Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O zlotach nic w regulaminie nie ma (...)

FORMALNIE nie ma, ale w praktyce udział w zlocie jest argumentem na + ..... poznać pozostałym Klubowiczom, :friends: a to oni przecież głosują na TAK lub NIE.

przynajmniej tym co nie są od Ciebie z regionu :naughty:
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zobaczcie co mi moja Pani kupila żebym na boki nie chodził :))) Mieszkam teraz w hotelu w Piasecznie , ona w Grodzisku i sie martwi bidulka :kox:

zdjcie001ek2.jpg

Opublikowano

O zlotach nic w regulaminie nie ma (...)

FORMALNIE nie ma, ale w praktyce udział w zlocie jest argumentem na + ..... poznać pozostałym Klubowiczom, :friends: a to oni przecież głosują na TAK lub NIE.

przynajmniej tym co nie są od Ciebie z regionu :naughty:

karwa tyle że miejsca na zlotach trochę szybko się kończą ... tylko na chwilę odszedłem od kompa coby się z kobitą porozumieć wracam a tu już lista zamknięta ...

tak czy inaczej mnie do imprezowania 2 razy namawiać nie trza :banan2:

Opublikowano

Widzę, że zainteresowanie wątkiem konkretnie skoczyło. No to i ja się zainteresowałem.. :naughty:

Kasiu, awans dostaniesz na 100%, bo u nas jest tak jak w niektórych klubach - panowie dycha za wjazd, a panie nic... :decayed: Ale dla naszej i Twojej satysfakcji nie składaj wniosku za szybko. Pokaż się na spocie, napaleńcy ze stolycy się z Tobą oswoją i później już będzie z górki. Może i ja w końcu na tego spota się wybiorę, bo dawno nie widziałem niektórych zakazanych mord. A poza tym w Radumiu nie ma BK, a w Arkadii jest... :D

Opublikowano

:hi:

joł leszcze :)

Opublikowano

bry :cool1:

Opublikowano

Kasiu, awans dostaniesz na 100%, bo u nas jest tak jak w niektórych klubach - panowie dycha za wjazd, a panie nic... :decayed:

a ty musisz wszystko wypaplać , niech sie dziewczyna troche postara , bo bedzie olewać forum a za 2 miesiące przyjedzie i powie że jeden oszust jej powiedział że dziewczyny to mają klubowicza odgórnie przyznanego.

Może i ja w końcu na tego spota się wybiorę, bo dawno nie widziałem niektórych zakazanych mord. A poza tym w Radumiu nie ma BK, a w Arkadii jest... :D

Dawaj we wtorek stary koniu :good:

Opublikowano

Siema kręcioły :cool1:

Opublikowano

Witam Panowie, małe zaskoczenie raptem parę dni tu nie zaglądałem i jak tak spokojny i opanowany człowiek jak Moskal dostał kropę? :embarrassed:

Opublikowano

Siema kręcioły :cool1:

kręcioły śmiglaste :decayed:

Opublikowano

Suli, jak Ty mi zaymponowałeś

ci powiem że Suli sie zaczął udzielać po zmianie statusu :polew:

Witam Panowie, małe zaskoczenie raptem parę dni tu nie zaglądałem i jak tak spokojny i opanowany człowiek jak Moskal dostał kropę? :embarrassed:

Krakusy :thumbdown::decayed:

Opublikowano

moskal, jak Kasia mi czymś zaskórzy to na pewno zagłosuję na NIE. Kasiu, taka prawda - nie myśl sobie, że będzie cały czas kolorowo. :decayed:

Ale nie martw się, po prostu stosuj te swoje kobiece sztuczki i na pewno każdy zagłosuje na TAK.. :wink4:

Opublikowano

:hi:

Hello

Ale mam ochotę komuś przywalić :baseball:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ale mam ochotę komuś przywalić :baseball:

:polew: :polew: :polew:

No dobra, może przyjadę na tego spota... :decayed:

Opublikowano

Przecież to pożądne Ogry są :decayed:
Opublikowano

moskal, jak Kasia mi czymś zaskórzy to na pewno zagłosuję na NIE. Kasiu, taka prawda - nie myśl sobie, że będzie cały czas kolorowo. :decayed:

Ale nie martw się, po prostu stosuj te swoje kobiece sztuczki i na pewno każdy zagłosuje na TAK.. :wink4:

Pierwsz błąd popełniła w momencie oznajmienia nam ,iż na spota ZAMIAST KOLEŻANEK ZABIERA FACETA :shocked:

Ten "smród" długo sie bedzie za nią ciągnął i może zaważyć na jej dalszej karierze :polew:

Przecież to pożądne Ogry są :decayed:

ale ja nie mówie ,że nie sa porządni , niektórzy są poprostu mało kulturalni. zaznaczam że niektórzy

Opublikowano

...ZAMIAST KOLEŻANEK ZABIERA FACETA[/b] :shocked:

Ten "smród" długo sie bedzie za nią ciągnął i może zawarzyć na jej dalszej karierze

Myślę, że taki "epitet" nie za bardzo się spodoba jej facetowi :gwizdanie:

Moskal, obawiałbym się, że może dojść do konfrontacji na spocie :polew: