Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No moj, moj ale nie slub jako taki tylko obowiazkowe kursy... cala sobota w pelcy :confused:
To jest coś takiego jeszcze jak obowiązkowe kursy :question: przecież to chyba już zniesione od dawna
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oj Norbi sa sa ale moja kolezanka ostatnio robila sobie pieczatki sam gumka do scierania takze my tobie podbijemy :rotfl:

Opublikowano

ja sie chajtałem dopiero co... tak z 8 lat temu :lol: i juz wtedy to olali, twierdząc ze jak mam mature z religii to nie musze, nawet nie wiem jak taka matura wyglada, wiec.... :wink:

Opublikowano

No widzisz Matura z religii :)

Kursy sa obowiazkowe i jedna nieobecnosc nie przejdzei bo zajecia sa tylko jedne :) trwaja cala sobote a potem ide na impreze.

Wogole mam dosc wszystkiego slubu i wesela :evil:

Tyle z tym jeb..nia. Moze by tak per...nąc to wszystko isc do USC i jechac a te kase na hawaje...

Opublikowano
Tyle z tym jeb..nia. Moze by tak per...nąc to wszystko isc do USC i jechac a te kase na hawaje...
Wiesz ,że to by było naprawde rozsądne wyjście dla Ciebie i Twojej kobiety! tylko rodzinka by pewnie sie krzywiła, ale miałbyś wypaśny wyjazd i to niezapomniany!! :lol:
Opublikowano

Oj, 99,9% pewności, ze Kobitka też niechetnie odpuści wszystko co związane z koscielnym: samochód, kościół, masa ludzi, błyszczenie suknią przed tłumem, dźwięki mendelsona brzmiące w przepastnych wnętrzach kościoła, życzenia pod świątynią etc.

Dla mnie osobiście to była ogromna męka, ale one są inaczej skonstruowane.

AL rób wszystko zgodnie z tradycją, nie pozwól tylko na wesele bezalkoholowe.

Opublikowano
nie pozwól tylko na wesele bezalkoholowe

:eek: w życiu nie widziałem głupszego pomysłu, nawet coca-cola bez cukru brzmi lepiej :twisted:

Opublikowano

panowie my za godzine mykamy takze pilnowac mi tu balaganu bo jak wroce to :bicz:

Opublikowano
panowie my za godzine mykamy takze pilnowac mi tu balaganu bo jak wroce to

mam nadzieje ze w Wisle pogadamy z prezesem o podwyzce :lol:

Opublikowano

Nie uwierzycie !!!! Mój prezes wyskoczył dziś z propozycją podwyżki dla mnie !!! Hurrraaaa! Czuje sie doceniony :biggrin:

Opublikowano

A to skurczybyk.......

Gratuluję :biggrin:

Opublikowano

Podpisywał mi urlop na jutro i.... mało nie upadłem..... Może myślałał że wolny dzień potrzebuję na poszukiwanie pracy...

Opublikowano

Kolejny powód, żeby świetować.

Gratulacje :biggrin: :a4fan:

Opublikowano
Może myślałał że wolny dzień potrzebuję na poszukiwanie pracy...

No i to jest moze rozsadne rozwiazanie... :twisted:

Opublikowano

Czesc dziki pozdrowienia z wisly

Opublikowano

PRzepraszam kolego z wiosly ale tu sa spociki warszawskie :bicz: :twisted:

Opublikowano
Czesc dziki pozdrowienia z wisly
Opowiadaj jak tam jest jedyny trzeźwy człowieku imprezy :exclaim: :exclaim: :exclaim: :bicz:
Opublikowano

No jak jak tak jak zawsze picie i jedzenie i picie

Opublikowano
No jak jak tak jak zawsze picie i jedzenie i picie
Nartowanie rozumiem lezy odłogiem :question::lol: a jak sie prezentuje stado A4-czek :question:

[ Dodano: 03-03-2007, 12:00 ]

Nie no cały klub siedzi w gorach :question: Nie ma z kim pogadać :confused: a tym czasem mamy Mistrza Świata, coprawda nie w rajdach samochodowych nad czy mocno ubolewam, ale zawsze. Brawo Adaś no i brawo dla fury żony Adasia (toż to o ile sie nie myle B6 :quattro: i to nieźle wyrezane) :exclaim: :exclaim: :exclaim:

[ Dodano: 03-03-2007, 12:02 ]

Odwiedzilibyście tą Adasiową A4 i pstrykneli kilka fotek :biggrin: to prośba do Lukasa bo tylko on biedaczysko nie trunkowy i aparat nie bedzie mu sie trząsł w łapkach :lol:

Opublikowano

A ja mam nowy avatar!!! Ale, ale!! Przyjzyjcie sie mu a potem odswiezcie strone (F5 ;) )

A teraz zazdroscic! :bicz: