezak84

Spokojnie ja byłem chyba z 5 razy na spotach, za każdym razem jest lepiej... :) coraz więcej ludzi się ogarnia i coraz więcej ludzi Ciebie ogarnia... Mi to odpowiada bo nie jestem w sumie jakoś specjalnie wygadaną osobą... :wink4::good: a to co muszę się dowiedzieć to się dowiaduję, kogo byś nie zapytał to informację jakąś uzyskasz :)

trzeba sie przedstawic :) a nie czekac aż cie kwiatami obrzucą :)

ogarnij sie :)

Opublikowano

siemanko z rana :hi:

No i Boguś Wenta na prezydenta :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Ja tam pamiętam swój pierwszy spot :decayed:

Wszyscy rzucili się mnie powitać :pociesz:, byłem obiektem ogólnego zainteresowania :dance2:, ludzie chcieli ze mną rozmawiać :friends:

a ja tylko do apteki przyjechałem :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ja też pamiętam, LPG rozważałeś :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Zgadza się, a tak między nami to meczyk w wykonaniu Naszych super :good:

Opublikowano

troszkę przeginka :confused4:

aleś mnie wypatrzył :decayed: morda mi się nie zamykała i prawie na MO się wpakowałem ( nigdy ich tam nie ma o 6:30 :shocked: )

Opublikowano

Świezak, wszystko zależy od tego jakim autem przyjedziesz.. Jeśli przyjeżdżasz zwykłą bepiątką to niestety musisz przebijać się sam... :decayed: Przyjedź za tydzień - wtedy będzie już lepiej. :wink4:

Ja dawno nie byłem w Arkadii i też trochę boję się przyjechać... :rolleyes: :>

Opublikowano

Świezak, wszystko zależy od tego jakim autem przyjedziesz.. Jeśli przyjeżdżasz zwykłą bepiątką to niestety musisz przebijać się sam... :decayed:

To pojechałeś z koksem :polew:

Opublikowano

tak podejrzewam, ze jakbym nowym RS4 wpadl sami byscie do mnie przybiegli :wink4:

Opublikowano

tak podejrzewam, ze jakbym nowym RS4 wpadl sami byscie do mnie przybiegli :wink4:

Już nie marudź jak skrzywdzona panienka - przecież wszyscy nie będą do każdego nowego biegać, latać i skakać koło niego.

Musisz podejść, posłuchać, pogadać, wtrącić coś od siebie.

Przyjeżdżasz, witasz się, mówisz, że jesteś nowy - na pewno nikt nie odwróci się do Ciebie plecami - Twój problem, jak staniesz za kimś i będziesz stał jak zniewieściała panienka :naughty:

Nie martw się, po 2-3 spotach będziesz kojarzony z twarzy i nie będzie problemu - każdy to przechodził więc przestań marudzić tylko następnym razem podejdź normalnie do ludzi, a na pewno się to zmieni :wink4:

Opublikowano

Możesz podjechać też z jakąś dziewoją z niezłym bufetem :naughty: :naughty: To wtedy podlecimy :D

Opublikowano

co Ty RS to kupa szajsu - ale jakbyś nexią podjechał to siusiamy po nogach :decayed:

a tak poważnie - to masz rację z tym RS'em :naughty: takie życie mój drogi, póki co cierpliwości - towarzystwo jest po prostu nieśmiałe :decayed:

Opublikowano

bry

Wenta: "mamy jeszcze 15 sekund... a za chwile spokojnie panowie to dużo czasu" :naughty:

Opublikowano

Wenta: "mamy jeszcze 15 sekund... a za chwile spokojnie panowie to dużo czasu" :naughty:

Coś jak ten pilot Czopika z filmiku: "Nie pękamy, jedziemy dalej .." kiedy prawie dzwona by zaliczyli :decayed: