Opublikowano 24 Lutego 200719 l ciekawe jak moja córa wytrzyma muszę jakoś trzymać fason przynajmniej trochę, tak proforma aby mamie za dużo nie powiedziała
Opublikowano 24 Lutego 200719 l potrzebuje kupić olej motula w poniedziałek będę zmieniał olej..i klocki :eek: fajnie że jedziesz z nami i córą która będzie Cie pilnowała..
Opublikowano 24 Lutego 200719 l potrzebuje kupić olej motula Poszedł w góre za***iście.Tydzień temu w IC ze zniżkami zapłaciłem 246,99zł
Opublikowano 24 Lutego 200719 l no poszedł..mi taką samą cene podali w IC ze żniżkami.. a na allegro troche taniej.. http://allegro.pl/item168485874_motul_specific_505_01_5w_40.html
Opublikowano 26 Lutego 200719 l No ja pierdzielę. Wystarczy na parę dni wyjechać, a już: - tyle postów, że nie idzie się przebic - Luki brykie kupuje - GRATULEJSZYN - nie mogę się doczekać, zeby osobiście zobaczyć - duże zmiany w składzie wyjeżdżających na zlocik - poziek z brodą :biggrin: Ja wróciłem do tego miasta, gdzie na zielonym ludzie czekają na żółte żeby ruszyc, a dziury w drogach zrywają zawieszenie.
Opublikowano 26 Lutego 200719 l aby mamie za dużo nie powiedziała Powtarzaj jej jak mantrę "Co sie dzieje w Las Vegas - zostaje w Las Vegas" aż sie nauczy :biggrin: Nie martw się (...) :twisted:
Opublikowano 26 Lutego 200719 l No Dziewczynki i ja juz wrocilem z wygnania ale droga w czwartek byla trudna 5 godzin jazdy i 300 kilosow ale w Lublinie pokazalem jak sie rusza ze swiatel hamowanie to juz inna bajka wazne ze auto cale
Opublikowano 26 Lutego 200719 l Lukas zostawiłes furaksa w domu?? Żebym wiedział gdzie wysłać chłopaczków po aluski :twisted:
Opublikowano 26 Lutego 200719 l ja ci dam moje aluski :twisted: w Lublinie kilku kopara opadla i pewnie sobie mysleli ale jeb*** taka zima a on na 18" jakby jeszcze wiedzieli ze to letnie
Opublikowano 26 Lutego 200719 l nie wiem czy jutro będe :P Panowie czy robimy zakupy w makro czy u Adasia?? Wczoraj powiedział mi coś o 30-33 zeta za 3/4 finlandii?? IS THIS POSSIBLE ??
Opublikowano 26 Lutego 200719 l Wczoraj powiedział mi coś o 30-33 zeta za 3/4 finlandii jak ze wschodu to mozliwe poziek podjechalbys jutro to ustalimy szczegoly co ile i jak