Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak by ktoś coś to moje autko na handel ?

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witajcie,

Bongod czemu sprzedajesz ? Tyle pracy włożone, fajnie pomodzona...

Pozdrawiam ☺

Opublikowano

Większe autko potrzebne. Zostaje przy marce i roczniku ;)

Opublikowano

Hey,

Auto w tej opcji pewnie szybko sprzedasz.

Fajnie, że zostajesz z marką ?

Btw. Pozwoliłem sobie Twoje ogłoszenie wrzucić na nasza grupę FB VAG ? 

Btw2. Jesteś w Bukowinie w tym roku? Trzeba w piłkarzy zagrać !

Wpadaj na spoty,

Pozdrawiam

Opublikowano

Warszawska ekipa ! Pytanko mam :D 

Gdzie w Warszawie najlepiej okolice Bemowo/Włochy/Okęcie znajdę firmę która założy mi opony na felgi 18 i 19 cali nie uszkadzając powłoki lakierniczej ? Bo w moich pobliskich warsztatach kręcą nosem i marudzą że nie dają gwarancji.

U góry wielkie dzięki ! :hi:

Opublikowano
1 minutę temu, reikeb napisał:

Warszawska ekipa ! Pytanko mam :D 

Gdzie w Warszawie najlepiej okolice Bemowo/Włochy/Okęcie znajdę firmę która założy mi opony na felgi 18 i 19 cali nie uszkadzając powłoki lakierniczej ? Bo w moich pobliskich warsztatach kręcą nosem i marudzą że nie dają gwarancji.

U góry wielkie dzięki ! :hi:

To co to za warsztaty tam masz :) Ja robię u siebie czy to na grochowskiej albo na wale i nigdy 19-tek nie uszkodzili. Nawet nie wiedziałem, że trzeba o to pytać czy uszkodzą czy nie.. Przecież to normalna standardowa usługa.

Opublikowano
1 minutę temu, Kosmita napisał:

To co to za warsztaty tam masz :) Ja robię u siebie czy to na grochowskiej albo na wale i nigdy 19-tek nie uszkodzili. Nawet nie wiedziałem, że trzeba o to pytać czy uszkodzą czy nie.. Przecież to normalna standardowa usługa.

Mówię tu o takich małych wulkanizacjach i małych warsztatach :) 

Opublikowano
15 minut temu, reikeb napisał:

Mówię tu o takich małych wulkanizacjach i małych warsztatach :) 

To pojedź do jakiejkolwiek normalnej. Pewnie droższe to jest ale coś za coś ;) Jak chcesz na Pragę się przejechać to Ci podeślę kontakt.

Opublikowano
9 minut temu, Kosmita napisał:

To pojedź do jakiejkolwiek normalnej. Pewnie droższe to jest ale coś za coś ;) Jak chcesz na Pragę się przejechać to Ci podeślę kontakt.

Tu nie chodzi o kasę tylko nie chce mi się pół Warszawy jeździć z kołami w bagażniku i nie tylko xD Na Pragę trochę za daleko coś bliżej potrzebuje.

Opublikowano
Godzinę temu, reikeb napisał:

Tu nie chodzi o kasę tylko nie chce mi się pół Warszawy jeździć z kołami w bagażniku i nie tylko xD Na Pragę trochę za daleko coś bliżej potrzebuje.

Ja dlatego koła trzymam u wulkanizatora bo nie chcę mi się pakować, rozpamowywać itd :)

Opublikowano
4 minuty temu, Kosmita napisał:

Ja dlatego koła trzymam u wulkanizatora bo nie chcę mi się pakować, rozpamowywać itd :)

Też dobra opcja :D ja mam garaż i też daje rade , 3 komplety felg się mieszczą i jest git :)

Opublikowano
23 minuty temu, reikeb napisał:

Też dobra opcja :D ja mam garaż i też daje rade , 3 komplety felg się mieszczą i jest git :)

Ja też mam ?

Opublikowano
2 godziny temu, Kosmita napisał:

Ja też mam ?

No to szach i mat xD że tak powiem :D i tak wole trzymać w domu bo przez zimę mogę sobie koła ogarnąć na sezon :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Są już jakieś szczegóły co do wyjazdu w czwartek na zlot? Kosmita, to rano to niby która godzina miałaby być?

Opublikowano
11 godzin temu, Suli napisał:

Są już jakieś szczegóły co do wyjazdu w czwartek na zlot? Kosmita, to rano to niby która godzina miałaby być?

A Ty chcesz z nami lecieć? Bo ja niby mam zamkniętą listę bo organizowałem noclegi w Chochołowie i termy i musiałem mieć konkretną listę osób.. Dopiero całą grupą w piątek dobijamy do Stasindy. Pytanie czy chcesz z nami lecieć do Chochołowa czy polecieć po prostu w stronę Bukowiny i masz rezerwacje w Stasindzie..? 

Ruszamy w czwartek rano, 11 aut. Godzina jeszcze nie jest dograna.

Opublikowano

A co z piątkiem ? Ktoś rusza w piątek ? :D

Opublikowano
6 godzin temu, reikeb napisał:

A co z piątkiem ? Ktoś rusza w piątek ? :D

3 auta jada w piatek co najmniej. Wy, @loczek4343 i @adrian998998. Dogadujcie się ;)

Opublikowano
W dniu 10.03.2019 o 10:28, Kosmita napisał:

A Ty chcesz z nami lecieć? Bo ja niby mam zamkniętą listę bo organizowałem noclegi w Chochołowie i termy i musiałem mieć konkretną listę osób.. Dopiero całą grupą w piątek dobijamy do Stasindy. Pytanie czy chcesz z nami lecieć do Chochołowa czy polecieć po prostu w stronę Bukowiny i masz rezerwacje w Stasindzie..? 

Ruszamy w czwartek rano, 11 aut. Godzina jeszcze nie jest dograna.

Leciałbym na nocleg do Bukowiny. Chodziło mi o ewentualny wspólny przejazd.:wink4:

Opublikowano
22 minuty temu, Suli napisał:

Leciałbym na nocleg do Bukowiny. Chodziło mi o ewentualny wspólny przejazd.:wink4:

Ruszamy koło 10:00. Jak chcesz lecieć z nami to jak ustalimy co i jak to Ci dam miejsce i godzinę.

PS. Przejazd może być żwawy ;)